Gönderen Konu: ankaradan 2002 corolla 1.6 vvti kamera karşısına geçerse  (Okunma sayısı 28189 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
öncelikle herkese iyi  forumlar.ankara ekibi aracıma olan titizligimi zaten biliyor diye düşünüyorum.kendi çapımda olabildigince temiz binmeye bakmaya çalıyorum.gene rutin havaların kötü gitmesinden geç kalan yazlık temizliğini yaptım aracımın.farklılık olarak 15 yaşındaki amcaoglunu da yanıma aldım ve tüm çekimler kendi fikirleri ile ona aittir ve bunu ilkdeda yapmaktatır bunuda belirtmek istedim.

belki biraz fazla resim oldu ama özürdilerim eger öle bir durum olduysa.
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
Ynt: ankaradan 2002 corolla 1.6 vvti kamera karşısına geçerse
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2014, 03:56:14 »
Cayır cayır yanıyor vallahi.  :tamam:
Wax işe yaramış gerçekten.

Allah nazardan saklasın, kaza bela vermesin.

1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2014, 05:03:35 »
Cayır cayır yanıyor vallahi.  :tamam:
Wax işe yaramış gerçekten.

Allah nazardan saklasın, kaza bela vermesin.

teşekkürler yüksel Amin kardeşim.Allah hepimizin aracını nazardan korusun kaza bela vermesin keyifle güzel günlerle kullanmayı nasip etsin inşallah.emegin çok o araçta çok keyif alacaksın öle hissediyorum öle düşünüyorum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2014, 06:46:27 »
teşekkürler yüksel Amin kardeşim.Allah hepimizin aracını nazardan korusun kaza bela vermesin keyifle güzel günlerle kullanmayı nasip etsin inşallah.emegin çok o araçta çok keyif alacaksın öle hissediyorum öle düşünüyorum.
Amin, inşallah.

Emek verilmeden kıymeti de bilinmiyor be hocam...
Bir kaç gün uykusuz bıraktı, deli gibi stres yaptırdı ama inanılmaz haz aldım o süreçten. Şimdi dediğin gibi keyfine diyecek bir şey yok.
Artık seninkisi gibi keyfi işler kaldı, işlem sonrası karşısına geçip, eserine bakarak sigara yakılacak işler...  :foto:

Sen de bunca zamana kadar emek vererek arabayı kişiselleştirmeyi başarmışsın.Allah utandırmasın.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2014, 08:27:27 »
Araba ateş ediyor :), resimleri telefonla mi makinayla mi çektiniz abi
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2014, 09:29:23 »
Heyy masallah Allah kaza bela vermesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Edeb Ya Hu"
  • Kilometre: 218000
  • 58 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 15, 2014, 09:55:36 »
Hay Maşaallah. Rabb'im kaza vermesin. Bu arada yüzünü ;) ve ışıklı vites topuzunu da görmüş olduk  :alkis:. (Şimdi forumda çoğumuz giyaben birbirimizi tanıyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz.) Bu arada araçlarımız aynı yaşta tabi ki ben de HB var. Km kaç olmuş?

Ayrıca kılıfları sormuştun. Kılıfları ne yaptın?
"Bu âlem-i fânîde ne mîr ü ne gedâyız
Âlâlara âlâlanırız pest ile pestiz."
                                                Bağdatlı Ruhi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 15, 2014, 09:58:40 »
Güzel olmuş Ogün. Keyifle sürmeye devam :) Alt ışık ve vites topuzu  :alkis: Sana da olsun artık ledli kapı eşiği :)
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 15, 2014, 10:48:32 »
Ankara deyince başlıkta fotoğraflarda E30 ve tofaş bekliyordum :D Gule gule kullanın :) Ayak altı isiklandirmalar hoş olmuş.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 15, 2014, 12:03:46 »
maşallah çok diri ve temiz aracı vites körüğünden tanıdım bende alacaktım ama bu kadar net foto çekmemiştiniz çok güzel olmuş birde o halı paspaslar varya :) ne zamandır arıyorum bulamıyorum bulunduğum yerde çok temiz tutuyor ve döşemeye yapışıyor  :alkis: allah kaza bela vermesin keyifle bineceğiniz günler nasip etsin
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 15, 2014, 13:12:44 »
Çekimler kaliteli, araba desen pırıl pırıl...
Daha ne olsun ki ...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 15, 2014, 13:14:51 »
Eline sağlık Ogün, pırıl pırıl olmuş, çekimler de harika. Daha fazla resim koyma ;)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 15, 2014, 13:56:53 »
Amin, inşallah.

