0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aytaç abi senden bikir alayım diye kendi konumda da yazmıştım görmedin sanırım.teflonu ben ilkkez kullandım biliyorsun çok çabuk kuruyup silmesi yoruyor gidi geldi bana.araca bayagadır deymiyodum nişanlımın arabasında kullandım bu bayaga dokunmadıgımdan mı yoksa başka birşeydenmi ya da yapısımı böle
sonuç tatminediciydi gerçrekten aytaç abi ama iyi yordu valla beni.
Çok beklememek lazım, birde güneş altında yapmaya kalkarsan Rambo gibi olur kolların.
Halihazırda, yaptığım uygulamalar:2.. Turtle wax kil: Kilin kaydırıcılığını korumak adına, önce kil yapılacak yere az sabunlu su uyguluyorum, daha sonra kili ıslatarak fazla bastırmadan gerekli bölgeye ileri geri hareketle gezdiriyorum. Bu esnada zift, reçine vs. yıkama ile çıkmayan boya yüzeyine yapışmış maddeler çıkıyor.
Aytaç abi, şu kil uygulaması kafamı karıştırıyor. Kafamda "Uygulama sırasında kili de olaya dahil etse miydim acaba ?" diye soru oluştu.Sen ne diyorsun ? Pasta, cila ve wax yeterli olmuş mudur ? Kili yapsam faydasını görür müyüm ?
quik detayler ile niye okadar kir çıktı beze sence kile yakın bir işlem yapmış olduk aslında
Onunda amacı aynı zaten Ogün, ama etkili bir kil uygulaması kadar iyi sonuç verir mi? biraz da aracın yapışık kir ve boya durumuna göre değişir diye düşünüyorum.
abi yükselin araba yeni boyandı ya bende sadece quik detayler ile temiz tutmasına özen göstermeye çalıştım kil yerine sadece onu önerdim.kışa girerken gene konuşup kil alalım diyecektim zaten ama saolsun hemen sormuş pat diye zaten kil uygulaması quik detayler ile uygulanıyor ya abi kışa girmeden hallederiz onuda
Altı üstü iki tampon, bir kaput, bir bagaj, bir marşpiyel boyattık yav. Aytaç abi, şimdi kile girişsem geçen ayki emeğim boşa gidecek yani.En güzeli, AĞUSTOS'ta yapmam olacak. Çok ekstrem bir fark oluşacağını bilsem hemen girişeceğim de, aracın üzerindeki pisliğin yarısından fazlasını geçen ay indirdim sayılır. Her ay bir Quik alacağız gibi duruyor yahu. Kili de Quik Detailer ile uygulayacaksak vay halimize.
Abi o Collinite 915 idi, baya güzel birşey, çok güzel parlatır çünkü carnauba içeriği yüksektir. Ama artık pek bulunmuyor çünkü posta ile gelemeyecekler listesine girdi wax tarzı ürünler. Fiyatı da uçtu bu yüzden.
Güzel üründü o, kötü olmuş. Bu arada es geçmemek lazım, işin önemli öğelerinden birisi de iyi bir güderi bez. Yikama sonrası kurularken büyük kolaylık ve güzel sonuç için.