Gönderen Konu: Yeni Türkiye  (Okunma sayısı 11542 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Yeni Türkiye
« : Ağustos 11, 2014, 00:16:49 »
Türkiye 1.başkanı  hayırlı ve uğurlu olsun...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

Yeni Türkiye
« : Ağustos 11, 2014, 00:16:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Türkiye
« Yanıtla #1 : Ağustos 11, 2014, 00:23:19 »
Bazen diyorum ki Atatürk mü hata yaptı acaba :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 11, 2014, 00:28:21 »
Hayırlısı olsun.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 11, 2014, 00:30:17 »
Şimdide bazıları tam tersini yapıyor...  Atatürk bu ülkeye ne yaptıki diyenlere gelsin

Atatürk ne yaptı diyenlere işte Atatürk'ün icraatları

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 11, 2014, 00:31:27 »
Demokrasi bazen kendini yok edebilir.İşid militanı bugün açıklama yaptı.Türkiye Atatürk barajını açmaz ise gelir İstanbulda biz acarız dedi.Osmanlı kapılarını Türklere kapattığı andan itibaren geri gitti.Büyük Türk Mustafa Kemal ve arkadaşları anka misali küllerinden doğdu.....Allah yardımcımız olsun
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 11, 2014, 00:35:45 »
Atatürk büyük kurucu. Günlük işlerin üstünde, ötesinde. Ne ilgisi var bununla.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 11, 2014, 00:45:33 »
Bugünkü sonuçtan çıkarabildiğim tek anlam var oda deveyi diken insanı ***** yaranır . Umarım dediğiniz gibi hayırlı olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 11, 2014, 00:49:21 »
Bugünkü sonuçtan çıkarabildiğim tek anlam var oda deveyi diken insanı ***** yaranır . Umarım dediğiniz gibi hayırlı olur .
+1
Tüm gün dilimde olan bir cümleydi.

Şu zatı bari ATATÜRK'ün koltuğuna oturtmasaydık, yazık bize.

Olayın iç yüzü bu.

1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 11, 2014, 01:03:42 »
Türkiyenin oy atan seçmenlerinin %52 sinin gördügü gerçekleri göremiyorsak bence (şahsım adına) bizde bir sorun var.

Bu dilimdede ben toplam seçmen oranının %27 lik kısmındayım.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Doya doya Toyota
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '14
  • 183 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 11, 2014, 01:06:00 »
Ben bu işte pek hayır göremiyorum... Dolayısıyla olmayacak duaya da amin demiyorum...

Siyasette efendilik, terbiye, eğitim hikâyedir... Rakibinden daha saldırgan olmadıkça, belli bir karizman olmadıkça, hitabetin rakibine baskın gelmedikçe ya da en azından onun kadar olmadıkça yenilmeye mahkûmsundur...

Vakti zamanında yüzde 44 oy alan Hitler zalim bir manyaktı ama karizmatik bir lider ve güçlü bir hatipti; kelimeleri ve vücut dilini öyle bir kullanıyordu ki çoğunluk onun ülkesini sürüklediği uçurumu görmekte aciz kaldı...

Bunları Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni cumhurbaşkanını kötülemek için yazmıyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum: Oyunu kuralına göre ve daha da önemlisi seçmenleri oluşturan halkın psikolojisine göre oynamazsan illâki kaybedersin...

Son olarak, halkın -az farkla da olsa- çoğunluğunun iradesi Tayyip Erdoğan'ı seçmiştir ve seçen kişilerin iradesine saygı duyuyorum. Her ne kadar rakibine oy vermiş olsam da...
2014 Yeni Auris 1.6 Advance Multidrive S
CVT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 11, 2014, 01:14:02 »
yaşadıgım olayı hiç unutmuyorum belediye seçimlerinde.okadar sölememe ragmen çalıştıgı yerin görev vermesi üzerine nişanlım görevli seçilmişti.yanlış hatırlamıyorsam gece 3 civarıydı.uyku tutmadı haliyle beni o gidene kadar eve.hoş beklemeye gerek kalmadı bianda o aradı.ogün buraya bastılar sayma işlemi tamamladık ama arka kapıdan çıkmak zorunda kalcaz birazdan gelip alırmısın lütfen diye.kendimce önlemlerimi alıp nasıl gittigimi hatırlamıyorum oraya.sanırım başkada birşey sölememe gerek yok.zaten balkon konuşmasında i.melih gökçe yoktu farkeden olduysa nedemek istedigimide anlamıştır diye düşünüyorum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 11, 2014, 01:16:56 »
Benim cumhurbaşkanım 1938 de öldü 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 11, 2014, 01:24:38 »
Yazık günah demekten başka bir şey söylenmez.Müstahak.Hiç canımı sıkamam kusura bakmasınlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 11, 2014, 01:39:46 »
İlk defa burada seçime yönelik güzel sözler duyuyorum. Bu da beni mutlu etti açıkçası.

