0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerek yaris gerek polo üretim amaçları şehiriçi kullanım ve küçük ailelerdir.Yaris ile YARIŞ farklı kelimeler .Bu araçlarla performas testleri yapmak bile gereksiz bence.Bunun dışında bu tarz konularda hep aynı şeyleri söylerim yine söyleceğim.Çok net soru:Amacınız nedir? Yani aracınızı kullanım amacınız ve şekliniz nedir?Çocuğunuz var mı ? Ailesine düşkün ve ailesi ile vakit geçirmeyi terch eden birimisiniz? Bu sorular bazılarına garip gelebilir ama biraz düşününce demek istediğimi anlarsınız.Benim tercihime gelince;benim tercihim yaris olur.Piyasada bu segmette yer alan araçlar birbirlerine çok yakın.Mesela bu sınıfta yer alan skoda fabai yı test eden oldumu aranız da?Hiç hesaba katılmayan ve nedens epek reklam yapmayan honda jazz? Harbi jazz yapıyor ve değerinden kayıp ettirmiyor
Mehmet Ali Bey ben bu arabayı eşim ve kızım kendilerini geliştirsinler diye aliyorum.Araba çoğu zaman kullanılmayacak bile şehir içinde biryerlere giderken kullanırım.Senede 1-2 defa da uzun yola çıkarirsam belki.Zaten şuan corollam.var büyül diye kullanamıyorlar ve 2. Arabayı alirsam corollamı satmayı düşünmüyorum.Birçok araba fiyatlarina bakıyorum en azı 50.000 o kadar para vereceksem de donanimlı iyi bisey olsun diyorum.Neden 2. El bakmiyorsunuz diyeceksiniz.Piyasayı çok araştırdim birçok araba boyalı,darbeli birde yeni araćlar elektronik hep bir arıza çıkarsa al başına belayı o yüzden sıfır alacağım.Bir kızım var 18 yaşinda zaten ilerde bu alacağim araba onun olacak.Yani anlayacağınız bu arabayla yarış pistlerine çıkmayacağım kullanımı kolay benimde kullanırken isteklerime cevap veren bir araba arıyorum.
abi kesinlikle ikisini yaristirmak gibi amacimiz yoktu belki bana dedin belki demedin bilmiyorum konu dagildi zaten sonradan fark ettim yazdim yarisi denemedim polo ilgili konustum bir kusurum olduysa özür dilerim
güvenlik önemli ise micra'ya bulaşmayın derim. peynir tenekesine binmekten farkı yok. arkadan size çarptıklarını düşünemiyorum bile. çok vahim.
Kaporta o kadar kötü mü ya gerçi artık hindistanda üretiliyormuş diye bir yorum okumuştum ama.
Ya arkadaşlar araçlarında yokuş kalkış desteği bulunanlar gerçekten bir faydasını görüyor mu ayağınız frenden çektikten sonra sadece 2sn tutabiliyormuş gerçekten faydalı mı bu özellik özellikle de bayan kullanıcılar için ?
Hava yastigi hariç poloda hersey mevcut yarisin dizellerinde boyle bir durumu bilmiyordum cok sacma ne yani dizel alan insandaki canda benzinlideki patlican mi
Okan bey 2 hava yastığı sadece fark toyota dizellerini üstün tutuyor ama bir ara 2011 corolla dizellerin hemen hemen hepsinde yağ yakma problemi vardı duymuşsunuzdur.Güvenmiyorum açıkçası.Benzinli alan havasını alıyor anlayacağınız.Polo 1.2 adamlar herşeyi koymuş.Kafamdaki tek soru işareti dsg şanzıman
Yaris i "özellikle iki aracıda kullanmayanlar" yerden yere vurduğu için polemiğe girmeyeceğim ama şunu söyleyeyim: 2013 tdi dsg poloda yokuş kalkiş desteği yok yariste de yok ama dsg geri kaçırıyor, cvt ise hafif eğimde kaçırmiyor kaçırsa bile 1-2 saniyesonra oluyor bu tamamen cvt yapısı ile alakalı bi durum. Yine 2013 polo da abs hariç esp filan gibi donanımlar bulunmamaktadır.
dün akşam 1.6 dsg vardi arkadasimda denedik okumuşsunuzdur bende dsg ilk dsg polo surdum gayet iyi gidiyo hissetirmiyo gecisleri s de sürdüm bence bir test surusune cikin wv gidip
Onur bey benim alacağım araba 2014 model alacak yeni poloyu alirsam alacagim ya da suanda uretilmekte olan yarisi 2.el almayı düsünmüyorumDün internette otomatik sanzimanli araclarin nasil kullanildigina baktim da yokus cikarken gazi köklüyorsun,hızlı ivmelenme bunlar biraz kafami karistirdi acemi birinin hemen dusunecegi seyler degil gibi
yanlız şöyle bir durum var ki. 1.4 85 hp dsg polo'da (muhtemelen 1.2 tsi 90 hp de aynıdır) aracı eğimli yolda park etmek ya da ışıklarda yine eğimli yolda öndeki araca biraz yaklaştırmak gerçekten çin işkencesi. bunun nedeni hem şanzımanın yapısı, hem de motor gücü ve hacminin yetersiz kalması. düz yolda zaten fren pedalını bıraktığınız zaman kendi kendine ilerlemiyor olmasından anlıyorsunuz. gaza biraz basayım çok hızlanmasın diyorsunuz, araç olduğu yerde kalıyor; biraz daha basıyorsunuz içgüdüsel olarak, bu sefer de aniden hızlanıyor. alıştıktan sonra kolay fakat alışma sürecinde ciddi sıkıntılar doğurabilir. diğer güçlü araçlarda bu sorun yok (1.4 tsi jetta, 1.6 tdi 105 hp golf vb.).
1.6 dsg polo yokmuydu ben yanlis mi hatirliyorum duz yoldada gitmiyor mu polo dsg daha dun surdum hic fark etmedim bu olayi