0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet İlke sen benim yalancımsın, ama Ercü tamamen tahmini yazmış, öyle birşey yok. Boru inceymiş kalınmış filan, lpg nin ecüsünde benzine geçiş devirleri varmiş oradan ayarlanıyormuş. Bu ayar olanlarda kesinlikle 4000 devirde benzine geçecek şekilde ayarlanmalı.http://www.teamhondaturkey.com/forum/lpg_sistemleri/yuksek_devirde_lpgden_benzine_gecme-t52066.0.html
Allah kaza bela vermesin ,maşallah kupayı yeniledin motoru da yeniledin içini de kendin hallettin .Güle güle bin kardeşim. Bu araçların 1-2-3 vitesleri gerçekten güçlü ve sürücüsünü tatmin edecek düzeyde ama gel gelelim lpg canını kanını alıyor .Ben az biniyorum öz biniyorum benzinde biniyorum sıfır sorun ne zaman gaza bassam arabam ileri doğru şöyle bir atılır lpg kullanacaksan da naçizane tavsiyem motoru sıfırladın en azında 5000 km benzinde kullanmanı tavsiye ederim motor parçaları yerine otursun alışsın segmanı pistonu her şeyi birde yanlış bilmiyorsam bu ilk koyulan yağ belli km kullanılıp daha sonra boşaltılıyor ve daha sonra yeni yağ konuluyor motora .Onu ustana sor istersen kardeşimin aracına Dörtnal Toyota Sadık ustam mobil 5 / 40 tam sentetik yağ koymuş yağ değişiminde bende nasip olursa öyle yapacağım .Size de tavsiye ederim
Keşke servisten aldığınız orjinal yağ filtresini değiştirmeseydiniz. Araç için en ideali odur.
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasix binersiniz insallah Yalniz birsey soylemem gerekirse sehir ici gazlayaral 36 kurus sakin kullanimla 28-29 kurus yakiyorum ve motora dokundurmuyorum her daim saglikli bir motor tek sorunum simdi baski balata onun disinda sorunum yok lpg cokta matah birsey degil malesrf heleki pistonlari uzerini oyle gordukten sonra.
yüksel kardeş hayırlı olsun ALLAH sorunsuz kazasız belasız binmek nasip etsinişin maddi boyutu toplamda kaça maal oldu?