0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayarlarız bir şeyler inşallah. Ben hep müsaitim.Hatta şeytan diyor "Kaçın Eskişehir'e, Angara'dakileri de kandırın, Eskişehir ortak buluşma noktası olsun".
Eyvallah abi eksik olma.Arkadaşlar rica ettiler, kendi aracımla birlikte üç araca uygulama yapabileceğim malzeme lazım.Zamanı gelince telefondan detaylıca konuşuruz zaten, Haziran başı gibi malzemeleri alırız.
Sen bana zamanı gelince yaz kardeş ben sana olabildigince makul fiyatlı bulur kargolarım litrelik olanlardan paylastırırsınız.fiyatta kendimce en iyisini bulmaya çalışırım gene.kesfettik bir yer bakalım [emoji6]
Hayır fırını olan büyük geniş bir kaporta dükkanı ve boya koruma ürünleri satıyor[emoji1] [emoji1]
İyice araştırdınmı yetkili satıcımı yada güvenilir bir yermi. Piyasada çok fazla meguiars autoglym vs. sahteleri var.
Nasılsın? Isin gücün keyfin nasıl? Bende yogunluktan cok giremiyordum [emoji6] valla abi duruşu gercekten değişti ama daha ziyade yol tutusu epey arttı epey arttı hemde.ruzgar sikayetim falan kalmadı neredeyse istisna durumlar dışında.daha once taktirsaymışım diyorum yani.gene rutin temizligimizi yaptık. Tesekkurederim [emoji4] Allah hepimize keyifle binmeyi daimi etsin inşallah
Dostum çok şükür çoluk çocuğun rıskı çıkıyor araç temiz de olursa ne yapsan yakışıyor taşıyor üzerinde maşallah griside buradayım diyor istediğin gibi olduysa ki olmuştur eminim ne mutlu sana allah daha güzel daha keyifli binmeyi nasip etsin
Resimler güzel olmuş. Ancak efsane kasa bence daha öncesindekidir.
Allah razı olsun abi teşekkür ederim. Cok şükür istediğim gibi oldu. Ufak çaplı birşeyler değiştirdik. Kendimizce temiz tutmaya çalışıyoruz işte. Elimizden geldikçe.Islerin yolundaysa sana yetiyorsa sıkıntı yok [emoji6] lacivert nasıl?
Dostum lacivertle hiç ilgilenemiyorum abs sıkıntısı var şanzıman sıkıntısı var lastik ihtiyacı var iyi bir kaporta ihtiyacı var kalorifer motoru ihtiyacı var varda var bakalım yavaş yavaş başlayacam
Anlaşılan laciverti sormayalı bayaga olmuş. Sana yenisine mi baksak yoksa yaptırsak mı bir düşün ona göre elimizden gelen birşey olur ise yardımcı olalım abi niye bu kadar sıkıntı yarattı
Lip çok yakışmış ogün. Haylaz olmuş maşallah...
Hangi lipten taktın ? Benim lipte derin çizikler var değiştirmeyi düşünüyorumda.
benimkide aynı durumdaydı.Orjinaline en yakın lip bu. ama piyasadakilerden değil bu. namussuz sağ sol olarak 2 ayrı parça halinde satılıyor. pahalı biraz. 30TL tek parçası orjinali gibi olsun diyorsan öneririm malzemesi güzel. alır kargolarım sana.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 27, 2015, 01:01:19yapılan işlemler;1-parklar kaç tane bilmiyorum ama en kuvvetli ledlerden biri(farları açmaya bile gerek kalmıyor çoğu zaman)2-ayarlı park modulu3-h&r 4,5luk yay4-ön lip(sanayi işi değil, araştırılarak alındı)5-Zaten egsozu biliyorsunuz6-farlar hella en kuvvetli sarı ampul.