0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi araba 600 binde degil 295 binde ben 600 bin goturur demistim yanlis okudun galiba
sana atıf yapmadım okan sıkıntı yok.. sadece sahsi goruslerimi belirtmek icin arabanin problemi belli cunku yagsiz bırakılmış zamaninda bakım yapılmamış bunun birdefasi iki defasi olmaz..motorun şakası olmaz..eger usta iyiyse yuksel icin cok iyi olcak inaniyorum ben parcalarda sanirim ufuk abiden geliyor daha ne olsun.lpg dayanikli parcalarin gosterilmeside iyi oldu gercekten hep adını duyardim.
öncelikle geçmiş olsun ve yeni motorun hayırlı olsun.bence bu araba için fazlasıyla deger .şuan 475binde e12 kasa taksiler piyasada kol geziyor o açıdan düşünüldüğünde 600bin bu araba için oldukça iyi bir km.gelelimki 600km yıllarca ugraşılıp yapılacak olan birşey.ehh bir zahmet motora izin verin nefes alsın arkadaşlar.bu olayı lpg ye yada başka birşeye vurmanın anlamı yok diye düşünüyorum benim yaşıt arabalar şuan 500-400km de 26 senelik motor illaki birşeyler isticek.istemeyen bir araba bulursanız söleyin alalım enazından kafanda soru işareti kalmaz oldukça dogru bir karar.gel gelelimki adamın e12 gibi bir araçta yagı ilaç niteliginde olan bir araçta yagsız bırakmsası motoru gerekli ilgiyi göstermemesi ve daha önceki motor oynamasının dogru yapılmaması tek sebebidir bunun.allahtan daha büyük zararlar vermemiş.kendin yaptırdıgın bir arabaya binersin ve 2000tl kötü bir para degil gayet iyi..
Çok şeyler denilmiş konu üzerine , ama motorun tek sıkıntısı eski sahiplerimiş. Bu motorlar yukarıda arkadaşların belirttiği gibi 500 600 km çok rahat görebiliyor. İlimizde bir taksici abimizde var 450 km de adam sadece conta değiştirmiş orjinal motor.Sonuç olarak yaptırdıktan sonra ömürlük olur sizin elinizde inşallah .
Geçmiş olsun inşallah yaptırdıktan sonra gönül rahatlığıyla binersin.Görüntülü anlatmanda o kadar işin içinde tebrik ederim az uğraşı değil.Yaşadıkları içinde ALLAH sabır versin.O sanayi seneryoları varya insanı gerçekten bitiriyor.
Aracın tek sıkıntısı eski sahibinin pasifliği. Sakın yaptığın işten dolayı pişman olma. Kafan rahat, keyfine bak. Allah utandırmasın.
Yüksel hocam bahsettiğim LPG dayanımı arttırılmış Rocky subap'ların fotoğrafını ekliyorum Muharrem ustam'da görebilir.
Öncelikle geçmiş olsun .Araç alırken her daim km si düşük kasası düzgün hor kullanılmamış araç almaya özen gösteririm .Yanlış anlamazsanız üzüldüğüm için söylüyorum .Keşke araca harcadığınız parayı ilk aracı aldığınız da verseydiniz de hem sanayilerde vaktiniz gitmemiş hem de orijinalliği hiç bozulmamış bir araç alsaydınız okuduğum gördüğüm kadarı ile aldığınızdan bu tarafa motor dahil 5-6 binlira para harcadınız aracı ne kadara aldınız bilmiyorum ama ben 2006 model 84 binde full TOYAN bakımlı kazası belası değişeni boyası olmayan gümüş gri sedan Corolla'yı 29 bine aldım 6 ay kadar oluyor aldığımda 80 bin ağır bakımları serviste yeni yapılmıştı .Ve aldım alalı çok şükür tek delikli kuruş harcamadım ufak tefek şeyleri de önemsemiyorum .Neyse tekrar geçmiş olsun inşallah bundan sonra ağız tadıyla sorunsuz binersiniz .Ben benzinde kullanıyorum hiç sorun yaşamadım benzinde kullanıldığı sürece ve de bakımları düzenli yapıldığı sürece Toyota bence 700-800 binleri rahat görecek bir araç .Ben 678 binde polis arabası gördüm çünkü
İyi fiyat almanız sizin artınıza olmuş zira zarar ederdiniz ama bu yapacağınız işlemlerden sonra piyasa değerine denk gelecek fakat gönül rahatlığıyla bineceğiniz bir araç olacak .Uzun yıllar sorunsuz binmeniz dileğiyle birde şu jantları sonradan almışsınız ne kadar aldınız bende temiz arıyorum ama gidip uçuk paralar vermek istemiyorum
Insallah paranizin ve emeginizin karsiligini alirsiniz..
işlem başlamış hadi hayırlısı inşallah..
Öncelikle geçmiş olsun Umarım motorunuz istediğiniz gibi olur Allah Utandırmasın.İşlemler bittiğinde inşallah uzun yıllar keyifle kazasız belasız binersiniz.Takipteyiz...
Debriyaj balatasını kontrol ettirip marş motoruna da bir bakım yaptırsanız iyi olur.
konuyu takip ediyorum , hepimiz icinde faydali bir konu
Bende takipteyim Mesut abi