0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tanidigini bilmiyodum abi arabayi gorunce tanidimda uzaktan bakmakla yetindim ben esenyurt haramiderede oldugundan dolayi butun apaciler dolusur diyodum allahtan oyle bisey olmadi 3 4 tane sahin rampanin orda 1 depo benzin veya gaz yediler sanirim millete baslarina toplandi gaza geldiler egzoz siktilar baya , kizlarda vardi tabi , asil sergilenen araclar cikinca millet girdi ortam bozuldu biraz bizde ciktik bende girebilirdim aslinda duzenleyeni tanidigimdan dolayi ama arabayi les goturuyodu camur icindeydi
Valla fuar anlayışımız milletçe çok farklı OKAN.Oraya gitmene bile şaşırdım yani.
Teşekkür ederim aytaç abi. Ilk defa makina ile temizledim. Elimden geldikçe temiz tutmaya çalışıyorum:)
Makinaya elin alışırsa büyük kolaylık Ogün.
Pastada biraz zorlandım abi sanırım pedden dolayı. Eme el ile yapmaya nazaran kesinlikle daha iyi. Malzemelerden inanılmaz memnun kaldım.
Şu yarışmadan kazandığın ürünlerle mi yaptın?
Çarşıya civciv gelmiş Dostum senin yay değiştirme işine karşıydım biliyorsun fakat hakkaten çok iyi duruyor duruşu değişmiş bayadır takip edemiyordum forumu geç gördüğüm konular olmuş kusura bakma maşallah her zaman ki gibi yakıyor bizim 06 TOB tertemiz allah kaza bela vermesin daha keyifli günlerde binersin inş
Yok aytaç abi. Yeni urunler aldık litrelik 2 kisi. 1-meguiars m1002-meguiars m663-kil ve quildetayler4-hızlı cila
Yok aytaç abi. Yeni urunler aldık litrelik 2 kisi.
Sana her zaman ayarlarız ne lazım adını koy yoktan var ediyim kardeş
Eyvallah abi eksik olma.Arkadaşlar rica ettiler, kendi aracımla birlikte üç araca uygulama yapabileceğim malzeme lazım.Zamanı gelince telefondan detaylıca konuşuruz zaten, Haziran başı gibi malzemeleri alırız.
Bu üç araç ALF EDE 46 ve AE 472 mi yoksa Yüksel
Araç sayısı nasıl da denk gelmiş, nasıl da antenler yukarı dikilmiş. Benim teklifim açık. Mekan benden, mangalı yakmak benden, uygulama benden, kendi arpa suyum da benden, gerisi size kalmış.
Yapıcaz onu da Kaan ın yaz okulu olayı bozdu biraz ama Ramazan girmeden ikili bişey yapalım derim ben kesin. Ben de büyük ihtimal büt e kalırım finalden yani temmuz 2 ye kadar doluyum ama bir günü komple feda ederim sizin için. Ramazan girmeden haziranın 11inden sonra bir haftamız var yani