0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok teşekkürederim sağol Allah hepimizin araçlarını nazardan kazadan beladan sıkıntıdan korusun hep böle keyifli anlar yaşatsın inşallah.keşke birgün yolun düşsede agırlasak seni şöle bir 06TOB06 ile birlikte
İkinizi de surlara davet ediyorum.
buaralar zaten fenayım dur beaa ocakbaşına ocakbaşına.bayrama birşeyler düşünüyorum bakıcam
güncelleme yapıyım dedim burayada
ilkdefa bukadar pis bir kış geçiriyor 8 senede aralık ayı yıl kapatıyoruz çok yoğunum ve ankara havası çok pis yetişemiyorum her hafta yıkama istiyor artık.1haftalık pislik bu
Siz bir de bizimkini düşünün. [emoji4]
normalde kar da bile araba yıkarım ama hiç vaktim yok bu aralar.o taraflar daha fenadır.
Karda yikamayi bilemem de yağmurda şampuanlayip kendi kendini yikamasi güzel oluyordur. [emoji4] 3-4 gündür havalar iyi burada da.
Hay Maaşallah Ogün kardeş cıvıl cıvıl bakıyor. zevkle ve kazasız binmeyi nasip etsin ve nazardan korusun Rabb'im...
Disarda kar yagardi biz kapali garajda araba yikardik garaja girenler bize deli gozuyle bakiyolardi , dun yikadim arabayi aksam karsiya gectim batti araba simdide gok gurluyo
bende 1saat once yikadim
Lastikleri de ıslak mendille döndün mü abi ?Ben hızımı alamadım bugün, en son elimde ıslak mendil buldum.