0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba;Kumho KH27 almayı düşünüyorum. İlk izlenimlerinizin olumlu olduğunu okudum. Lastiğin 3000-5000km yol yaptıkça performansı nasıl değişiyor? Kötüleşme, sertleşme vs oluyor mu?Almayı düşündüğüm diğer alternatifler Goodyear EG Performans ile Conti PremiumContact 5. Bunlar fiyat olarak KH27'ye göre üstte kalıyor. Ancak lastiğin ileride göstereceği performans kafama takıldığı için kullananların tecrübelerini almak isterim.
Düşün taşın sonunda Goodyear EGP almaya karar vermiştim. Bridgestone lardan, uzun yolda lastik sesinden sertlikten şikayet eden araç içi yolcular konfor görsün diye.Lakin toprak yollarda, hatta mıcırlı, pürüzlü asfaltta , çukurlu Ankara yollarında aklıma bir türlü yatmıyordu ve gene mi Bridgestone alsam diye düşünürken KUMHO'yu gördüm şans eseri.diğerleri 190-240 tl arası fiyatlarda iken 125 TL gibi bir fiyat aldım 14.hafta 2014 KUMHO'ları. Kumho ECSTA SPT KU31 205 55 16. http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kumho/Ecsta-KU31.htm Araştırdım, düşündüm taşımdım. Yerinde de inceleyince hiç düşünmeden taktırdım.Fazla test edemedim ama slick asfalt bir yolda u dönüşte zorladım . Bridgestonelar varken genelde arkasını atardı Auris. kaymadı. 2. kez 60-80 arası hızlarda sert fren yaptım, ABS açmadı.Sesi de öyle fazla değil 70 DB . Çok iyi bir iş yaptığımı düşünüyorum. Umarım pişman olmam. Sonuçta neredeyse toplamda 300 TLm cebimde kaldı.
Turanza arabadan soğuttu valla ya.Bende düşünüyorum ama hem konforlu hem yol tutuş orta seviyelerde olsun istiyorum.Turanza da ani hareketler de aracın arkası hemen geliyor.
Sağolun Ogün bey, hepimiz için inş. kazasız belasız yolculuklar olur.Dediğiniz gibi fiyatından önce lastiğin güvenilir olup olmamasını düşündüm. Konfordan biraz ödün verince gayet mantıklı bir seçim bence de. Konfor da öyle kötü değil 70 DB normal. Ama çukurlarda öyle konforlu geçemiyorsunuz.Sonuçta spor performansı vaadeden bir lastik, sert olması normal. Her zaman güzel yollarda kullanamıyoruz araçlarımızı, bizim şartlarımıza uygun olduğunu düşünüyorum. Lastiğin yanakları Goodyear EGP Conti PC5 veya michelin primacy HP ye göre daha kalın.Aslında Bridgestone Turanzanın biraz yumuşak ve konforlusu gibi. Bakalım, uzun yoldan sonra yorumlarımı tekrar paylaşırım.
aşağıdaki etiket değerleri doğrumudur açıkçası ku31 alacaktım değerleri görünce kafamı karıştırdı
Bende pek kilometre yapmıyorum genelde kısa mesafe. Yılda 10bin anca. Görüntü olarakta hoşuma gidiyor ku31, 195/50/16 da E-B değerleri var. Sanırım fikrim değişmeyecek yine, teşekkürler bilgilendirme için.
sırf zevkine keyfine kumho kh27 ecowingi incelemeni öneririm orta seviyeli ve goodyear tarzı birşey istiyorsanMesaj Birleştirildi: Temmuz 19, 2014, 06:01:01ben kumhonun bu yeni çıkan lastiklerinin çok yumuşak ile çok sert arası tam kıvamında oldugunu düşünüyorum.tabi ayrıca yanak korumalarıda var.konfor olarakda içeriye ses almaması ve turanzaer300 kadar rahatsızetmemesi enbüyük artısı.tabi buarada sizinki daha performanslı bana göre ve yol tutuşuda oldukça iyidir diye düşünüyorum.güvenlik fiyat ve birçok faktör düşünüldügünde fiyatından iyi bir lastik şuan benim gözümde.ama dedigim gibi sertleşmemesi için güzel saklayın yeter derim ben