0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ogün arabayı nemli bezle silmek çok iyi olmaz bence tozlu bezi heryere sürüyorsun sonuçta,Şu an elimdeki tüm ürünler meguaris ve kitapçıkta şöyle diyor kısaca "o kadar uğraşıp cila yaptın yine bizim şampuanı ve yardımcı ürünleri kullanırsan cilanin ömrünü uzatırsın" Benim araba küflenmezse başka araçlara bi şey olmaz bence
Şampuani olabildigince az kullanin ben yikarken pek kullanmiyorun şampuan genelde tozlu oluyo zaten suyu vuruyorum geçiyorum
Kilin rotuş boyası üzerinde ki etkisine de dikkat etmek lazım. Yıkama sıklığı da önemli, yıkamada kullanılan kimyasallar ve bezler de bence.Uygulamalarda; yıkarken önce tavandan başlamak, pastada, cilada oval hareketler yapmak bence önemli(karete kid) Tabi aynı noktayı sürekli ısıtmamakta.Kil vs yi kaça, nerelerden aldığınızı yazarsanız daha faydalı olur arkadaşlar.
Yaz günlerinde araçların üzerinde genelde toz oluyor da, şampuan bence sadece çamurlu araçta kullanılmamalı Okan.Cilalı şampuanlar periyodik olarak yıkamada parlaklık olarak geri dönüşü oluyor. Ayriyetten sinek, böcek gibi şeyleri kolaylıkla kaportadan sökebiliyorsun.Ciladan sonra aracın üzerindeki tozlar tazyikli suyla kolay iniyor ve o temizlik beni tatmin etmiyor. Kendime meşgale aradığım için kendimi öyle şartlandırmış da olabilirim.
Suyun ph ının boya, cila vs üzerindeki etkisi nedir acaba?
Teşekkürler Özcan abi bende olet durumlarda okyanus plazanin ordaki 5mmigrosa çekiyorum kendime bukadar ozen göstermiyorum sanırım kastım daha cok komple temizlenmis bir araba nekadar sıklıkla temizlenmeli.ben 2 haftadan önce dokunmuyorum şahsen.
Abi sen iyi para harcadin bu işe
Napalım be OKAN.Arabayla uğraşmak ve emeğinin sonucunu görmek; sosyal aktivitelerden daha zevkli geliyor. Aldığımızı arabaya yatırıyoruz.
Yalnız kil yaptigin uygulamayi söküp alacak