Gönderen Konu: şoook....şanzıman arızası  (Okunma sayısı 22852 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
Ynt: şoook....şanzıman arızası
« Yanıtla #100 : Ocak 13, 2011, 13:42:53 »
bu topic de birşey daha dikkatmi çekti. sorunu yaşayan arkadaşlar çok kızgın mesaj atmışlar. aslında yakınımdaki mmt sahipleride böyle. çünkü onlar arabayı kullanadıklarının söylenmesinden ve sürekli beceremedikleri izleniminden ve aracın sıkıntısına çözüm bulunamamasından dolayı sinirleri bozulmuş. hepsini anlıyorum. bende yaşadım çünkü. gerçekten çelik gibi sinirler gerekli bu aracı kullanmak için..
Araba kullanmayı biliyorum ben. 3 tane arabam var şu anda ayıptır söylemesi. Şimdiye kadar da arabam oldu. Kullandım yıllarca sattım sonra.
Ama mmt yi kullanmayı bir türlü öğrenemedim :(
F1 pilotu değilim ki öğreneyim..
http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/tanisma-30178/

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Ocak 13, 2011, 13:42:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Ocak 13, 2011, 14:16:03 »
2007 yılında ilk test izlenimlerinden sonra ben de öyle düşünmüştüm (testler bölümü Corolla başlığında okuyabilirsiniz) ama Ali bey inanın ki MMT'den son derece memnun olan da birçok kullanıcı var :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #102 : Ocak 13, 2011, 14:26:52 »
Kesinlikle inanıyorum vardır. Şüphem yok. Hatta aynı aracı kullanan yine aynı aileden 2 kişinin bile fikirleri farklı.
bir kız kardeş tekmeliyor hergün arabayı, abisi alıp antalya ya gidiyor zırt pırt. sorunum yok diyor. ben tekmeliyorum, hanım ne vuruyorsun o hayatımzı taşıyor ben seviyorum yapma diyor :)
ama hiç sorunum yok demiyor bu kişiler. kullanım şekli, tarzı ve yerine göre değişiyor.  :D
Araba kullanmayı biliyorum ben. 3 tane arabam var şu anda ayıptır söylemesi. Şimdiye kadar da arabam oldu. Kullandım yıllarca sattım sonra.
Ama mmt yi kullanmayı bir türlü öğrenemedim :(
F1 pilotu değilim ki öğreneyim..
http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/tanisma-30178/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Ocak 13, 2011, 16:15:45 »
Lafı fazla uzatmayacağım.Yorumları okudum.Murat arkadaşıma kesinlikle katılıyorum.(Hakkı ve Utku Bey ile aralarında geçen konu hk.)