0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugünkü sonuçtan çıkarabildiğim tek anlam var oda deveyi diken insanı ***** yaranır . Umarım dediğiniz gibi hayırlı olur .
Istatistiğe göre 2 kişiden biri Rte'ye oy veriyor ama kime sorsam vermedim diyor. Acaba ben ona oy verenleri mi tanımıyorum, hiç mi kimse yok etrafımda acaba???
Çünkü insanlar, oyu ona verdim demekten reel hayatta utanıyor, çünkü kendini o kitle arasında görmek istemiyor, Geçmiş dönemlerde de çok fazla hükümeti , partiyi ve siyaset adamını bir çok kez sert dille eleştirdik, haklarında karikatürler yapıldı, komedi programlarında taklitleri çok kez yapıldı. Ama bu sefer üzücü olan, maalesef bu dönemin eleştiriye hiç tahammülü yok. Bizde de suç var heralde, son 50 yılda, nasıl bir kin beslemişler bizden nasıl nefret etmişlerse, resmen onun öcünü alıyorlar. Biz diye kastettiğim, akp ye oy veren kitlenin, onlar diye hitap ettiği kitle. Ama kin ve nefretle anca birbirimizi tüketeceğiz , bunun önüne geçme şansıda artık kalmadı, bu dönem onların devri, onlar düşünce başkalarının devri olacak, ve bunları tüketecek. Velhasıl kelam, yine zarar gören, biz vatandaşlar olacağız,