0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hava filtresinin üstündeki mazot pompasi gibi olan şey ne abi
Valla on numara beş yıldız olmuş araba birde dışını siz yıkataydınız da tüm kirlerinden arınıp rahat uyusaydı aslan parçası Tekrardan geçmiş olsun başarılı bir ameliyat oldu verdiklerinizin karşılığını alacaksınız inşallah biraz fazla yakması normaldir şu aralar 2000km fazla zorlamayın aracı benzinle gezin imkan var ise sonra tekrar lpgye geçiş yaparsınız ağız tadıyla binersiniz inşallah
Teşekkür ederim. Dün akşam sanayiden çıktığım gibi gecenin 23.30'unda doğru buharlı yıkamaya gittim. Motorun açılacağı gün de şans eseri yıkatıp, yıkattığım gibi sanayiye bırakmıştım. O yüzden fazla kirli değildi. Bugün 100,00 TL'lik SHELL 97 NITRO koydum. İstasyondan çıktığım gibi yol bilgisayarını sıfırladım ve şehir içinde fazla sıkıştırmadan 5.8'i gördüm. Stop ederken ise 8.0 idi. Biraz KM yapınca net sonuçlar ortaya çıkacaktır. Şu an dediğiniz gibi fazla yakması normal. Hele motor biraz kurum yapsın, parçalar birbirine alışsın.
Şu parça abiEdit: Tamam abi bendede varmış ya Ben seninkinde böyle temiz canlı görünce sanki orası boş gibiydi geldi aklıma
ilke o tel otomatik vitesin bişeyi mi bizim arabada yok
Ilke telden bahsetmiyor, oradaki kanister (yakit dinlendirici) rezervuardan bahsediyor.
biliyorum ben teli merak ettim onu sormuştum
Tel kickdown (canim ulkemde ki adi roket) teli.
valla kendi aracım yenilenmiş gibi sevindim tekrar hayırlı olsun
Samimiyetin için çok teşekkür ederim Zeki hocam.İnanın ben de zevkle biniyorum araca. Motordan sonra sesinden, performansına kadar herşeyi değişti aracın. Şimdi motor o kadar sessiz ve stabil çalışıyor ki, her marşa bastığımda emeği geçenlerin kulaklarını çınlatıyorum.