0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Paspasa takılma olmadı.lpg ile böyle bir soru geleceği inan aklıma gelmedi değil.
Öyle sağda solda 20 kuruş yaktım demeye benzemez abi LPG dendir o LPG den O vuuvvuuuuu dediği yerde aslında motor ciğerlerine dolan o pis ve ucuz lpg kokusundan kurtulmaya çalışıyor Not: Şaka abi şaka Allah kaza bela vermesin cümlemize
arkadaşlar teşekkür ederim bendeki sokette aynı ama bende olmadı mantıken olması gerekir ama benim araba 1.8 multidriver ondanmı acabayoksa hata bendemi tek damarlı kabloda soktum evin internet kablosunu oda olmadı evde de internet gitti
Servisten alacağınız orjinal sınırlayıcı düğmesi 50 ₺ olacak daha güzel olacak bence
Hangi servis bu kardeşim.
Yanlış hatırlamıyorsam bir üyemiz Çavdarlı Bursaya sormuştu. Sizde şehrinizdeki servise sorabilirsiniz yada Ufuk Sönmez e
ali bey benim aracın plakasını verin( 16 NDS 66) toyota bursa çavdarlı otoya.bu araçta orjinal speed limitör tuşu varmış bende aynısını isteyin derim taş çatlasa 30-50 tl arası birşey derler.orjinalini takın bari uğraştığınıza değsin bence.kaan kara'ya hak veriyorum.
Kaan o buton 160 Tl yanlışın var.TR stoklarındada yok, 3 hafta sipariş süreci var.
Sonunda ben de "Speed Limiter" fonksiyonunu aktifleştirdim. @Murat Köse (28015) Bey'le konuştuğumuz düğme meselesi vardı, orjinal düğme olmadığından, herkes kendisi bir çare üretiyordu, düğme meselesi benim içime sinmediği için hız sınırlayıcıyla uğraşmıyordum. Bu arada aliexpress.com daki bir satıcıyla görüştüm, ihtiyacımızı görecek bir düğme olduğunu söyledi, led ışığı yeşil & mavi yanıyormuş, turuncu renkli varmı diye sordum, ocak sonunda geleceğini söyledi (işimize yarayacak düğme şuymuş http://www.aliexpress.com/item/Custom-DIY-Car-Green-Blue-LED-Backlight-SPST-ON-OFF-Fridge-Push-Button-Switch-OEM-Replacement/32254144580.html )Bu kadar uzun izahtan sonra kendi yol haritamı şu şekilde belirledim. Şimdilik uyduruk bir düğme yaptım bozuk para çekmecesinde kullanıyorum, önceliğim hurdacılarda şansımı denemek olacak (zannederim far yıkama düğmesi ve benzin depo kapağı düğmesi bizim işimizi görür), olmazsa ay sonunda Çin'den turuncu renkli düğmeyi getirtmeyi planlıyorum.
@Can Doğan Duran (28306) sormuştu kocaeli kayaya 150 tl civarı fiyatı vardı.Evdeki led ampül hurdalıklarını kurcalarken böyle bir şey buldum basınca tetikliyor bırakınca devreyi kesiyor işime yarar diye düşünüyorum.Üzerindeki yazı olan bantta yapışkanlı araç üzeindeki butonada yapışırsa işimi görür.
Ooooo Ali hocam hayırlı olsun Güle güle kullan, nasıl hoşuna gittimi? Bak dip gaz yapınca devreden çıkması lazım, çıkıyormu bi kontrol et
Evet hemşerim hoşuma gitti. Hemen alıştım. Hatta benden çok hanımın hoşuna gitti diyebilirim Dip gaz olayını denemedim. 3D paspas var, pedalın altına giriyor, olmaz diye düşündüm ama fırsat bulunca deneyeceğim. Düğme olayına gelirsek. Bursa Çavdarlı servisini aradım, @Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) doktorumun plakasını verdim yine de bir türlü derdimi anlatamadım, sonra usta çağırdılar ustaya anlat dediler, düğmeyi de tarif ettim usta anladı, yedek parça servisi, parça kodunu bulup size dönecek dediler, yaklaşık 1 saat oldu halen dönmediler. Kayseri servisini aradım, eleman yaklaşık 30 saniye beklettikten sonra parça koduyla beraber(8447005010) 164TL fiyat ve 20-25 gün sürer dedi. 160'a kendimi hazırlamıştım da bu 4 tl nedir yahu