0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
takalım ozaman abi nasıl takıcaz
Görmem lazım.Kol varsa tahminimce max 30 dakika.Çok zayıf ihtimal ile 1 adet kablo yok ise o çekilerek tamamlanır. Ama bunların kararını incelemeden karar veremem.
abi görüşelim ozaman bir incele
Evet Aytaç senin arabandada CC ve speed limitor var.Ama tesisat nerelere kadar geliyor bakmak lazım.
Ahmet Bey 2008 model T25 kasalarda da var mı limitör özelliği?
T25 te speed limitör yok.2.0 haricindede CC yok.Benim 1.8 dede CC çıkmadı. Harici CC taktım.
Bir önceki mesajı tam anlamadıgınızı düşünerek tekrar yazıyorum.T25 lere speed limitör takılamıyor. ECUda o özellik yok.Rampa aşagı inerkende hızınızın artması çok normal. Çünkü fren özelligi yok.Bu özelliklik CVT şanzımanlı araçlarda var.
U341 model kodlu 4 ileri tork konvertörlü tam otomatik şanzıman.Gitmeye gitmeyen, yakmaya yakan, sorunsuz ve çok konforlu bir şanzıman.
Evet gerçekten konforlu ve sorunsuz diğer şanzımanları bilmem ama aracımdaki şanzımandan memnunum. Keşke 4 ileri değil de 5 ileri olsaymış daha iyiymiş bence Teşekkürler Ahmet Bey.Bu arada hiç İzmir'e yolunuz düşüyor mu? Sizinle tanışmak, sohbet etmek ve ağırlamak isterim. Eğer olur da (zor bir ihtimal işim gereği pek kıpırdayamıyorum) birgün Sakarya tarafına yolum düşerse mutlaka ziyaret etmek isterim sizi
1.5 hafta (27/09/2014) önce orada idim. Hatta mini birde buluşmada yapmıştık.Bir daha 10 ay sonra belki....
Bugün sabah gaz pedalı olayını denemeye çalıştım. Hafif yokuş olan bir yolda 2.viteste gaz pedalına sonuna kadar bastım. Hiç bir değişiklik olmayınca Murat hocamın "pedalı kıracak kadar" tabiri aklıma geldi biraz daha bastım pedala. Tıkırtı sesi geldi. Demek bahsedilen kickdown sesi böyleymiş derkeen ayağımı gazdan çektim ama gaz pedalı geri gelmedi. Meğer tıkırtı sesi kickdown sesi değilmiş, pedal paspasın bittiği yere takılmış. Tabi gaz pedalı gelmeyince debriyaja bastım. Vuutututututu moduna geçtim Bu sırada panikle paspası geri çekeyim derken yanlışlıkla koltuğun ileri-geri ayarlama kolunu çektim. Koltuk geri gitti ayağım debriyajdan uzaklaşınca debriyaja da basamaz oldum. Araba patinaj çekmeye başladı. Sonra nasıl yaptıysam bilmiyorum vitesi boşa aldım. Sağa çekip arabanın gaz pedalını kurtardım. (Paspaslar orjinal değil)Biraz önce paspas olmadan denedim. Pedala sonuna kadar basmakla hiç bir şey değişmedi. En azından ben farkedemedim. Belki de Elegant modelde yoktur.
Kick down denen olay benim bildigim vites ile yapilmiyor mu bu dediginiz olay gazin dibinde tik deyip bir dis ileri gitmesi turbolu araclarda oluyor genelikle kick down farkli bir olay diye biliyorum
Arabayı aldığımda 4 paspası da farklı model olunca aşağıdaki paspası almıştım. Orjinalinde nasıl bilmiyorum ama bu paspasta sonuna kadar basınca gaz pedalı takılıyor. http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-paspas-havuzlu-cikarilabilen-halili-siyah-6768901/productDetails.aspx?productId=otev6768901&categoryId=20036444&SKU=OTEV6768901Debrijyaja basınca switch sesi geliyor çıt çıt. Kickdown sesi de öyle mi? Pedalın seri numarasının nerede yazdığını bilmiyorum ama bulursam paylaşırım
Debrijyaja basınca switch sesi geliyor çıt çıt. Kickdown sesi de öyle mi? Pedalın seri numarasının nerede yazdığını bilmiyorum ama bulursam paylaşırım. Murat hocam bildiğiniz gibi araba 4000rpm öncesinde isteksiz davranıyor. 4000-6000 rpm arasında torku hissettiriyor. Acaba siz kickdown olayını deneme anında gaza sonuna kadar basarken 4000 rpm'den sonrasını çevirmiş olabilir mi?