0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Iste o yuzden Utku kardes, millet o kadar para sayiyor, ortalama gelir farki da var...ucuz olsa belki o kadar uzmez.
Firma pahaliya satiyor demedim.Fiyati pahali dedim.Tonla para sayan adamin beklentisi cok olur herhalde.
gültekin bey ben yeni üyeyim konunuzda haklısınız eski bir mitsubişhi(üç elmas) sürücüsüyüm güçlü firmalaın araçlarında bu gibi durumlar gerçekten çok üzücü kaldiki toyota(verimli pirinç tarlaları)gibi bi firma aracında çıkması kötü bi durum *** destekcinizim***60 bin euro ver evo 9 al fren disklerin bozulsun (servis beyfendi biz onu tornada düzeltiriz merak etmeyin)yok arkadaş öyle bişe saçmalamayın ya
Adapazarı şu anda sadece Auris modellerinin üretimini yapıyor. Corolla'lar ise Japonya ve Güney Afrika olmak üzere iki ayrı ülkede üretilmeye devam ediliyor.
.... Ben bir an önce elden çıkarmaya bakacağım.Sitede Toyota tutkunu arkadaşlar var.İsterlerse onlara satalım, onlar uğraşsınlar..Uzaktan konuşmak kolay..
... Şahsım adına konuşuyorum benim başıma gelseydi mmt madurlarını bir site altında toplar bir toplantı ayarlar gündelik gazetelerin birine dev gibi ilan verdirirdim toplu araçlarının satış ilanını ve toyotanın tutumunu..