0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesinlikle, zaten 6ileri dsg ler, vag grubunun prestijini yansıtan araçlarda kullanılıyor, golf gti - R , scirocco R , 2.0tsi , jetta ve passatın 2.0tdiları gibi, 1.4lerde kullanılan 7ileri dsgler daha sorunlu, güncellemeler , mekatronik değişmleri vs. ler çok duyuluyor ve yaşanıyor. 1.4 lerde launch control yok, yazılım dahilinde atılabiliyor, fazla sıkıştıranlar genelde sorun yaşıyor. Ses konusu benim araçtada öyle, araç standart haldeyken bile, egzost sesi mevcut roccolarda, ince bir homurtu var, motor hacmi ufak olmasına rağmen, supercharge ve turbonun uğultuları var, ama camları kapatınca, aracın çalıştığını anlamanın tek yolu devir saatine bakmak
esp var dien arkadaşlar şunu unutmayın artık lastik basınç ve esp Türkiyede zorunlu oldu.. yani esp var dediklerinde yaaaa diye atlamayın
yarisi kullanma fırsatım olmadı ama serviste bana çook dar gelmişti... 2014 poloyla 500km yaptım otomatik değildi ama aracın performansı iyiydi. araca binince yaristen daha etkileyici gelidi....bence polo...
Yaris'e her şeyi deyin ama DAR demeyin lütfen Değil çünkü...
avensis ve corolladan inip yarise binince azzzzıcık ufak geldi .... darda neymiş
Boyum 1.84 demiş abi zaten onun boyuna göre araba küçük gelebilir ki polo nun donanim eksigi var diyenler bir listeye baksinlar wv nin sitesinden rcd510 en basitinden yariste var mi ? Yada cam tavan ? Ustune polonun dizeli kadar özel serisi vardi blue biseydi onun kadar az yakan bir araçta yok bir depo ile 1350 km yol çikariyor
1.84 Yarise çok rahat sığar , kafa ile tavan mesafem 10 cm den fazla benim
Okan bey size iki arabayı da uzun süredir kullanıyorum diyorum, cam tavan yariste de opsiyon olarak var bunlara ek olarak benim aracımda (polo comfortline benim yaris cool donanım yani ikisinin de en üstü) çift bölgeli dijital klima touch ekran geri görüş kamerası fazladan iki hava yastığı ebd ba, elektro hidrolik direksiyon, direksiyondan kumandalı bluetooth, müzik ve telefon bağlantısı usb girişi ve sis farları var (bunlar aklımda kalanlar). Benim eşim için en önemli şey o kamera idi hala da öyle ayrıca polonun direksiyonu yarid den sonra kamyon direksiyonu gibi geliyor. Ben fanatiklik yapmıyorum, polo nun sevdiğim tek tarafı süspansiyonları oldu, yaris e göre daha konforlu fakat arada dağlar kadar fark yok. Iki araca da binen biri hala illaki polo diyorsa alsın hayrini görsün derim ama bana dizel poloyu 5bin ucuza verseler ki 10bin daha pahalı, ben yine gider yaris alırdım. Siz kaç senedir toyota kullanıyorsunuz bilmiyorum ama biz 92 den beri 5 tane toyota aldık, başka markaların yumuşak plastiğiyle ya da tok kapı sesiyle mukayese edilmeyecek zorlu koşullarda bizi kurtardı o yüzden sağlamlık konusunda da aracıma güvenim tam.
polo'da chrome edition gibi özel seriler denk getirildiği zaman, yaris'ten donanım olarak üstündür. ancak standart bir polo'da otomatik klima bulunmuyor. haricen almak isterseniz, ödeyeceğiniz ücret 2 bin tl civarı. yaris cool donanımı ile comfortline'ın biraz zenginleşmiş hâli gibi.fiyat konusuna gelecek olursak, yakında makyajlanacak olan yaris 1.4 lt d-4d: 59.590 tl iken makyajlı polo 1.4 tdi 90 hp comfortline: 55.700 tlpolo'da ayrıca fren enerjisi geri kazanımı, lastik basınç izleme sistemi, esp, yokuş kalkış desteği mevcut (önceki versiyona ek olarak).
Hakan Bey polo evet donanım olarak iyi ama güvenlik olarak araştırdığımda 2 hava yastığı var yariste 7 tane ve arkadaşalrın dediği gibi yarisin cool modelinde otomatik klima bulunurken polo da bunlar yok.2gündür iyi araştırma yapıyorum başta fikrim polo yönündeydi ama yavaş yavaş yarise doğru gitmeye başladım.