Gönderen Konu: Yeni Lastik Kumho Ecowing KH27  (Okunma sayısı 22845 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Lastik Kumho Ecowing KH27
« Yanıtla #40 : Nisan 04, 2014, 16:56:04 »
Benim kullandığım köpüklü şampuan çok güzel yapıyor lastikleri, ne kuruluyorum, ne de başka birşey sürüyorum.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 04, 2014, 16:56:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 04, 2014, 17:02:39 »
Benim kullandığım köpüklü şampuan çok güzel yapıyor lastikleri, ne kuruluyorum, ne de başka birşey sürüyorum.

alper abi biraz daha acsan aslinda uygunsan.o da kimyasal icermiyormu mesala.nirmal bildigimiz sampuan yani dimi.cok guzel oluyor derken mesala.nekadr ole duruyor vs
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 04, 2014, 17:09:13 »
Kullandığım şampuan foam lance için, DLS 125. Acayip bir kir sökme özelliği var. Kurulama gerektirmeyen cinsten.

Ne kadar öyle kaldığını bilmiyorum, iş yerim sanayinin ortasında olduğundan araba 1 haftada leş gibi oluyor zaten :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Nisan 04, 2014, 17:17:20 »
Kullandığım şampuan foam lance için, DLS 125. Acayip bir kir sökme özelliği var. Kurulama gerektirmeyen cinsten.

Ne kadar öyle kaldığını bilmiyorum, iş yerim sanayinin ortasında olduğundan araba 1 haftada leş gibi oluyor zaten :)

tesekkurler abi incelicem urunu bir ozaman ben..sanayide durmasada 2haftada ole oluyor zaten durdugu yerde  :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 04, 2014, 19:36:15 »
tesekkurler abi incelicem urunu bir ozaman ben..sanayide durmasada 2haftada ole oluyor zaten durdugu yerde  :)

Şampuanda atas proteoyu tek geçerim. Ufak basınçlı şişeler var pompalı ona 1 kapak eğer araba çok kirliyse 2 kapak atıp sıkıyorum araca benzinliktede basınçlı yıkamaya 1 tl atıp kendm yıkıyorum uğraştırmıyor hiç. Extra  cilalı boya korumaya zararı yok. Lastikler içinse atas plak2r mükemmel. Haftada 1 kez sür 1 hafta idare eder seni.

Atasın hızlı cilası hariç çoğunu kullandım hepsi gerçekten güzel ve araca hiçbir zararı yok. Buradan bakabilirsin. İstek üzere sanal pazara vs ilan açabiliyorlar.

http://erdemboya.ticiz.com/product_list/group_65802

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 04, 2014, 21:26:39 »
goodyear efficient grip'in ilk çıkan serisini almıştık. 60 bin km kullandık. gerçekten güzel lastikti. bridgestone er300'den sonra aracın konforu ve sessizliğini olumlu yönde etkilemişti. daha sonra ikinci nesilini çıkardılar, kullananlar lastiğin bozulduğunu söylüyor. şimdi yine yazlık lastik alma arifesindeyiz ve avrupa birliği etiketleri ile tüv/adac raporlarını karıştırıyorum. efficient grip performance iyi gibi gözüküyor fakat piyasada biraz pahalı gidiyor. kumho'nun ciddi bir fiyat avantajı var fakat sırf etiketlere bakarak lastik almak ne kadar doğru bilemiyorum. bir de yeni ürün olduğundan ne kadar dayanır zaman gösterecek. forumda sabitlenmiş bir lastik konusunda 195/60 R15 ölçüleri için birkaç lastiğin değerlerini paylaştım. ilgilenen arkadaşlar göz atabilir.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=19636.20

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Nisan 04, 2014, 22:16:41 »
goodyear efficient grip'in ilk çıkan serisini almıştık. 60 bin km kullandık. gerçekten güzel lastikti. bridgestone er300'den sonra aracın konforu ve sessizliğini olumlu yönde etkilemişti. daha sonra ikinci nesilini çıkardılar, kullananlar lastiğin bozulduğunu söylüyor. şimdi yine yazlık lastik alma arifesindeyiz ve avrupa birliği etiketleri ile tüv/adac raporlarını karıştırıyorum. efficient grip performance iyi gibi gözüküyor fakat piyasada biraz pahalı gidiyor. kumho'nun ciddi bir fiyat avantajı var fakat sırf etiketlere bakarak lastik almak ne kadar doğru bilemiyorum. bir de yeni ürün olduğundan ne kadar dayanır zaman gösterecek. forumda sabitlenmiş bir lastik konusunda 195/60 R15 ölçüleri için birkaç lastiğin değerlerini paylaştım. ilgilenen arkadaşlar göz atabilir.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=19636.20

