0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufukcum seninde elin degmis bu ise daha ne olacak
fotolar için teşekkürler motorun tüm parç.alarını ögreniyorum emeğine saygı
heralde uzun yıllar bineceksin. tamamını sıfırladın resmen
konuyu takip ediyorum , hepimiz icinde faydali bir konu
içiniz rahat olsun verdiğiniz paraya değecektir bende avatarda görünen 2004 kasanın sahibiyim araç benim yaptığım km ile 450 bini buldu motor bugüne kadar işlem görmemiş bende piyasanın baya altına aldım fakat masrafta ettim bugüne kadar farlardan sis farı 4 lü cam düğmesine kadar 7 bine yakın masraf ettim ama keyiflede biniyorum çok samimi söylüyorum ben aldığım aracın biraz dağıtılmış olmasını seven biriyim garip ama buda benim hobim değerinin altında alayım toparlayayım istiyorum her yapılan parçayı onarılan arızayı gördükçe daha zevk alıyorum :)yani eğer isteyerek yapıyorsanız hiç oralı olmayın umarım kazasız belasız keyifle binersiniz araca şimdiden hayırlı olsun
Sondan 2 resimde motorun hemen önunde duran demir cubuk gibi bisey var benzini tasiyan boru mu o
güncel durumu alalım yüksel
Yüksel motoru indirmedi mi? esasında motor sökülür ve rektifiye atölyesine yollanır onlar senin istediğin kalitede ve ömürde motoru yapıp toplarlar senin ustanın işi sekman atma işçiliğine benziyor , bu şekilde ana yataklar ve kol yatakları iyi bir şekilde yenilenemez ustanla bir konuş.
Ustan motoru indirmiş yeni resimlerden gördüm bir problem yok
Abi devamindaki resimlerinide bekliyoruz paylaşirsan sevinirim tahmini ne zaman komple yüriycek araba bide komple sana ne kadara gelmiş oluyor araba masraflarla dahil
Islemlere kazasiz belasiz tam gaz devam insallah.yag konusuna gelince ben mobilciyim acikcasi castrol onermiyorum
Islem bittikten sonra performans testine soksaniz super olur bence
Hadi hadi dynoda görelim aracı birde