Gönderen Konu: Yeni Lastik Kumho Ecowing KH27  (Okunma sayısı 22840 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
Yeni Lastik Kumho Ecowing KH27
« : Mart 24, 2014, 20:06:44 »
Herkese merhaba

Uzun zamandır lastik arayışı içindeydim aracımın üzerindeki 2006 Bridstone fabrika lastiği vardı ve artık hiç bir işe yaramıyordu.Ogün abinin tavsiyeleri üzerine Kumho KH27 Araştırmaya başladım ve cumartesi günü 4 Adet Kumho KH27 Aldım Lastik gayet yumuşak ve inanılmaz şekilde sessiz.Frenlemesi gayet başarılı. 205 55 16 Fiyatı 600 Tl ye aldım.Uzun zamanda ne olur bilemiyorum ama ilk izlenimlerim çok iyi

2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Toyota Club Türkiye

Yeni Lastik Kumho Ecowing KH27
« : Mart 24, 2014, 20:06:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Lastik Kumho Ecowing KH27
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2014, 20:14:07 »
Üretim tarihlerini kontrol ettinmi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2014, 20:16:07 »
Üretim tarihlerini kontrol ettinmi ?
2013 24.Haftası olsa gerek daha 2014 gelmemiş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2014, 20:18:15 »
Hayırlı olsun abi :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2014, 20:19:20 »
2013 24.Haftası olsa gerek daha 2014 gelmemiş

Hayırlı olsun ama keşke biraz daha sabretseydin. Ben 2 ay önce petlas pt741 (205/50/16)  aldım. Aldığımda 1 haftalıktı lastikler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 24, 2014, 20:24:38 »
Herkese merhaba

Uzun zamandır lastik arayışı içindeydim aracımın üzerindeki 2006 Bridstone fabrika lastiği vardı ve artık hiç bir işe yaramıyordu.Ogün abinin tavsiyeleri üzerine Kumho KH27 Araştırmaya başladım ve cumartesi günü 4 Adet Kumho KH27 Aldım Lastik gayet yumuşak ve inanılmaz şekilde sessiz.Frenlemesi gayet başarılı. 205 55 16 Fiyatı 600 Tl ye aldım.Uzun zamanda ne olur bilemiyorum ama ilk izlenimlerim çok iyi

Gule gule kullan iyi bir lastik oldugunu dusunuyorum, etiket degerleri de guzel.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 24, 2014, 20:26:50 »
Hayırlı olsun abi :)

eyvallah.İlke sağolasın :)

Gule gule kullan iyi bir lastik oldugunu dusunuyorum, etiket degerleri de guzel.

Aynen Kumhoyu daha öncede kullanmıştım ama bu lastikler gerçekten çok sessiz ve yumuşak teşekkür ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 24, 2014, 20:27:44 »
hayırlı olsun güle güle kullan, etikette gösterilen değerleri gayet iyimiş dikkat çekici  :alkis:
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 24, 2014, 21:24:14 »
 :)  :) çok sevindim şimdilik memnun kalmana mustafa.nisanın başında kısmetse aynı yerden bende alıcam :) güzel günlerle kullan inşallah hayırlı olsun.mahçup etmesin paranın karşılıgını versin inşallah.bu etikette bu sessizlik gerçekten çok güzel bir durum yaşamak için sabırsızlanıyorum kart bir dönsünde hemen  :)

Mesaj Birleştirildi: Mart 24, 2014, 21:36:59
Hayırlı olsun ama keşke biraz daha sabretseydin. Ben 2 ay önce petlas pt741 (205/50/16)  aldım. Aldığımda 1 haftalıktı lastikler

etiket degerleri kumhonun altında etiketi gerçekten ilgi çekici bir lastik aramadıgım yer kalmadı ithalatçısına kadar yeni bir lastik belki ama memnuniyet derecesi oldukça yüksek bir lastik şuan.tabi birde petlas daha sesli bir lastik kh27 ye göre
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 24, 2014, 21:49:54 »
Çok başaralı bir lasitk emin olun 3 yıl sonra bile üzmez sizi . Fiyatına göre kat kat daha iyi bir lastik bende 214.45.17 kumho ku 31 alacam :) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mart 24, 2014, 21:56:38 »
Çok başaralı bir lasitk emin olun 3 yıl sonra bile üzmez sizi . Fiyatına göre kat kat daha iyi bir lastik bende 214.45.17 kumho ku 31 alacam :)

kumhonun en farklı lastiklerinden biri oldu bence.sabırsızlıkla ay başını bekliyorum valla.195-60-15 alcam bende.2014ler gelsin bu fiyatta olmaz sanmıyorum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 24, 2014, 23:32:10 »
hayırlı olsun
kumho ecowing lastikleri nerden aldınız acaba?
bence çok güzel bir tercih japonyada çok tercih ediliyor
kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mart 24, 2014, 23:39:50 »
hayırlı olsun

http://www.kumho-eu-tyre-label.eu/tr/lastikler.html?tx_bdokumhoreifen_pi1%5Bprofil%5D=KH27&tx_bdokumhoreifen_pi1%5Bprefix%5D=Ecowing%20ES01&cHash=f216f863ac

kusurabakmayın aracınızın lastik ebatını bilmediğim için bu lünkten lastik ölçülerinize uyuyorsa bakabilirsiniz lastik ankaradan şaşmazdan alındı.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota aşktır...
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '11
  • 17 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 25, 2014, 00:25:26 »
teşekkür ederim :D
kızımın gümüşü
o bizim ailemizin bir ferdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mart 25, 2014, 00:33:44 »
teşekkür ederim :D

ricaederim..genede ikametettiginiz yerde bulamazsanız elimizden geleni yapmaya çalışırız
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • 29 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 25, 2014, 08:12:55 »

Umarım Öyle olur.Daha önceki araımda 195-50-16 Ecsta Ku31 kullanıyordum Ama çok çabuk sertleşmişti ve frenlemesinı baya etkilıyordu ama sağlam lastik cidden :)

hayırlı olsun

Teşekkür ederim Ankarada Şaşmazda Herko jantta buldum en ucuz gidip taktırdım :)

:)  :) çok sevindim şimdilik memnun kalmana mustafa.nisanın başında kısmetse aynı yerden bende alıcam :) güzel günlerle kullan inşallah hayırlı olsun.mahçup etmesin paranın karşılıgını versin inşallah.bu etikette bu sessizlik gerçekten çok güzel bir durum yaşamak için sabırsızlanıyorum kart bir dönsünde hemen  :)

Mesaj Birleştirildi: Mart 24, 2014, 21:36:59
etiket degerleri kumhonun altında etiketi gerçekten ilgi çekici bir lastik aramadıgım yer kalmadı ithalatçısına kadar yeni bir lastik belki ama memnuniyet derecesi oldukça yüksek bir lastik şuan.tabi birde petlas daha sesli bir lastik kh27 ye göre

Çok teşekkür ederim abi çok memenunum iki gündür yol sesi diye birşey yok gerçekten sadece motorun hırıltısı duyuluyor :) Lastik ısındıkça frenlemeside iyileşti :D Alacağın zaaman beraber gideriz abi fiyat araştırması yaparırz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mart 25, 2014, 08:37:04 »
Sevinirim gelirsen buyuk ihtimalle haftaici alicam haftasonu kalabalik oluyor is durumunu ayarliyimda birazda vakit gecirirz uygun olursan ;) hep guzel gunlerle kullan insallah
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 25, 2014, 09:46:36 »
Öncelikle güle güle kullanın diyorum .Kardeşimde geçen cumartesi Goodyear Efectingrip Performans aldı tanesi 175 tl den aldı.Çok araştırdık bu lastiği hem internet oratamın da hemde lastikçilere sorduk öyle aldık.Hafta sonu kullandım biraderin aracı hayli sessizdi şunu deyim yol tutuşu bana gayet iyi geldi frenlemesi de gayet iyi zaten testlerde de böyle diyordu yüksek hızada çıktı ilkdefa e12 kasadan bu kadar tat aldım resmen araç yola yapışıyor.ecowing kumho da beğendiklerimiz arasındaydı kardeşim bakmaya gitti lastikçide her iki lastikte varmış yanağında made in chıne yazıyor diye almamış lastikçiyle bende konuştum adam abi kumhonun diğer lastikleri gibi değil gayet iyi dedi fakat 155 tl fiyat çekti 150 ye indi arada 25 tl için tabiki goodyear tercih ettik .Ama kendi aracım için düşünmüyor değilim hani sizden kullanım sonrası performans bilgilerini rica ederim
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mart 25, 2014, 10:03:26 »
Öncelikle güle güle kullanın diyorum .Kardeşimde geçen cumartesi Goodyear Efectingrip Performans aldı tanesi 175 tl den aldı.Çok araştırdık bu lastiği hem internet oratamın da hemde lastikçilere sorduk öyle aldık.Hafta sonu kullandım biraderin aracı hayli sessizdi şunu deyim yol tutuşu bana gayet iyi geldi frenlemesi de gayet iyi zaten testlerde de böyle diyordu yüksek hızada çıktı ilkdefa e12 kasadan bu kadar tat aldım resmen araç yola yapışıyor.ecowing kumho da beğendiklerimiz arasındaydı kardeşim bakmaya gitti lastikçide her iki lastikte varmış yanağında made in chıne yazıyor diye almamış lastikçiyle bende konuştum adam abi kumhonun diğer lastikleri gibi değil gayet iyi dedi fakat 155 tl fiyat çekti 150 ye indi arada 25 tl için tabiki goodyear tercih ettik .Ama kendi aracım için düşünmüyor değilim hani sizden kullanım sonrası performans bilgilerini rica ederim

goodyear in kalitesini tartismak olmaz kuskusuzki zaten.ama saticininda dedigi gibi arastirdigim kadariyla kumhonun enfarkli lastiği olcak diye dusunuyorum o etiketlere ulasabilen az lastik vardir diye düşünüyorum. Maliyete dokuncede 4lastikten 100tl gibi lpg parasi çıkıyor. Cok birsey degil ama gene faydali bir miktar cebe kaliyor.performans yapmıyorum 120yi gecmem onu bile nadir yani.ole olumca yazlık lastikte buyuk paralar vermiyorum. Ama kislik lastikde verdigim paraya acımam. Zaten ithalatcisiylakonustugumda rakibi ggoodyear ve michellin oldugunu solemisti.ondada her lastik bu degeri vermiyor demişti. Insallah mahcup etmez bizi lastik
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 25, 2014, 11:08:10 »
Taama yazlık lastik pek önemsemiyoruz ama fren ve viraj kabiliyeti benim için şahsen önemli zaten şöyle bir duurm var bir lastiği ilk aldığınızdaki performans kesinlikle önemli değil bunu lastikçilerde söyler aradan geçen 6 ay 1 yıl gibi süreler sonundaki performansı çok önemli .Kendi patronumun aracına kumho lastik almıştı ilk altı ay çok iyi dedi daha sonra kardeş aman almayın dedi niye dediğimde ilk aldığımdaki lastikle alakası yok çok kayıyor freni felan hiç güvenli değil dedi aracı pahalı olduğun dan 1 yıl sonunda mıchelına geri döndü .Ama sizin mantığınız da doğru eğer dikkatli kullanılıyorsa sorun olmaz sanırım .Ama lastiğin farklı olduğunu lastikçi bana da söyledi
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "