0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi önümüzdeki hafta için yapacaklarımı yazıyorum yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim ;Turtlewax ın zip wax cilalı oto sampuanıyla güzelce yıkayacağım,Sizlerin önerdiği bir markanın kili ile daha önce hiç yapmadığım kil uygulamasını yapacağım ( bu konuda yardım ve önerilerinizi bekliyorum),Anladığım kadarıyla bunun üstüne meguiars quik detailer iyi gidiyomuş onu yapıcam ,En son olarakda Turtlewax teflonlu cila veya mequiarsın önerdiğiniz bir cilasını kullanarak sonuçlandıracağım .ayrıca geçen sene polisaj makinası almıştım (60 lira gibi bi fiyata hız ayarlı bi makina her işimi gördü) ama acemilikten galiba bi kapı kenarını çizmişim bu ürünlerde polisaj makinasına gerek varmı kullanırken ?
bence agustosa kadar bekle biliyorsun araçlara yeniden girişecez agustosta zaten o zaman quik detayler ve kil alacaz.bunu mecbur alacaz zaten.baktık o da çözüm olmuyor ozaman kış sonrası için bu ürünü alırız bence.bu tabi sadece benim düşüncem yani.ben olsam böle yapardım.sonuçta çok prof ahım şahım birşey yapmıyoruz biliyorsun.
Kıll ıle harelerı nasıl gıderecek acaba.
Set olarak alma sadece bir quik detayler al zaten alacaksın birde ucuz yollu kil buluruz zaten. Ürünü jare gidericiyi almak istiyorsanda sana kalmış.
Aslinda foto paylassan bir görsek ney rahatsız etti seni anlarız da.kil icin erdem boyaya da baksana bi yüksel belki daha ucuz birşey cikar.kilin markasi cok cok önemli degil bence.ama kil tabi belli bor süre icerisinde yapılmalı oyuzden dedim agustosta gireriz diye.
Bunu oncedende konuşmuştuk seninle ama karar senin.ben araştırdım ve gene meguiarsdan devametcem yani.kalicilik acisindan kalite acisindanda asla onlarla bir tutma derim ben genede karar senin.
Ben hare ve kalıcılık dışındaki performansından memnunum, bambaşka bir araç oldu fakat F/P oranının düşük olduğunu düşünmeye başladım.
tüm ürünlerde bu tür sıkıntıyı yaşarsın diye düşünüyorum ben.hem hareleri hem çizikleri hemde yüzey temizligini etkin birşekilde yapacak bir ürün yok bildigim kadarı ile.ne kadar fonksiyon okadar az etkinlik anlamına gelir diye düşünüyorum ben.kalıcılık olarakda şikayetin ne oldu.bide malzemeyi bol kullandın sen o da etken oldu.normalde bayaga süre kullancagın malzemelerdi onlar.karar senin autoglymde dene belki daha memnun olursun.