0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu araca verilen 64.250 TL'ye yazık. Yapmayın, etmeyin.1.2 TSI'sinde de, TDI'sinde de aynı DSG problemleri mevcut. Torku düşük olduğu için sorun çıkartmıyor hurafeleri tamamen yalan.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tr-tek-ozel-siparis-sifir-yeni-kasa-2014-polo-1.2-bluemotion-165680765/detay
İleride satmayı da düşünerek almak lazım ben çevremde yeni yaristen pek fazla göremiyorum sanki pek benimsenemedi gibi ama polodan çok var.Yarisi toyota yenilemeyi planlıyormuş.Yenileme sebepleri arasında da sınıfınki araçlara göre tercih olarak geri planda kalması yazıyor birkaç araba sitesinde.İyi düşünmek lazım.
Toyota 2 senede bir makyaj yapar, 4 senede bir araç yeniler. Tutup tutmaması ile alakası yok.
böyle bir şey yok. genellikle 5 ya da 6 yılda bir kasa yeniler ve yeni kasa çıkmadan 2 yıl önce de makyajlanır. bakınız yaris, e 12, e 14, avensis ve daha niceleri.
Sonuçta hemen hemen aynı şey e geliyor, yani yaris in yenilenme sebebi tutmaması değil toyota nın kasa değiştirme politikası, zaten mevcut kasa 2012de çıktı, 2015te makyaj olur 2017 gibi kasa değişir, yeni çıkacak yaris in fotolarına bakılırsa içinde çok bi değişiklik olmadığı dışında da genel hatlar aynı, ön tarafın değiştiği yani sadece makyajlandığı görülebilir. Ayrıca benim bulunduğum yerde hibrit ten bile 4 tane var yani araç tutulmuyor diye bişey yok.
antalya'yı bilemem fakat istanbul'da şirket araçlarını ya da kiralık araçları çıkarsak bile muazzam sayıda polo var. çoğu dsg zaten, nedeni belli. özellikle gençlik ve rahatına düşkün hanımefendiler polo'yu tercih ediyor. neyse ki iç hacmi pek geniş değil o zaman yaris satışları oldukça baltalanırdı.
Tamam da. da si var ayni motora diyorum cak gitsin 1299 cc diye sat Turkiye de. kim bakacak ne olduguna kac olduguna teknik ayrintiya. sa :)tis politikasi yani.....