0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben hep o kokuları kullanıyorum zaten ama kutu içinde olanları asılanları degil şimdi bunu sipariş ettim bende min 2 ay gidiyorhttp://erdemboya.ticiz.com/p436045-california-car-scentsbalboa.htmlben sigortadan kaskodan dolayı anahtar vermiyor ne olur ne olmaz tavsiyede etmiyorum biraz gıcık oluyorlar ama olsun.
Sakız kokusundan ziyade yeni araba kokulusunu denedin mi abi ? Ne zamandır koku alacaktım, aklıma getirdiniz. Geceden arabada sigara içince, sabahı çok kötü kokuyor.http://erdemboya.ticiz.com/p241556-california-car-scentsnewport.html
sabahta yak bi tane abi
Öyle böyle değil, kusacak gibi oluyorum bazen.
amerikan bayrakli olanlar ne yalan soyliyim hos duruyor ama düz sari olani olani almak daha iyi olcak cevreden tepki almiyim linkteki kokunun aynisiysa ondanda siparis verebilirim tatil donusu bakicam artik , valeye bile sen yer goster ben park etcem demiştim kendi aralarinda konusuyolardi manevi değeri var dedim
bugun ürünler elime ulaştı.nxt wax zaten benim için bir keyif quik detaylerda öle.yeni olarak sadece swırlx aldım ve atas vinet aldım araç içi için.tabi birde koku
araç içi için tek kullanımlık turtle vs ürünlerini salmak istedim daha ucuz daha uzun ömürlü ve hep senden de internettende adını duydugum vineti tercih ettim.elde bulunmasında yarar var.bayaga etkili oldugunu hep duydum sende biliyorsun.aracın içine kafama estiginde detaylı giricem koltuklar sökülcek vs vs.tüm sigara olayını arabanın içinden atmak istiyorum artık.hatta belki risk alıp tavana bile girerim yani.duruma göre tabi tavanın döşemesi buna izin vercekmi kontroledilcek.paspaslar olsun taban olsun bununla temizlicem artık.kokusu bence güzel rahatsızetmiyor beni açıkcası.1/10 derken araba yıkadıgımız kovaya nekadar atıcaz yani sence?
Kovayla yapmadım hiç bilmiyorum. Fısfısla daha kolay oluyo sıkıyosun fırçalıyosun temiz nemli bezle siliyosun olay bu. Tavan işi biraz riskli sarkma yapabilir.
bi video vardı sende biliyorsun adam tavanı acımadan siliyordu valla.bi cesaret vermiyor bana o videoda tavanı kontrolettirmeden o işe girmem zaten.döşemeleri bi kontrolettiricem.ama çıtalar falan temizlik istiyor artık.tavan zaten istiyorda çıtalar falan göze daha çok batıcak yerler sonuçta.fısfıs bulurum evde ben ganimet gibi.fırçada var.fısfısın içine nekadar koyıyım.köpürücekmi bu nolcak
Normal temizlik için 2 parmak kadar koysan dibine yeter. Ama ağır kirler için Şişenin yarısından biraz daha az koyabilirsin ( parmak hesabıyla 3 parmak )Sıkmadan çalkalarsın sıkarken ve sıktıktan sonra fırçalayınca köpürüyor zaten
taban paspas döşeme için 2parmak diyorsun yani agır kir olursa 3.nekadar gidiyor tahminen peki bu 1lt aldım ben.
Az önce arabaya bindim 3 gündür tatildeyim içi bu kadar kötü kokabilir iğrendim
sigaradandır iyice havalandır bi de kendini parfumunu sık birazcık.