0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
14. hafta 2014 ku031 205 55 16. 500 tl balans dahil. Ama biraz fiyatı zorladım. Yine de 130 TL tanesini bıkırlar. Turgut Özal bulvarında opeti geçince Altınkardeşler
205/55/r16 91v dunlop lastik takılı aracım 48000 km de diş derinliğinde azalma olmamasına rağmen lastikler sertleşmiş ve yüksek hızda helikopter gibi ses çıkarıyor. Araştırmalarıma göre 1-goodyear egp 2-continental cont5 ve 3-kumho 4-michelin arasında kaldım. hangisini tavsiye edersiniz?
Lastikler bu yıl çetin bir kış geçirdi. Şu an Kumho'lar ne durumda ? Sertleşme var mı ? İlk günkü memnuniyet sürüyor mu ?Yaza girmeden lastikleri değiştireyim diyorum ve Goodyear Efficientgrip Performance ile Kumho arasında kaldım. Genelde uzun yol yaptığımız için Goodyear ağır basıyor fakat ömür konusunda şüpheliyim.Ha şu da var, Goodyear veya Kumho, eminim ki bana şu an aracın üzerinde bulunan sertleşmiş Pirelli Cinturato P6'ları aratmayacak.Ama önemli olan, verilecebilecek paraya en iyisine sahip olabilmek.Şu anki lastiklerimin etiket değerleri. MAŞALLAH (!)Hiç AR-GE'yle falan uğraşmayaydınız.
Herkese merhaba Uzun zamandır lastik arayışı içindeydim aracımın üzerindeki 2006 Bridstone fabrika lastiği vardı ve artık hiç bir işe yaramıyordu.Ogün abinin tavsiyeleri üzerine Kumho KH27 Araştırmaya başladım ve cumartesi günü 4 Adet Kumho KH27 Aldım Lastik gayet yumuşak ve inanılmaz şekilde sessiz.Frenlemesi gayet başarılı. 205 55 16 Fiyatı 600 Tl ye aldım.Uzun zamanda ne olur bilemiyorum ama ilk izlenimlerim çok iyi