0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben böyle çakma düğme ile idare edeceğim, çok para 160 TL, çinli sitelerde alışmışım ucuz şeylere böyle bir anda pahalı görünüyor gözüme Ama pahalı bence dandirikten bir düğme için.Seri numarasını zaten biliyorduk ki Dip gaz olayını dene, ama bence sen o paspasları şöyle bir güzel geriye çek. O paspaslar sakıncalı. Amerikada kazalar olmuş sırf bu paspas muhabbetine, hatta forumda Burak beyin başından da geçti böyle bir olay
Bir düğmeye 160TL verilmez hocam.
Tabelacı arkadaşımla görüştüm o şeklin aynısını yaparız dedi. Arkasına ışık koyarsamda görünecek şekilde yapacak. @Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) hocam o butonun tam karşısından net bir foto alabilirmiyim? Speedlimiter ikonunun göründüğü, şimdiden teşekkürler Böyle de bir düğme işimizi görür herhalde hiç birşey bulamazsak. http://www.aliexpress.com/item/ELEWIND-22mm-Rectangular-illuminated-momentary-push-button-switch-PB223PJ-11D-R-1-8V/1383773815.htmlBunun beyaz yüzeylisi olup yukarıda dediğim tabelacıdan baskı kaplama yaptırırsak süper olacak gibime geliyor ama bu butonlardan bulmak mesele. Bugün elektrikçileri dolaştım adamlar bi haber...İş istanbul piyasasında
Evet malesef aynı Dediğin gibi abi sol tarafta olmaması gereken yerde o buton. Direksiyonda bahsettiğin boş düğme bizdede mevcut ve o iş için ideal ve olması gereken yer. Zaten Detaylı fotoğrafları ve nasıl yapıldığına dair detayları sana bu güne kadar sormama sebebim butonu koyduğumuz yer.orda olacağına hiç Olmasın modundayım. (Benim huyum kurusun, ya en iyisi olacak yada Olmasın daha iyi)
Bugün denedim 2 ve 4. pinlerden kablo çektim, kabloları değdirip bıraktım gösterge panelinde ışık falan yanmadı. Hareket halinde çalışıyordur belki diyerek hareket halindeyken denedim yine olmadı. Limitör yok anlaşılan. CC kolu da muhtemelen çalışmaz. Zaten CC kolu olmadan limitörün hızını artıramayacağım için tek başına limitör olması bir şey ifade etmiyor.Mustafa Ceceli dinlerken bile aklıma CC kolu geliyor. Onun CC'si var benim neden yok
Hahahaha İlahi Burak,Çok güzel mantık yürütmüşsün. Hareket etmeden de ışığı yanıyor, CC kolunda inşallah kazasız belasız çalışır Burak. Burak bu arada sen direksiyonu açmışmıydın, bu sağa tarafta diğer taraftaki MODE simetriği olan boş yer varya onun alt tarafı nasıl. oraya birşeyler sığdırabilirmiyiz?