Halkın(yani oy kullananların) %52 sini geri zekalı yobaz bişey bilmeyenler olarak yargılamak aslında aynı vasıflara kendinizi koymaktır benim görüşüme göre. Oraya oyunu veren kişi orada kendine ait bişeyler bulmuştur kendini oraya yakın hissetmiştir vermiştir. Kendi kararı. Ülkemizde demokrasi var ancak seçime kadar demokrasi demokrasi diye yırtınan bizler seçimden sonra birden demokrasinin anasına bacısına söver oluyoruz.Çok yazık.
İstesek de istemesek de Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti'nin artık cumhurbaşkanıdır ve gittiği her yerde beni seni yani bizi temsil edecektir. Sadece bu yüzden saygı duymalıyız.

Kendime gelirsek yapılan birçok yanlışa rağmen yapılan birçok doğru ve güzel şeyin hatrına; bundan da çok yıllardır gördüğümüz muhalefetin kötülüğüne, hiçbir iş yapamayacak durumda olmasına binaen Recep Tayyip Erdoğan'a oyumu verdim. Beni gerici, yobaz vs olarak yargılayabilir hatta küfür de edebilirsiniz ama ben diğerlerine oy verenlere bunu yapmıyorsam, bu tarz söylemleri de hak etmiyorumdur. Ayrıca şu da bilinsin isterim Ekmelettin İhsanoğlu'nun daha önce kullanılan maşa siyasetçilerden olmadığına kanaat getirseydim oyum kesinlikle onun olurdu. İslam dininin en büyük örgütsel oluşumunun başında olan birisinin din hakkında fazlasıyla bilgiye sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Velhasıl Ekmelettin beyin eşi İslami tarzda bir bayan değil. Onu da geçtim kendisi Fatiha suresinin mealini kağıda bakarak okuyamadı. Bu şekilde eleştiriyorum ama oku deseniz meali ben de ezberden okuyamam.Ancak o bulunduğu konum itibariyle benimle eşdeğer değil.  Sürekli Mehmet Akif üzerinden siyaset yaptı ancak uğranda binlerce gencimizin feda olduğu İstiklal Marşı'mızın dizelerini yine bakarak zor okuduğu gibi onların İstiklal Marşı'mızdan alıntı olduğunu bilemedi.
Son olarak şunu söylüyorum. Recep Tayyip Erdoğan o koltuğu Atatürk kadar hak etmeden oraya oturdu. Peki oraya bugüne kadar kim Atatürk kadar hak ederek çıktı? Ya da seçimdeki diğer adaylar Erdoğan'dan daha fazla mı hak ediyordu? Benim cevabım hayır.Erdoğan üç aday içinden en fazla hak edeniydi bence.

İnşallah bundan sonra yaptığı büyük hataları yapmaya devam etmez ve doğru yaptığı şeylerin peşinden koşarak ülkeme faydalı olur.

Ülkemize hayırlı olsun.

R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '16
  • 22 kere teşekkür etti
  • 112 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 11, 2014, 01:44:10 »
‏@mehmetbaransu

30 Mart 2014 oy:
Ak Parti:19.450.000
ÇatıPartileri:19.660.000

10 Ağustos 2014
Ak parti: 20.900.000
ÇatıAdayı:15.500.000
İstifayı düşünün

Sadece belli bir gelire sahip olanları seçmen diye düşünürseniz, olacağı budur. Her seçim sonrasında aynı bahanelere sığınıp koltukta oturmaya devam edilirse bu görüntü yüz yıl sonra da değişmez. Önce milletini tanı, ona ulaş.

14 Partinin o kadar örgütü bir partinin örgütünün yaptığını yapamıyorsa bu işte bir hata var ama nerde????

Aldıkları oya göre bu kadar kişi istemiyor diye saçma sapan bir savunmaya da gülüyorum.

