0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
soner bey, hava yastığı konusunda haklısınız. araştırmadım ama yan hava yastıkları makyajlı polo'da belki opsiyonel olarak alınabiliyordur. bu arada aceleniz yoksa yakında piyasaya çıkacak olan yeni corsa'yı da bekleyebilirsiniz.
Polo'da sadece chrome editionda yan hava yastıkları var. Bir de polo 1.2tdi de yan hava yastıkları ve esp var.
Corsayı başta çok düşündüm ama corsa donanim olarak pek tatmin edici bulmuyorum nerdeyse fiyatı yaris kadar ve bir yaristeki donanımlara sahip degil yeni corsa nasıl olur bilmiyorum ama corsa pek aklımda değil suanMesaj Birleştirildi: Mayıs 23, 2014, 11:40:11Mustafa bey chorme edition modeli artık üretilmiyor.Benim baktığim polo 1.2 comfortline modeli ve onda da dedigim gibi 2 hava yastigi manuel klima olarak gösteriyor.Volkswagen in sitesinden edindiğim bilgiler bunlar.
corsa yeni kasa çıkartacak kesinlikle küçük astra olacak ve donanımı dolu olacaktır. ama polo yaris arasında düşünmek hata polo
Ben bu isin birazda markaya olan bakis acisiyla ilgili oldugunu dusunuyorum. Herkesin fikrine saygim var ama bu fikrini ifade ederken kullandigi uslupta bu konuda bi ayna olmuyo mu acaba?
Daha yarim saat once 1.6tdi dsg polo arkadasimin arabasi denedik ozelikle denedim s de denedim s de çok atak gidiyor tabi bizim araba kadar gidemiyor kafa kafaya giderken 3 teydim 2 ye çektim sonra geride kaldi yanliş anlaşilma olmasin ikisini kiyaslamak gibi amacimiz yoktu
dizel de toyotanın yarı performansı bile yok diyeblrm vw de.tabi bu benim görüşüm.ama dedğim gibi tsi + dsg cidden cuk oturmuş.benki otomatik vitesten nefret eden biri olarak gerçekten tutuldum
benzer bi kapışmayı bende yaşadım.babamın eski araçlarından biri olan 2006 astra 1.6 benzinli ile 1.4 tsi ışıklarda bi kapıştık.herif beni itin g.....ne sokup çıkarttı resmen.en son bu utancı çocukken çamura düştüğümde yaşamıştım.unutulacak gibi bi an değil yani
1.4 ler çok iyi biz kalkişta denemedik ondada rezil olurdum
hiç gerek yok denemeyin.bi kerede 1.4 tsi + dsg 2010 golf ile (amcamn arabası) 1.8 tfsi audi nin arkasından baya iyi yol istemiştim.ki herif çıldırdı.kullanm etkileride var tabi bu işlerde biraz.marka model yada motor ne olursa olsn
Yaris tabiki , sizin düşünme şekliniz hatalı olabilirmi ? herkez sizin gibi düşünmek zorunda değil
Gerek yaris gerek polo üretim amaçları şehiriçi kullanım ve küçük ailelerdir.Yaris ile YARIŞ farklı kelimeler .Bu araçlarla performas testleri yapmak bile gereksiz bence.Bunun dışında bu tarz konularda hep aynı şeyleri söylerim yine söyleceğim.Çok net soru:Amacınız nedir? Yani aracınızı kullanım amacınız ve şekliniz nedir?Çocuğunuz var mı ? Ailesine düşkün ve ailesi ile vakit geçirmeyi terch eden birimisiniz? Bu sorular bazılarına garip gelebilir ama biraz düşününce demek istediğimi anlarsınız.Benim tercihime gelince;benim tercihim yaris olur.Piyasada bu segmette yer alan araçlar birbirlerine çok yakın.Mesela bu sınıfta yer alan skoda fabai yı test eden oldumu aranız da?Hiç hesaba katılmayan ve nedens epek reklam yapmayan honda jazz? Harbi jazz yapıyor ve değerinden kayıp ettirmiyor