0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar..aranıza yeni katıldım..2009 model corolla mmt vsc,zenon donanımlı aracım 3.vitesten 4.ye geçerken ustanın deyimiyle caaarrrrt lıyor...sanzuman sökülüp bakılıp tamir edilecekmiş...bu benim 4 toyotam ve çıldırıyorum...çünkü diğerlerini 100-150 bin km ye kadar tamirsiz sorunsuz kullandım..15 yıldır çevremdeki herkese toyota aldırıyorum...avukatlık yapıyorum ve dava açmayı düşünüyorum ama bu yüzden utanıyorum..biraz akıl ve moral verin yoksa japonyaya bile bildirip ortalığı kaldırıcam.bu nasıl bir kabustur...toyotanın kesinlikle üretim bandı kalitesi düşmüş...işçilik hatası gibi görünüyor...aracın tamiri için 1 hafta toyota türsüre öngörülüyor,türkiye toyota duyarsız....yol yardımından bile yararlanamadım..yerine araçta verilmiyor...bu nasıl anlayış...bu bir dünya markası,arkasında durmak böylemi olur...çok yazık....
Adapazarı şu anda sadece Auris modellerinin üretimini yapıyor.
niye kızıyorsunuz, aracınızı garantili olarak niye alıyorsunuz peki? çıkabilecek arızalar için değil mi?niye dava açacaksınız? yeni araç niye verilsin? size araç satarken aracınız bozulduğu zaman, serviste kaldığı sürece yerine araç verilir diye bir sözleri mi oldu?
15 yılda bir kez sorun yaşamışsınız bunu çok mu sayıyorsunuz, ne için dava açacaksınız Toyota size aracınızı tamir edemeyiz mi dedi? Yada sizden kaynaklı bi arıza olmadığı halde sizden ücret mi talep etti? Adamlar aracımız sıfır sorunlu bi araç diye garanti vermiyor! Eğer sorun çıkarırsa mesuliyetini kabullenmek için garanti veriyor. Ayrıca zaten bu araçları üretenler Japonlar! Onlara da şikeyet etmeniz çok bi işe yaramaz. Hem madem avukatsınız haklarınızı ve hakkınız olmayan şeyleri iyi biliyo olmalısınız. Toyota'da da güçlü bi adalet sistemi mevcut. Emin olun Toyota'da her zaman mağdurun yanında!!!