Gönderen Konu: Yeni Lastik Kumho Ecowing KH27  (Okunma sayısı 22839 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Lastik Kumho Ecowing KH27
« Yanıtla #20 : Mart 25, 2014, 11:19:48 »
Taama yazlık lastik pek önemsemiyoruz ama fren ve viraj kabiliyeti benim için şahsen önemli zaten şöyle bir duurm var bir lastiği ilk aldığınızdaki performans kesinlikle önemli değil bunu lastikçilerde söyler aradan geçen 6 ay 1 yıl gibi süreler sonundaki performansı çok önemli .Kendi patronumun aracına kumho lastik almıştı ilk altı ay çok iyi dedi daha sonra kardeş aman almayın dedi niye dediğimde ilk aldığımdaki lastikle alakası yok çok kayıyor freni felan hiç güvenli değil dedi aracı pahalı olduğun dan 1 yıl sonunda mıchelına geri döndü .Ama sizin mantığınız da doğru eğer dikkatli kullanılıyorsa sorun olmaz sanırım .Ama lastiğin farklı olduğunu lastikçi bana da söyledi

soledigin dogru yucel abi kesinlikle kuskusuzki amacimiz yolu iyi tutan frenlemesi iyi olan bir lastigi en ucuza almak bunun yanindada tasarruf saglarsa yakitta tadindan yenmez.lastigin performansinin surekli kalmasida olmazsi gereken bir ozellik.bu konuda saklama kosullarinin iyi olmasina bagli oldugunu dusunuyorum ben.amacim.ithalatcisiyla konustugumda o da soledi biliyosunuzdur kore mali bizim ulkede cok secilmez bu lastigin reklaminida yapmadik cok bilerek ama ulkedeki bakış acisini bildigimiz icin daha fazla denetime tutularak bu lastigi getirdik 2farkli denetimden gecerek piyasaya suruldu bu lastik dedi lastik performans sinifi bir lastik genel kullanim olarak gecmiyor dedi.amacim yuceltmek degil abi yanlis anlasilmasin aldigim bilgileri paylasmak.kumhonun yaptigi en farkli lastik oldu dedi ayni performansla guzel kullanim ve saklama kosullariyla 3yil ayni perofmansta kullanirsiniz dedi.parasinin en iyisidir abi enazindan ne lastiklere ne paralar istiyorlar.goodyear etmez illaki ama er300 kullanmam birdaha
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 25, 2014, 11:19:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 25, 2014, 11:28:03 »
her lastik firmasının genel karakteristik özellikleri vardır.
bu saatten sonra aracıma brigestone veya lassa kullanmam ( çok uzun yıllar kullandım )
bu arada eski goodyearlar hakkındada çok şikayet var.
ama biz biraz markalara ön yargılı yaklaşıyoruz.
mesela goodyear ef.grip performans , t001 brigestone çok iyi diyorlar.
kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mart 25, 2014, 11:33:59 »
her lastik firmasının genel karakteristik özellikleri vardır.
bu saatten sonra aracıma brigestone veya lassa kullanmam ( çok uzun yıllar kullandım )
bu arada eski goodyearlar hakkındada çok şikayet var.
ama biz biraz markalara ön yargılı yaklaşıyoruz.
mesela goodyear ef.grip performans , t001 brigestone çok iyi diyorlar.

hic goodyear kullanmadim abi ne yorum yapsam yalan olur ama kalitesi belli bir lastik diye dusunuyorum yani nedir sikayetler bilmem ama parasinin hakkini verir diye dusunuyorum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mart 25, 2014, 11:40:39 »
genelde erken bitmesi ömrünün kısa olması goodyear için
brigestonelerin zaten sert olan hamurunun zamanla iyice odunlaşması ve lastiklerin geç ısınması soğuk havalarda ve dur kalklı kısa mesafelerde çok kötü ( uzun yol yapacaksan süper kilometre ömürleri uzun ve hakikaten çok sağlam lastikler)
michelinler çok güzel ama bence bizim bol çukurlu ,tümdekli yollarımıza çok uygun olmadığını düşünüyorum ( balon yapıyor ve çok pahalı )...gibi
ama sezarın hakkını sezara teslim etmek gerekir. mükemmel araba olmadığı gibi mükemmel lastikte yok.
kızımın gümüşü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mart 25, 2014, 11:46:32 »
genelde erken bitmesi ömrünün kısa olması goodyear için
brigestonelerin zaten sert olan hamurunun zamanla iyice odunlaşması ve lastiklerin geç ısınması soğuk havalarda ve dur kalklı kısa mesafelerde çok kötü ( uzun yol yapacaksan süper kilometre ömürleri uzun ve hakikaten çok sağlam lastikler)
michelinler çok güzel ama bence bizim bol çukurlu ,tümdekli yollarımıza çok uygun olmadığını düşünüyorum ( balon yapıyor ve çok pahalı )...gibi
ama sezarın hakkını sezara teslim etmek gerekir. mükemmel araba olmadığı gibi mükemmel lastikte yok.

