0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam yanlış anlamayın ama konuyla ilgili hiçbir şey bilmediğiniz aşikar. Bu kadar geniş bir konu bir başlık altında mı toplanır hiç ? Her ürünün özelliği, kullanımı ayrıdır. Wax ve cila ayrı şeyler gibi yazmışsınız ama cila dediğiniz şey zaten ikiye ayrılır, biri sentetik waxlar içeren cilalar diğeri doğal waxlar içereren cilalar. Bir de yeni nesil nano cilalar var ama onlar boya koruyucu diye ayırabiliriz. Pasta malzemeleri de çok farklı ürünler var yani elle uygulanan, makineyle uygulananı , dolgu içerenler vs. her ürün için ayrı konu başlığı açılmalı anlayacağınız.
Hakan Bey, ana başlıkları sıralamış zaten, neden bir başlık altında toplanamaz anlamadım. Forumda bu konuda birçok değişik başlık var, bir araya gelmesi yararlanılacak kaynak bakımından da güzel olur.
Emre, dediğin gibi konunun altında birçok alt konu çıkar, haklısın. Ama sanıyorum Hakan'ın amacı bunların hepsini bu konuya toplamaktan ziyade bazı temel konuları burada özetlemek, üye arkadaşlarımıza başlangıç ipuçlarını vermek. Forumda zaten boya, cila, pasta, iç temizlik diye bir kategori var. Daha detaylı bilgiler, bu kategori altında açılacak konularla tartışılabilir. Belki ileride alt kategoriler de oluşturularak spesifik hale getirilebilir.Hakan, bilmiyorum doğru mu anladım düşündüklerini, ama yanlışsam kusuruma bakma.
Meguiars kullaniyorum ben hakan abi1-meguiars nxt sampuan2-meguiars quik detayler3-meguiars nxt waxcamlar plastikler icinde farkli urunler kullaniyorum
Konuyu dar bulanlar, profesyoneller için konuyu başka bir başlıkta "geniş"letebilir.Biz amatörler, en azından ben gibi düne kadar "Wax ne ola ki ?" diyenler için çok profesyonellik sökmüyor.+100ramazan ayı sabır ayı derler ya yüksel bu sınavdan da geçecez inşallah
+100ramazan ayı sabır ayı derler ya yüksel bu sınavdan da geçecez inşallah
Konu için teşekkürler, faydalı olacağını düşünüyorum Yalnızca hafif parlaklık vermesi ve kılcal çizikleri gidermesi amacıyla SONAX ın kırmızı kapaklı ve kendinden süngerli bir cilası var. Birkaç kez arabama uyguladım fakat çok kalıcı değil. O yüzden bu ürünü pek tavsiye etmiyorum. Bursada Meguiars ürünlerini nerden alacağım hakkında bilgisi olan arkadaş varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim...Yakın bir zamanda aracıma pasta cila yaptırdım ve son kat kendim bu ürünü uygulamak istiyorum, kullanan varmıdır acaba?http://www.hepsiburada.com/liste/nasiol-zr53-nano-boya-koruma-ilaci-09c088/productDetails.aspx?productId=otm09c088&categoryId=20035748
denilecek olanı güzelce sölemişin yüksel ne yazayım şimdik beaa hakan abimiz bir konu açmış gereken özeni gösterelim gerçekten güzel bir konu olacak inşallah yaz ayları için şunu belirtiyim hemen bende meguiars quik detayler iki kişinin onayından fazlasıyla geçti şuan sadece belirtmek amacım onuda belirteyimde tartışmaya konu olmasın.yararlanmak isteyenler için 2 kişi tarafından öneriliyor şuanlık
Youtube de birkaç videosu var bu ürünün ama kullanmış birinin yorumuna ihtiyacım var. Belki de abartılıyordur. Belirttiğiniz siteyi inceleyeceğim. Teşekkürler...Siz son kat cila olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz