0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaç volt geliyor o uçlardan? Vede senin aldığın düğme kaç volt?
hız sınırlayıcı çok fuzili bir fonksiyon [emoji14]
konuyu okudum arkadaşlar aklıma şu fikir geldi hız sabitleyici koldan birtane daha alsak kullanamazmıyız hız sınırlayıcı için
Merhaba arkadaşlar Konu eski ama bir arkadaş sormuştu speed lmitor nasıl aktif ederim diye resimleri yeniledim.resimlerdeki soketler direksiyonun sol tarafındaki bozuk para gözünü çıkarınca hafif eğilerek göreceksiniz boşta duruyor.Kolay gelsin .
Ümit abi konuya bakarken bu fotoları gördüm de geçenlerde Talat montaj yaparken aynı sıkıntı olmuştu haddim olmayarak arkadaşları uyarayım, kusura bakmayın. Arkadaşlar bu resimlerde gördüğünüz kablolar değilde iki tane açık yeşil kablo var onlara bağlanacak buton. Diğer koyu yeşil aydınlatma artı uç, beyaz siyah kabloda aydınlatma eksi uç.
Merhababen sonradan fark ettim düzeltme için teşekkürler .Bendeki soket pull-up ucu speed limitor ucundan aydınlatma şaseye çalışıyor şu an ))şu an yeni bilgisayarda olduğumdan bir arkadaş remi düzeltirse serverde yenis ile değiştirebilirim.Yeni yapacak arkadaşlar yanılmasınYalova'dan Selamlar
Sayın abiler benim 2010 avensis var resimleri daha detaylı çekip anlata bilirmisiz nasıl bağlayacak bu kabloları ayrıca kolu nasıl direksiyona nasıl montaj edecez.