0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel üründü o, kötü olmuş. Bu arada es geçmemek lazım, işin önemli öğelerinden birisi de iyi bir güderi bez. Yikama sonrası kurularken büyük kolaylık ve güzel sonuç için.
işte bu konuda makul fiyatlı güzel yetecek kalitede alternatiflere açıgım gerçekten bende.
ozaman birde metroya bakmakda yarar var.ama tek bir bez için okadar nebileyim fazla geliyor bana.genede metroya gidicem bir tamamdır
Koçtaş'ta güderi var Ogün, geçen gün görmüştüm. Fiyatını hatırlamıyorum şimdi ama fazla değildi.
birisi bana kil+wax uygulamasını öğretebilirmi nasıl yapılıyor açıklayabılırmı geçenlerde kaporta boyacının oraya çekmiştim aracı araba boyarken sanırım arabanın arkasınada gelmiş benım araba inci beyazı boyada beyaz belli olmuor ama arka camda boya püskürtmesi var o halde kaportayada gelmıştır dedım bırısı en başından kil wax uygulamasını açıklarsa çok sevınırım yıka sür tekrar yıka kurut sür gibi birde hangi ürünleri alıcam sıfır araba bir zararı olurmu kil+waxsın şimddiden teşekkurler
Meguiars kullaniyorum ben hakan abi1-meguiars nxt sampuan2-meguiars quik detayler3-meguiars nxt waxcamlar plastikler icinde farkli urunler kullaniyorum
meguiars nxt wax bu mor kutusu olan dimi ? memnunmusun ondan bide quik detailer nedir nasıl kullanırlı ben turtlewax teflonlu cila kullanıyorum ama çizikleri kapatmakta yeterli olmuyor acaba önerin varmıdır Ogün ?
Kil ile ilgili uygulamamı yukarıda yazmıştım. Normal cila için makinaya gerek yok, ancak elinizde makina olduğuna göre kullanın.
Kafama takılan bir husus var. Meguiar's Ultimate Compound Çizik Giderici Pasta uygulamamdan sonra araçtaki muhtelif çizikler gitmiş de olsa, kaportadaki pütürlükler yerini kadife gibi bir yüzeye de bıraksa, aracın üzerindeki harelenmeler tamamen gitmedi.Gündüz vakti görünmüyor fakat akşam vakti sokak ışıklarıyla birlikte dikkatli bakıldığında görülmeye başlıyor.Bu pastanın iyi olmamasını mı gösterir veya pastanın görevi hareleri de gidermek midir onu bilemeyeceğim fakat internette "Hare giderici" adı altında satılan ürünler mevcut.Eğer "Pastanın görevi harelenmeleri tamamen yok etmek değil, hare giderici al" derseniz, sipariş geçeceğim.Ürün şu; Meguiar's Swirlx Hare Gidericihttp://www.otocity.com/asp/show_stock.asp?product=MEG-G17616