0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaydırıcı olarak iki damla Zip Wax damlattığım sprey şişesindeki suyu kullandım.
İzopropil alkol dediginiz hastanede kullanilan saf alkol malzememi
Gerginliğe gerek yok Emre, mesela neden camsil ile kil uygulanmayacağını açıklayabilirsin, faydalu olur bence. Amonyak ile de senin bir ilgin yok, genel bir bilgi idi. Bazı ürünler azda olsa zararlı kimyasallar içerebiliyor, yani araca herşeyi sürmemek gerek, izninle bunu belirttim, umarım sakıncası yoktur.Ali, 8-9 hafta mı?Ben geçen sene yapmıştım bakım en son, öntarafta falan hiç kalmadı ama arka tarafta elimle hala hissedebiliyorum az da olsa. Mercedes'in nano boyadını merak ediyorum aslında, oldukça dayanıklı imiş duyduğum kadarı ile. Sanırım normalden daha küçük boya partikülleri içeriyor ama emin değilim. Yeri gelmişken boya ile ilgili de bir konu güzel olurmuş.
Reçine, böcek vs kalıntılarının yanında özellikle korumasız şekilde yol çizgilerini boyayanların etkilerine karşı kil etkili oluyor. Ben az miktarda saç şampuanı ile uygulamıştım, verimli olmuştu.
Aynen bahsedildiği gibi kaydırıcılar kullanılmak suretiyle uygulaması da zor değil. Üstelik o leke ve kirler çıkarken insan bayağı seviniyor.