2009-2012 Auris Comfort Extra LS 1.6-132PS Valvematic
2012-2016 Corolla Comfort Extra 1.4 D-4D 90 PS
2016 - Corolla Premium Navi High 1.4 D-4D 90 PS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 11, 2014, 01:57:28 »
vatana millete hayırlı olsun temennisiyle.
o değilde herkes mi düşman olur arkadaş şaşırdım doğrusu.
adamında dediği gibi, kimse kaybetmedi herkes kazandı aslında. verende kazandı vermeyende.
inşallah devletimiz ve milletimiz için hayırlı olur.
allah bu millet, bu devlet için çalışanların yardımcısı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 59 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 11, 2014, 02:04:44 »
Istatistiğe göre 2 kişiden biri Rte'ye oy veriyor ama kime sorsam vermedim diyor. Acaba ben ona oy verenleri mi tanımıyorum, hiç mi kimse yok etrafımda acaba???
Oysa zaman, cazibe gibi. Asla senin sandığın kadarına sahip değilsindir.
                                                                                 Khaled Hosseini

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 11, 2014, 02:11:55 »
Burda 50 kiside vermedim dese 15 gercekten verse geri kalanida ona gidiyor versende vermesende yine oyun ona gitcek
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 11, 2014, 02:24:12 »
Istatistiğe göre 2 kişiden biri Rte'ye oy veriyor ama kime sorsam vermedim diyor. Acaba ben ona oy verenleri mi tanımıyorum, hiç mi kimse yok etrafımda acaba???
Çünkü insanlar, oyu ona verdim demekten reel hayatta utanıyor, çünkü kendini o kitle arasında görmek istemiyor, Geçmiş dönemlerde de çok fazla hükümeti , partiyi ve siyaset adamını bir çok kez sert dille eleştirdik, haklarında karikatürler yapıldı, komedi programlarında taklitleri çok kez yapıldı. Ama bu sefer üzücü olan, maalesef bu dönemin eleştiriye hiç tahammülü yok. Bizde de suç var heralde, son 50 yılda, nasıl bir kin beslemişler bizden nasıl nefret etmişlerse, resmen onun öcünü alıyorlar. Biz diye kastettiğim, akp ye oy veren kitlenin, onlar diye hitap ettiği kitle. Ama kin ve nefretle anca birbirimizi tüketeceğiz , bunun önüne geçme şansıda artık kalmadı, bu dönem onların devri, onlar düşünce başkalarının devri olacak, ve bunları tüketecek. Velhasıl kelam, yine zarar gören, biz vatandaşlar olacağız,
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 59 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 11, 2014, 02:29:50 »
Çünkü insanlar, oyu ona verdim demekten reel hayatta utanıyor, çünkü kendini o kitle arasında görmek istemiyor, Geçmiş dönemlerde de çok fazla hükümeti , partiyi ve siyaset adamını bir çok kez sert dille eleştirdik, haklarında karikatürler yapıldı, komedi programlarında taklitleri çok kez yapıldı. Ama bu sefer üzücü olan, maalesef bu dönemin eleştiriye hiç tahammülü yok. Bizde de suç var heralde, son 50 yılda, nasıl bir kin beslemişler bizden nasıl nefret etmişlerse, resmen onun öcünü alıyorlar. Biz diye kastettiğim, akp ye oy veren kitlenin, onlar diye hitap ettiği kitle. Ama kin ve nefretle anca birbirimizi tüketeceğiz , bunun önüne geçme şansıda artık kalmadı, bu dönem onların devri, onlar düşünce başkalarının devri olacak, ve bunları tüketecek. Velhasıl kelam, yine zarar gören, biz vatandaşlar olacağız,
Biz birbirimizi yerken adamlar götürüyor, olan yine bize oluyor. Gerçekten adamlar dilediği gibi götürüyor ve biz hala yok o şöyle yok böyle demenin peşindeyiz. Yalnız bu seçimin siyasetle alakası kalmadı, kim hangi hükümet varken para yiyorsa onu destekliyor çıkarı olmayıp da beğenen kişi sayısı çok az...
Oysa zaman, cazibe gibi. Asla senin sandığın kadarına sahip değilsindir.
                                                                                 Khaled Hosseini