abi solediklerim sahsi goruslerim sizin oralari bilmem ama burda  cok sicaklik farklarindan dolayi iyi korunmali lastikler ben omur kisaligini buna bagliyorumki bu konuda sikayetci olunmayan lastik azdir sanırım. Ama dediginiz gibi mukemmel lastik yok ben sehirici keyfi arac kullaniyorum 90i gecmem muzik dinleye dinleye gezerim bana kimho yetecek diye dusunuyorum.tasarrufu yol tutusuda iyi ama soledigine  katiliyorum asla er300 birdaha kullanmam tas gibi bildigin yaaa.cok sikayetciyim yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 25, 2014, 11:57:28 »
Goodyear michelin gibi firmalar konfora yönelik ince yanaklı ve yumuşak silika bazlı kampuand kullandıklarından ömürlerinin azlıgı ve balon yapma riskleri daha fazla oluyor.brigestone genellikle sert ve suni kampuand kullanır buda ömrünün uzun olmasını saglar.Şu an lastik firmaları genelde aynı teknolojiyi kullanıyorlar zaten birbirlerinin iyi taraflarını kendi teknolojilerine uyguluyorlar.kumho bu alanda çok fazla yol katetti.goodyearında geçen sene çıkarttıgı efficient grip performance şu anda çok iyi
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mart 25, 2014, 11:59:19 »
Goodyear michelin gibi firmalar konfora yönelik ince yanaklı ve yumuşak silika bazlı kampuand kullandıklarından ömürlerinin azlıgı ve balon yapma riskleri daha fazla oluyor.brigestone genellikle sert ve suni kampuand kullanır buda ömrünün uzun olmasını saglar.Şu an lastik firmaları genelde aynı teknolojiyi kullanıyorlar zaten birbirlerinin iyi taraflarını kendi teknolojilerine uyguluyorlar.kumho bu alanda çok fazla yol katetti.goodyearında geçen sene çıkarttıgı efficient grip performance şu anda çok iyi

Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 11:59:44
yokohama blueart listeye ekleyin derim

Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 12:00:21
abi solediklerim sahsi goruslerim sizin oralari bilmem ama burda  cok sicaklik farklarindan dolayi iyi korunmali lastikler ben omur kisaligini buna bagliyorumki bu konuda sikayetci olunmayan lastik azdir sanırım. Ama dediginiz gibi mukemmel lastik yok ben sehirici keyfi arac kullaniyorum 90i gecmem muzik dinleye dinleye gezerim bana kimho yetecek diye dusunuyorum.tasarrufu yol tutusuda iyi ama soledigine  katiliyorum asla er300 birdaha kullanmam tas gibi bildigin yaaa.cok sikayetciyim yani

Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 12:01:13
ne istediğini biliyorsan sıkıntı yok kardeşim
biz tüketicilerin biraz daha bilinçli olmasında fayda var bence
kızımın gümüşü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mart 25, 2014, 12:05:10 »
O solediginede katiliyorum hakan abi bilincli tuketici konusunda bayaga bir yol almamiz gerekiyor.goodyear kullanmadim ama para verecek olsam alirim diyedusunuyorum.sadece benim isimi kumho gorecek tasarruf etiket performans duzeyi beni karsilicak duzeyde guzelde saklarsam insallah sikinti yasamam

Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 12:06:01

+1
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 25, 2014, 20:34:11 »
Sevinirim gelirsen buyuk ihtimalle haftaici alicam haftasonu kalabalik oluyor is durumunu ayarliyimda birazda vakit gecirirz uygun olursan ;) hep guzel gunlerle kullan insallah

Tamamdır abi sen nasıl dersen sana ne zaman uygunsa ayarlayalım olmazsa birde herko janttan fiyat alırız :)
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mart 25, 2014, 20:41:07 »
Tamamdır abi sen nasıl dersen sana ne zaman uygunsa ayarlayalım olmazsa birde herko janttan fiyat alırız :)

sira janttami şimdi  :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mart 25, 2014, 21:28:24 »
sira janttami şimdi  :)

Aynen abi lastik alınca 17"" jant yalan oldu :) Makyajlı kasa Toyota Elegant jantı alıp füme düşünüyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Mart 25, 2014, 22:21:48 »
Aynen abi lastik alınca 17"" jant yalan oldu :) Makyajlı kasa Toyota Elegant jantı alıp füme düşünüyorum :)

ben 17ye girmedigime sevindim açıkcası.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mart 25, 2014, 22:26:55 »
ben 17ye girmedigime sevindim açıkcası.

Aynen abi şu gri ve makyajsız beyazdakileri görüdğümde aşık olmuştum ama malesef TR de bulunamz sanırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mart 25, 2014, 22:28:42 »
Aynen abi şu gri ve makyajsız beyazdakileri görüdğümde aşık olmuştum ama malesef TR de bulunamz sanırım :)

imkansız yoktur iyi araştırmamak vardır  :) hallederiz bakarız bi :) ben son fotodakini çok begendim ortakide fenadegilde
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Nisan 04, 2014, 16:22:25 »
Bugun 195/60/15 kumho kh27 taktirdim.sahsi dusuncem er300den sonra olağanüstü. Sinirlari hafif zorladim okdukca iyi performansı. Gercekten cok sessiz cokda konforlu simdilik cok begendim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 04, 2014, 16:25:22 »
Bugun 195/60/15 kumho kh27 taktirdim.sahsi dusuncem er300den sonra olağanüstü. Sinirlari hafif zorladim okdukca iyi performansı. Gercekten cok sessiz cokda konforlu simdilik cok begendim

Memnun kaldığına sevindim Ogün. Zaten denemekte fayda var demiştik, bak iyi oldu. :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Nisan 04, 2014, 16:41:34 »
Tesekkurler aytac abi :) birazda gec kaldik zamli aldik ama yapacak birsey yok :) teyp vs kapattim camlarida kapatip ozellikle dinledim tık yok arabada.yag gibi akıyor sanki yolda.direksiyonda farki hissediyorum tutunuyoruz yola istedigim duzeyde.birsuresonra rahatca oturuyor yola performansa ve tasarrufa başlıyor. Memnunum simdilik abi ilgine alakana sevindim Teşekkürler. Parasinin hakkini verir bunu gordum.kisin guzel saklansin yeter.gozum gibi bakicam bunlara.lastiklerede bugun sut surun dediler parlamasi icin baska birsey surmeyin dediler abi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #37 : Nisan 04, 2014, 16:45:38 »
Ben parlatıcı sürmüyorum, pek hoşlanmıyorum parlak lastikten. İçindeki kimyasallara dikkat etmek lazım, uzun vadede lastiğe zarar verebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Nisan 04, 2014, 16:49:45 »
Ben parlatıcı sürmüyorum, pek hoşlanmıyorum parlak lastikten. İçindeki kimyasallara dikkat etmek lazım, uzun vadede lastiğe zarar verebilir.

oyuzden dedim zaten abi.kimyasallar catlak yapiyor süt enguzeli dediler.ustumden birazcik zamli bir yuk kalkti valla :) son lastikdi aytac abi iyi gitmis lastik
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #39 : Nisan 04, 2014, 16:51:00 »
oyuzden dedim zaten abi.kimyasallar catlak yapiyor süt enguzeli dediler.ustumden birazcik zamli bir yuk kalkti valla :) son lastikdi aytac abi iyi gitmis lastik

Arap sabunu kullananlarda var. :)