Emek verilmeden kıymeti de bilinmiyor be hocam...
Bir kaç gün uykusuz bıraktı, deli gibi stres yaptırdı ama inanılmaz haz aldım o süreçten. Şimdi dediğin gibi keyfine diyecek bir şey yok.
Artık seninkisi gibi keyfi işler kaldı, işlem sonrası karşısına geçip, eserine bakarak sigara yakılacak işler...  :foto:

Sen de bunca zamana kadar emek vererek arabayı kişiselleştirmeyi başarmışsın.Allah utandırmasın.

kendimizce 8 senedir en iyi şekilde bakmaya aynı performansda tutmaya çalıştık işte birazda dedigin gibi kendimce oynadım.ama şuan gene fotolara baktıgımda bir türlü bu arabadan ayrılamıyorum işte  :D inşallah yakın zamanda seninkinede birşeyler yapmış olacaz yüksel güzel bir bıcı bıcı  :D ama dedigim gibi hissediyorum çok keyif alacaksınız

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2014, 13:59:08
Araba ateş ediyor :), resimleri telefonla mi makinayla mi çektiniz abi

teşekkürederim okan :) :) fotoları 15 yaşındaki amcaoglum kendi yarı porf makinasıyla çekti.nasıl çekecegini foto şekillerini ve çekimlerini kendi fikirleriyle kendisi yaptı.ilkdefa böle birşey yaptı  :)  bende ilkdefa aracı fotograf makinası karşısına çıkardım.fotoların hiçbirinde shop yok sadece benim yüzümün oldugu bir fotoda siyah beyaz çalışıldı

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2014, 13:59:51
Heyy masallah Allah kaza bela vermesin.

teşekkürederim Amin saolun.Allah hiçbirimize ve güzel araçlarına kaza bela vermesin inşallah

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2014, 14:02:10
Hay Maşaallah. Rabb'im kaza vermesin. Bu arada yüzünü ;) ve ışıklı vites topuzunu da görmüş olduk  :alkis:. (Şimdi forumda çoğumuz giyaben birbirimizi tanıyoruz ama birbirimizi tanımıyoruz.) Bu arada araçlarımız aynı yaşta tabi ki ben de HB var. Km kaç olmuş?

Ayrıca kılıfları sormuştun. Kılıfları ne yaptın?

:) teşekkürederim saolun.kendimizde ufak çaplı birkaç degişiklik yaptık işte araçta :) km mi tam bilmiyorum şuan ama 168000 i devirdim diye düşünüyorum.kılıflar içinde biraz rahatsızdım yeni yeni ayaklandım sayılır ve araştırmaya giricem.araç en geç kışa kadar kılıflanmış olcak  :) bbenimde kafamda bir yer var dediginiz yerle karşılaştırıcam f/p olarak

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2014, 14:04:20
Güzel olmuş Ogün. Keyifle sürmeye devam :) Alt ışık ve vites topuzu  :alkis: Sana da olsun artık ledli kapı eşiği :)

teşekkürederim sağol.ilkkez makina karşısına geçtik işte :D 7 valla aklımda gene bir çalışma daha var ama şuan  gözüm yemiyor belki bir kapı eşigi..kısmet bakalım :D

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2014, 14:05:40
Ankara deyince başlıkta fotoğraflarda E30 ve tofaş bekliyordum :D Gule gule kullanın :) Ayak altı isiklandirmalar hoş olmuş.

teşekkürederim mustafa emre sağol :D hiç tofaş yok ama gene kendi bünyemde çekim yapabilcegim bir bmw serisi var istersen onuda yapalım :rofl: iyi dileklerin için teşekkürler :)

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2014, 14:08:15
maşallah çok diri ve temiz aracı vites körüğünden tanıdım bende alacaktım ama bu kadar net foto çekmemiştiniz çok güzel olmuş birde o halı paspaslar varya :) ne zamandır arıyorum bulamıyorum bulunduğum yerde çok temiz tutuyor ve döşemeye yapışıyor  :alkis: allah kaza bela vermesin keyifle bineceğiniz günler nasip etsin

