0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
büyük şehirlerde ikâmet edenler için montaj hizmeti verilebiliyor fakat her muhitte bulunmuyor. ayrıca ne şanslısınız ki yeni üretim lastik göndermişler. hayırlı günlerde kullanın. biz de niyetlenmiştik fakat cevap vermedikleri için güvenemedik. 195/60 R 15 için sanırım 4 adet 750 tl gibi bir rakamdı verdiğimiz.
Hakan Bey ben aldığımda çoğu lastiğin üretim yılı da parantez de belirtiliyordu. O yüzden güvendim ve aldım. İyi ki de almışım dedim. Sizin fiyat yüksekmiş ebatına göre. Ben 205/55/16 yı 655 tl.ye mal ettim. Gerçi şu anda lastik fiyatları artmaya başlamış mevsim yaklaştıkça ya da talep arttıkça.
Bugun kumho ecowing kh27nin ilk ayi doldurmaya yaklasti..87tl ye depomu fulledim lpg ile. Suan 467km yol yapti ve yaklasik cok rahat 40km daha yapar.buda 507 km yapar.km basina 17krs demektir.bu veriler ile tasarruf ozelligini yerine getirmis oluyor ki daha yaz gelmedi.hala ankaranin sabahlari soguk.yazin 16-15krsu zorlicak demektir.yol tutusu olarak er300den sonra islak ve kuru zemini şahane. .yolu tutuyorum ve keyfim yerinde
Veriler 90-100km hiz verileri solediklerim..niyeki Aytaç abi yaa..niye ole dedin tirsiyimmi tirsmammi lazim anlamadim ben simdi yanlis biseymi yaptim ki acaba..
Yok Ogün ya birşey ima etmedim takılıyorum öyle rahat ol
gercekten dimi bak hafif bi urperme geldi bana yaa abi yalan degil gozum gibi bakmaya calisiyorum valla kasisler olsun cukur olsun..nazar degmez ve uzun omurlu olur insallah.bi de abi senle cila konusmustuk ya ben cila cektim meguiarsla baktin mi hic forumda paylastim.yorum yap diye demedim yanlış anlama becerebilmismiyim diye.amator cekim tel ile çektim
Dikkat etmedim bakayım o zaman bir ara.
lastiklerden gerçek performansı bir kaç bin km sonra alırsın.özellikle yol tutuş açısından.10 km bir lastik rotasyonu yaptırıp rot balans ayarlarını kontrol ettirmen iyi olur kanısındayım.umarım memnuniyetin aynı bu şekilde devam eder. bu arada yokohama blueart ile yaklaşık 2000 km yaptım lastikler hakikaten çok güzel tavsiye ederim.
215/55/17 lastiklerine baktım siteden ama etiketleri c sınıfı
Yahu bu ebatı nerden buldunuz ?215 55 R17http://www.kumho-eu-tyre-label.eu/tr/lastikler.html?tx_bdokumhoreifen_pi1%5Bprofil%5D=KH27&tx_bdokumhoreifen_pi1%5Bprefix%5D=Ecowing%20ES01&cHash=f216f863ac
10 bin km bir rot balans ayarlarınıza baktırmanızı önerdim sadece ( güvenlik açısından)yanlış anlaşılmasın ben yılda 10 bin km civarında yol yapıyorum her yılda aracın rot balansına baktırıyorumbenimde şimdiye kadar rot balansla işim olmadı ama kontrolun yapılmasında yarar görüyorum.