0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir güzel olur ki sormayın anlatarak bitiremem 3 senedir kar yağmıyo buraya kaaaar kuru ayaz -10-15 arası gidip grliyoruz party hard bize ısınabilmek için horon tepiyoruz
İnstagramda hemen like ladım abi
Karda araba kullanmanın zevki bir başka bence Gösterge yıl başı ağacı gibi her yerden bi ışık yanıyo güzel oluyo öyle
zorlamadım aracı açıkcası.sırf keyfime gezdim 60-70 arası.hafif yol tutuşunda zorlanmayı hissetmek bazen boşa lastiğin dönmesi yolda tutma çabası seviyorum karda bu gibi şeyleri sadece trafiğe kapalı bi otoparkda sağ-sol birazcık arka tarafı salladım o kadar
Ahh abi bilmem mi o zevki sen kış lastiğiyle yapıyosun ben normal lastikle yaptım onda daha eğlenceli oluyo
Parke taşta cok dah zevkli oluyor direksiyon tuy gibi oluyor
Riske atar mıyım ben hiç paşamı abi? boş lojmanın önünde bi de kürünmeyen sokaklarda yaptım. Abartı değil tabiki. Keyfini aldım 5 dk. Geçen sene kar yağdığında üstünü süpürüp bi çalıştırayım dedikten sonraki 5 dk dan bahsediyorum işte
19 bentley janti takasim var e12 ye bugun tuning fuarindan sonra baya kafam karisti
Bandırmadan 10 nv 298 yeşil efsaneyi gördün mü?
Bizim elemanı da gördün mü ? Ekleme; Ben fotoyu upload ederken YASİN yazmış bile.
Gördüm abi kisa boylu sanirim arac sahibi bagirtiyodu oda, millet bagirtinca etkinlik superdi yaninda bi kiz vardi sanirim instagramdan takip ediyoruz birbirimizi gitcektik yanina ama yanlis anlasilma olur diye gitmedim
Gideydin bi selam vereydin, yalandan selamımı iletirdin )