0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kilde fazla kir çıkmadı şöyle söyliyeyim. O kille 1 araba daha çıkar. Hızlı cilayı mecburen attım en azından tekrar kir yapışmasın arabaya. Gerçi pasta cila atarken tavanla kaputu tekrar kille temizlerim 10 dk sürmez.
hizli cilasi bile atıldı desem yeterlimi parlamisken tam parlasin tosunum yanyana gormek istedigim e12leri siraliyim sana1-alf2-tob3-lacivert (zeki)4-sedat abi
ESKİŞEHİR'de, Ocak ortası gibi bir Pazar günü buluşalım desem ?
zeki icin cok cok zor sedat abiyi bilmiyorum ama yol durumuna gore hava sartina gore mantikli arkadasimla beraber gelebilirim
Bizim cok buyuk degisiklik ve bi laneti kirma olayi olur biliyorsun Allahtan engel cikmaz ise havalar iyi olur yolu etkilemez ise seve seve uyar bize cokda sevinir yani ist nekadar uzak sana yuksel peki.
kile ihtiyaci olmaz bu kadar kisa surede ama sen bilirsin direk pasta cilada yeter yani
Avrupa yakası RO-RO ile 4 saat, Anadolu ise 340 KM civarı.
RO-RO Ne abi tren gibi bisey mi
BANDIRMA-AVCILAR AMBARLI arası çalışan kamyon taşıma gemisi OKAN.Talep olduğu zaman geminin kenarlarına köşelerine binek araç da alıyorlar.
Yuksel eskisehirin kisi ayri bi guzel olur ayarliyalim ole bisey yada istanbul yapalim dicem ama yorucu olur git gel bana 5saatokan hizli tren ne durumda
Abi hizli treni hic bilmiyorum ama fuar zamani kesin bir bulusma yapalim daha onceside olur tabi sana ne zaman uyarsa
bakıcam okan birşeyler ayarlıcam kızla birlikte birşeyler yapma düşüncem var iş stresinden çok sıkıldık bakalım atacaz kendimizi biryerlere ama nezaman olcak bu bakacaz aklımdasın herzaman biliyorsun
Hele bir de kar olursa tadından yenmez.OCAK gibi müsait olursak kesin yapalım abi.