aslında şahsi görüşüm olarak cevabınız içinde bile diger markalar içinde aynı şeyi sölemiş oluyorsunuz.şahsi fikrim olarak lastik konusunda ciddi bir yanılgı içinde oldugumuzu düşünüyorum.benim hayat felsefemde markacılık asla olmadı açıkcası.pahalı ürün iyi üründür anlayışına karşı olan bir insanım.bunun birçok örnegini yaşadım yaşıyanlarıda gördüm.hayatımda kullandıgım en güzel lastik michelin alpin lastigi oldu a3 model olan lastigi.a4 modelini yani yenisinide kullandım.şahsi fikrim rezalet.a3 e göre tabikide.bridgestone er300 ü yazmıcam çok öfkeli oldugum bir lastik.sırf kışın kar yagdıgında takıp  trafige kapalı bir alanda kullancagım bir lastik olcak.a4 modelide yeni çıktıgında çok sattı.sonuç ne oldu hüsran...markası ne michelin...yani michelin goddyear kesinlikle daha iyidir mantıgı yanlış bir anlayış.ben ne goodyearlar micheller gördüm kışın çıkamadıkları yokuştan 80le çıktım kışın karda.kullandıgım lastik michelin yan sanayisi idi.bilen varmıdır bilmiyorum ama a3 desenliydi yan sanayisi bile..markasını yazmıcam ama.bilinen bir marka degil ama 3senedir kullanıyorum banamısın demedi.yan sanayi lastik bugun yeni çıktı arabadan ve lastikçi hala gider abi rahat 2sene dedi.hiç beklemediğimiz lastiklerden çok daha verimli sonuçlar alabiliyoruz.yanlış anlamayın sözüm size degil.sizin yazınızdan yola çıkarak herkeze.şuan çevremde herkez yeni nesil kumho kullanıyor tek bir şikayet duymadım.alıcagımız lastik ne olursa olsun adı yüzünden alınmaktansa iyice araştırılıp alınmalı.ithalatçısını aradım avrupadaki test videolarını seyrettim ve aldım.bugun hiç ısınmayan lastigimle riski göze alıp teste soktum ıslak ve kuru zeminde er300 yanına yaklaşamaz iddaa ediyorum.ithalatçıının söledigi söz şu oldu.kumho kore malı biliyorsunuz ve ülkemizde kore malı tutulmuyor.bunu geçte olsa farkettiler ve kendilerini inanılmaz şekilde geliştirdiler ve lastiklerini artık bir teste dayanarak piyasaya sürmüyorlar en az iki üç teste sokarak piyasaya sürüyolar dedi.tek rakibi goodyear ve michelin açıkcası ama reklam yapmıcaz kullananlar yayıcak bunu bukadar eminiz dedi.çok rahat 3sene kullanırsınız dedi.bir lastigin ömrü söz konusuna gelince.istediginiz lastigi patlatmadıkça 10sene bile kullanırsınız.8sene er300 kullandım ama 5senesi ömür törpüsü oldu.şahsi düşüncem bunlar yanlış anlaşılmasın lütfen.bu lastiğide kullanırım istersem 8sene.ama özelligini yitirince anlamı kalmıyor.özelligini yitirmesine ragmen kullanmak dayanıklılıgını göstermiyor.bir lastigin ömrü şahsi görüşüm olarak saklanma koşullarına baglıdır ve kullanma şeklinize baglıdır.en bilinmedik lastikleri bile 3sene kullandım bunu çok rahat kullanırım şüphem yok.amacım markacılık yapmak degil.marka adından haraket ederek yorum yapıp markacılık yapmamak için yazdım.karşı çıkanlar illaki olur.her ürünün bir seveni birde kötüleyeni olucakki piyasada bukadar ürün olcak

Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2014, 22:31:16
ama şunuda sölemek lazım.araç modellerine görede lastik performansları degişiklik gösterebilir.böle birşey de mümkündür.goodyear veya a markası farketmez toyotada farklı verimlilik verir bmw de farklı verimlilik verir.bu da çok önemli bir ayrıntı bence

Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2014, 22:43:56
daha petlas starmaxx önyargısını bile kıramıyoruz maalesef.paylaşımınız çok güzel olmuş elinize saglık
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Nisan 04, 2014, 23:47:06 »
aslında şahsi görüşüm olarak cevabınız içinde bile diger markalar içinde aynı şeyi sölemiş oluyorsunuz.şahsi fikrim olarak lastik konusunda ciddi bir yanılgı içinde oldugumuzu düşünüyorum.benim hayat felsefemde markacılık asla olmadı açıkcası.pahalı ürün iyi üründür anlayışına karşı olan bir insanım.bunun birçok örnegini yaşadım yaşıyanlarıda gördüm.hayatımda kullandıgım en güzel lastik michelin alpin lastigi oldu a3 model olan lastigi.a4 modelini yani yenisinide kullandım.şahsi fikrim rezalet.a3 e göre tabikide.bridgestone er300 ü yazmıcam çok öfkeli oldugum bir lastik.sırf kışın kar yagdıgında takıp  trafige kapalı bir alanda kullancagım bir lastik olcak.a4 modelide yeni çıktıgında çok sattı.sonuç ne oldu hüsran...markası ne michelin...yani michelin goddyear kesinlikle daha iyidir mantıgı yanlış bir anlayış.ben ne goodyearlar micheller gördüm kışın çıkamadıkları yokuştan 80le çıktım kışın karda.kullandıgım lastik michelin yan sanayisi idi.bilen varmıdır bilmiyorum ama a3 desenliydi yan sanayisi bile..markasını yazmıcam ama.bilinen bir marka degil ama 3senedir kullanıyorum banamısın demedi.yan sanayi lastik bugun yeni çıktı arabadan ve lastikçi hala gider abi rahat 2sene dedi.hiç beklemediğimiz lastiklerden çok daha verimli sonuçlar alabiliyoruz.yanlış anlamayın sözüm size degil.sizin yazınızdan yola çıkarak herkeze.şuan çevremde herkez yeni nesil kumho kullanıyor tek bir şikayet duymadım.alıcagımız lastik ne olursa olsun adı yüzünden alınmaktansa iyice araştırılıp alınmalı.ithalatçısını aradım avrupadaki test videolarını seyrettim ve aldım.bugun hiç ısınmayan lastigimle riski göze alıp teste soktum ıslak ve kuru zeminde er300 yanına yaklaşamaz iddaa ediyorum.ithalatçıının söledigi söz şu oldu.kumho kore malı biliyorsunuz ve ülkemizde kore malı tutulmuyor.bunu geçte olsa farkettiler ve kendilerini inanılmaz şekilde geliştirdiler ve lastiklerini artık bir teste dayanarak piyasaya sürmüyorlar en az iki üç teste sokarak piyasaya sürüyolar dedi.tek rakibi goodyear ve michelin açıkcası ama reklam yapmıcaz kullananlar yayıcak bunu bukadar eminiz dedi.çok rahat 3sene kullanırsınız dedi.bir lastigin ömrü söz konusuna gelince.istediginiz lastigi patlatmadıkça 10sene bile kullanırsınız.8sene er300 kullandım ama 5senesi ömür törpüsü oldu.şahsi düşüncem bunlar yanlış anlaşılmasın lütfen.bu lastiğide kullanırım istersem 8sene.ama özelligini yitirince anlamı kalmıyor.özelligini yitirmesine ragmen kullanmak dayanıklılıgını göstermiyor.bir lastigin ömrü şahsi görüşüm olarak saklanma koşullarına baglıdır ve kullanma şeklinize baglıdır.en bilinmedik lastikleri bile 3sene kullandım bunu çok rahat kullanırım şüphem yok.amacım markacılık yapmak degil.marka adından haraket ederek yorum yapıp markacılık yapmamak için yazdım.karşı çıkanlar illaki olur.her ürünün bir seveni birde kötüleyeni olucakki piyasada bukadar ürün olcak

Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2014, 22:31:16
ama şunuda sölemek lazım.araç modellerine görede lastik performansları degişiklik gösterebilir.böle birşey de mümkündür.goodyear veya a markası farketmez toyotada farklı verimlilik verir bmw de farklı verimlilik verir.bu da çok önemli bir ayrıntı bence

Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2014, 22:43:56
daha petlas starmaxx önyargısını bile kıramıyoruz maalesef.paylaşımınız çok güzel olmuş elinize saglık

Katıılıyorum.

