0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kil alırken pahalı Amerikan markalarına para harcamayın. eBay'den aynı işi yapan kişi çok daha ucuza alabilirsiniz.Yıkama yaparken pH nötr şampuan kullanılmalı ki daha önce uygulanan cila tabakasını inceltmesin.Elle pasta uygulama yaparken dairesel değil doğrusal hareketlerle uygulanmalı, hare bırakmaması için. Zaten meg in uygulama videolarında var.
hesabın tam içerigine bakmadım şuan biraz yorgunum ama 13tl için evet ugraşmam ve beklemem açıkcası bende
anca durumum çok şıkır olur işte ozaman 13tl yi düşünürüm yani açıkcası onun dışında zaten sigarayı hesaba katsan 13tl hiçbirşey gelmiyor yani
ya yok kilde kalite belki nitekim önemlidir birşey diyemem küçükde olsa önemi olur belki ama 2günde elinde oluyor belli bir markanın ürünü diyorsun ehh şu ürünlerle beraber geldi hemde şukadar miktarda diyorsun zaten şuna ihtiyacım vardı diyorsun.birde tek tek sitelerden toplamaktansa tek bir siteden biranda alıyorsun falan.13tl için cazip yani bu şekilde olması.arada dedigin gibi 25-30tl bir fark olur kargo bile kurtarmıyor ya bekleriz nolcak dersin yani
ben 1 aydaki durumunu kendi konumda paylaştım bu arada yüksel
tavan biraz sıkıntılı geldi onun dışında hiçbir sorunum yok su tutuşunda gayet iyi diger bölgeler.şimdi yagmurdan çıktık buluşma sonrası işte ama tavanı begenmedim.birdahakine daha titiz çalışcam tavanda bakacam bi.yaz oldugu için çok çok aşırı yıkamıyorum çokda kirlenmiyor 2hafta ideal oluyor açıkcası yada 3hafta ama iç temizligine dikkatediyorum.
ben elle uygulama yapmayı seviyorum yaşımda elveriyor daha.elimede güveniyorum açıkcası yapıyorum ama hatada biraz bende oldu tavanı ensona bıraktım bu sefer iyice yorulduydum çokda iyi olmamamış olabilir ama hala diger kısımların su tutuculugu iyi yani.araç çok çok pis degilse ben çok yıkamamaya özen gösteriyorum nekadar kirlide olsa çünkü cila kendini belliediyor benim gözümde.tabi birde sürekli kendi şampuanıyla yıkorum ürünler uyumlu ya bende azda olsa etkili oldugunu düşünüyorum.tek yıkamada gidecek bir ürün ve okadar baştan sagma yapmadıgım için dedigine katılmıyorum üstüme alınmıyorum yani adamın söledigini.ama makinada kuşkusuz ki iyi sonuçlar veriyor elbet.seninki birde hızlı yapıldı yüksel sen buluşmaya gitti o hızla.birdahakine daha iyisini yaparız.ayarlarız birşeyler gene
Yuksel ben de ılk acemılıgımde 180 gr cın malı kıle 35 tl verdım.Ama sonra alıbaba dan 3*160 gr 16 dolara aldım kardes.Senlede konusmustuk.Kıl yaparken cızık veya aman aman bırsey bekleme.Boyanın ıcındekı bocek hafıf surtme ızlerı hatta zıftler recıne gıbı seylerı alıyor .Az sabunlu su ve kıl devam