:D :D zaten türkiyede bu vitesi gördünmü bilcenki benim araç :D teşekkürederim zeki sağol düşüncelerin için :) şimdi nasıl buldun vitesi peki?halı paspasta okadar zorlanmaman lazım yaaa..yada ben ankaraya göre düşünüyorum ayak aydınlatması gibi onada bir el atalım ozaman birlikte yardımım dokunursa yani.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2014, 14:09:34
Çekimler kaliteli, araba desen pırıl pırıl...
Daha ne olsun ki ...

teşekkürler kardeşim sağol :D  8senedir ben ona emek veriyorum o da bana veriyor çok seviyeli bir ilişkimiz var :D hala o yeni kasayla bir tur atacaz güya  :rofl:

Mesaj Birleştirildi: Haziran 15, 2014, 14:11:13
Eline sağlık Ogün, pırıl pırıl olmuş, çekimler de harika. Daha fazla resim koyma ;)

teşekkürler Aytaç abi sağol :) 15 yaşındaki amcaoglu aldı eline makinayı çekip durdu kendince şöle dur arabayı şöle çek vs vs :) ama taktirettim gerçekten 15 yaşında bu emegini oyüzdende hemen belirttim en başta :) okadar çok foto varki aytaç abi ama yaaa :D :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 15, 2014, 14:50:55 »
 :)ogün ben çok beğendim gündüz gözüyle bu kadar net görmemiştim  :)paspas için bulunduğum yerde hiç yok benim avensiste vardı çok temiz tuttuğunu ordan biliyorum kaç halı paspas değiştirdim onun gibi olamıyor tekrar keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Haziran 15, 2014, 14:54:54 »
:)ogün ben çok beğendim gündüz gözüyle bu kadar net görmemiştim  :)paspas için bulunduğum yerde hiç yok benim avensiste vardı çok temiz tuttuğunu ordan biliyorum kaç halı paspas değiştirdim onun gibi olamıyor tekrar keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim

teşekkürederim sağol tekrar :) aklımda olsun buralardan bakayımmı kargoyla falan hallederiz olmadı fiyatı maukl gelirse.bulunur yani bence buralarda

tabikide yazmayı unutmuşum yazımada eklicem burayada ekliyim dedim eski bir bmwci ve ankaralı olarak yazmadan olmaz plakamız referansımıdır.

:trinity:06 TOB 06 :trinity:
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 16, 2014, 00:18:38 »
maşallah abi Allah kaza bela vermesin. kılıf için esat tarafında bir yer tavsiye edebilirim
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Haziran 16, 2014, 00:20:30 »
maşallah abi Allah kaza bela vermesin. kılıf için esat tarafında bir yer tavsiye edebilirim

teşekkürederim seçkin sağol Amin hiçbirimize vermesin inşallah.bir tahminde bulunayımmı döşemeciogullarımı ne var orasımı. :)sadece tahmin.degilse tavsiyeye açıgım valla
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Haziran 16, 2014, 00:23:26 »
teşekkürederim seçkin sağol Amin hiçbirimize vermesin inşallah.bir tahminde bulunayımmı döşemeciogullarımı ne var orasımı. :)sadece tahmin.degilse tavsiyeye açıgım valla
isim güzelmiş :D ahmetler postanesinden esata çıkarken sol tarafta kalıyor ama adı ne hatırlamıyorum :D
internetten baktım döşemecioğullarıymış :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Haziran 16, 2014, 00:27:42 »
isim güzelmiş :D ahmetler postanesinden esata çıkarken sol tarafta kalıyor ama adı ne hatırlamıyorum :D
internetten baktım döşemecioğullarıymış :D

:D :Doranın adınıda duyuyorum konuştum adamlarla ama namussuzlar tek fiyatız 1krş pazarlıgımız bile yok diyor.ama çok kaliteli iş çıkardıklarını duyuyorum ama yapacam o iş olacak yani kesin kışı görmem böle kılıf yaparım iç mekanı tamamlarım..
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Haziran 16, 2014, 00:30:14 »
:D :Doranın adınıda duyuyorum konuştum adamlarla ama namussuzlar tek fiyatız 1krş pazarlıgımız bile yok diyor.ama çok kaliteli iş çıkardıklarını duyuyorum ama yapacam o iş olacak yani kesin kışı görmem böle kılıf yaparım iç mekanı tamamlarım..
valla ben de yapcam dün ankaraya gelip gittim deri koltukta sırılsıklam oldum :D
2011 Auris Sport