Bir aracımızda petlas bir aracımızda starmaxx kullanan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirimki. Başka markaya fazladan para vermem. Lastik önemli güvenli lastik almak gerek diyenler olabilir. petlas ve starmaxx lastiklerde gayet güvenli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • トヨタ オーリス
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 46
  • Model Yılı: '07
  • 29 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 07, 2014, 21:25:16 »
2.Haftayı geçti lastikden çok memnunum aracimda ses soluk kesildi çok teşekkür ederim abi lastik 10 numerooo lastik alacaklara büyük tavsiyemdir :tamam:
2007 Toyota Auris Comfort "1ZR-FE"

Xenon+Cruise Control+Far Yıkama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Nisan 08, 2014, 00:36:35 »
Allah kazasiz belasiz keyifle kullandirsin insallah surekli..cok sevindim senin adına. Benimkiler daha taze ama simdilik cok memnunum hem kullanimda hemde yol tutusu performans vs acisindan degisiklikleri rahatlikla hissediyorum bende.memnunum fazlasiyla hemde.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Nisan 08, 2014, 11:17:17 »
Lastik alırsam bende kumho veya goodyear düşünüyorum
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Nisan 08, 2014, 11:24:47 »
Lastik alırsam bende kumho veya goodyear düşünüyorum

Son dönemlerde Kumho alıp memnun olan arkadaşlar var. Üstelik  Good year'a göre fiyatıda daha makul olmalı.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Nisan 08, 2014, 12:17:12 »
bende buradan gördüm bi arkadaşım aracına 4 lastık alacaktı hemen dedim ona kumho nun bole bi lastığı var degerleri de ıyı fıyatıda makul, ıstersen bı bak dıye

buradan alanlardan anladığım kadarıyla su an ıcın sorun yok ayrıca almak ısteyenler pıyasada ne fıyatlara aldılar ?

nette bı arastırdım 155 liraya en ucuzunu buldum 205*55*16 ebadında, ayrıca netten alacaklar ıcın (reklam oluyormu bılmıyorum, eger oluyorsa bunu kaldırın lutfen ) n11 adlı sitede 165 lira ama yanılmıyorsam 200 lira üzeri oto lastıği alımlarında hediye ceki kullanılabiliyo, 100 liralık hediye cekini de 40 liraya satıyolar, kabaca hesap yaparsak 165*2 den 330 lira + 40-100 lira dustuk mu 270 liraya 2 lastik geliyo, diyat konusunda da diğer arkadaslar bilgi paylasımında bulunursanız alacak olan arkadaslara bı ısık tutmus oluruz  :tamam:
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Nisan 08, 2014, 12:34:07 »
Mustafa arkadasim 205/55/16 aldi yanılmıyorsam bende 195/60/15 aldim.kendi adima oldulca memnunum jant korumasi ve yanak korumasi olan genel kullanim degil yuksek performans olarak gecen etiket degerine goodyear cok ama cok yakin olan bir lastik.kullanimina gelince oldukca sessiz konforlu olmasi yol tutusunun gercekten cok iyi olmasi vs bircok sey sayilabilir.nazar degmesin tabi...ben 4lastgi 580e aldim pahaliya aldim cunku piyasasi artiyor giddikce son lastigi ben aldim gittigim yerde
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Nisan 08, 2014, 12:59:48 »
n11 gibi sitelere pek fazla güvenmeyin. geçen gün kliksa'ya ileti gönderdim ve satın almayı düşündüğümüz lastiğin üretim tarihini öğrenip öğrenemeyeceğimizi sordum, halâ yanıt gelmedi. biz de eski tarihli lastik alma riskine girmeyip 4 adet goodyear efficient grip performance'ın siparişini bayiiden verdik. internetteki fiyatına oranla lastik başına 15 tl gibi bir fark konusu ama takılırken ücret ödemeyecek olmamız da bu farkı kapatıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Nisan 08, 2014, 13:06:16 »
n11 gibi sitelere pek fazla güvenmeyin. geçen gün kliksa'ya ileti gönderdim ve satın almayı düşündüğümüz lastiğin üretim tarihini öğrenip öğrenemeyeceğimizi sordum, halâ yanıt gelmedi. biz de eski tarihli lastik alma riskine girmeyip 4 adet goodyear efficient grip performance'ın siparişini bayiiden verdik. internetteki fiyatına oranla lastik başına 15 tl gibi bir fark konusu ama takılırken ücret ödemeyecek olmamız da bu farkı kapatıyor.

