0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sıfır mı?
toyotanın cvt şanzımanı mı daha iyi yoksa volkswagenın dsg şanzımanı mı iyi ? Birde dsg şanzımanlarda debriyaj pedalı bulunuyor mu ?
Fiyat ve donanımları buraya ekleyelim isterseniz .. Artısı eksisi uzun bi konu olacağa benziyor.. Farklı düşünceler ve zevlerin karışacağı bi konu olacağı kesin..Bence mesela sıfır yerine 3000-5000 km lik sıfır ayarında araçlara bakabilirsiniz...
İlk çıktığı yıllarda oldukça sorunlu olan dsg den artık pek şikayet duyulmuyor, deneme yanılma yöntemiyle çözdü bu işi almanlar.
Genelde sorun olunca yazılım felan atıp düzeltmeye çalışıyorlar ama benim kafamın almadığı garantiye sokmuyorlar diye biliyorum...
Polo 1.2tsi manuel vitesi bir çalışma arkadaşım kullanmaktaydı ve oldukça memnundu. Özellikle yakıtının az olduğunu belirtmişti ancak yarise göre bana dar geldi, baz modelleri de ayrıca donanım olarak zayıf bir araç. Ancak dizel düşünürseniz polo ya da seat ibiza 1,2tdi'yi öneririm. Benzinli alacaksanız ben olsam yarisin biraz daha donanımlı bir otomatik vitesini alırım.