Valla hocam ben 2 hafta önce kliksadan gayet makul fiyata Goodyear eg performanceları 164 tl.den aldım (205/ 55/ 16) Ne kargo ücreti verdim ne de montaj ücreti. Üretim tarihi de 2014'ün 5. haftası. Herkese verdikleri hizmetten dolayı da tavsiye ediyorum, Kliksaya da teşekkür ediyorum. Sanayi de şu an bu ebat lastikler 190-200 tl. civarı. Özellikle de benim gibi biraz kırsal da yaşıyorsanız en güzeli güvenilir firmalardan online alışveriş. n11, Kliksa da piyasa da saygın firmalar. Hiç bir üründen pişman olmadım şu ana kadar.
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Nisan 08, 2014, 13:08:13 »
benim şahsi görüşüm görmedigim lastigi alamam ben zaten oyüzden o tür şeyleri internetten almıyorum.belki birazcık fazla verdim ama içim rahat etti.internet alışverişleri artık çok gelişti hep duyarım.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2014, 13:09:14
Valla hocam ben 2 hafta önce kliksadan gayet makul fiyata Goodyear eg performanceları 164 tl.den aldım (205/ 55/ 16) Ne kargo ücreti verdim ne de montaj ücreti. Üretim tarihi de 2014'ün 5. haftası. Herkese verdikleri hizmetten dolayı da tavsiye ediyorum, Kliksaya da teşekkür ediyorum. Sanayi de şu an bu ebat lastikler 190-200 tl. civarı. Özellikle de benim gibi biraz kırsal da yaşıyorsanız en güzeli güvenilir firmalardan online alışveriş. n11, Kliksa da piyasa da saygın firmalar. Hiç bir üründen pişman olmadım şu ana kadar.

emre abi yakında bir ankara buluşması daha olcak önceden de yazmıştım cevap vermedin.mahsuru yoksa eger nerde oturuyorsun ankara istanbul yolu eryaman falan diye bir yorumun vardı biryerde o yüzden sordum bende eryamanda oturuyorum diye
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Nisan 08, 2014, 13:12:15 »
benim şahsi görüşüm görmedigim lastigi alamam ben zaten oyüzden o tür şeyleri internetten almıyorum.belki birazcık fazla verdim ama içim rahat etti.internet alışverişleri artık çok gelişti hep duyarım.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 08, 2014, 13:09:14
emre abi yakında bir ankara buluşması daha olcak önceden de yazmıştım cevap vermedin.mahsuru yoksa eger nerde oturuyorsun ankara istanbul yolu eryaman falan diye bir yorumun vardı biryerde o yüzden sordum bende eryamanda oturuyorum diye

Ogüncüm ben Hava Lojmanlarındayım Kazan tarafında. Eryaman malum buraya en yakın semt :) Oraları iyi bilirim ;) Buluşma ayarlanırsa severek katılırım müsait olursam. Tarihinden haberimiz olsun tabiii :)
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Nisan 08, 2014, 13:15:03 »
Ogüncüm ben Hava Lojmanlarındayım Kazan tarafında. Eryaman malum buraya en yakın semt :) Oraları iyi bilirim ;) Buluşma ayarlanırsa severek katılırım müsait olursam. Tarihinden haberimiz olsun tabiii :)

ben önceden o tarfta çalışıyordum kazan yolunda nurolda..anladım abi..haftaiçi akşam buluşması olcak gibi duruyor ama malum yolun bayaga ters oldugu için sana biraz yol yaptırabiliriz abi  :) konu başlıgını ben açıcam kısa birsüre sonra şimdilik 23nisan gibi bir tarih var aklımda.ama gelirsen çok seviniriz abi.çok güzel bir ortam oluyor gerçekten memnun kalırsın yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Nisan 08, 2014, 13:15:20 »

büyük şehirlerde ikâmet edenler için montaj hizmeti verilebiliyor fakat her muhitte bulunmuyor. ayrıca ne şanslısınız ki yeni üretim lastik göndermişler. hayırlı günlerde kullanın. biz de niyetlenmiştik fakat cevap vermedikleri için güvenemedik. 195/60 R 15 için sanırım 4 adet 750 tl gibi bir rakamdı verdiğimiz.