Gönderen Konu: corolla e12 cila ve genel temizlik çalışmaları  (Okunma sayısı 31576 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla e12 cila ve genel temizlik çalışmaları
« Yanıtla #180 : Temmuz 31, 2014, 21:34:04 »
ben hep o kokuları kullanıyorum zaten :D ama kutu içinde olanları asılanları degil şimdi bunu sipariş ettim bende min 2 ay gidiyor
http://erdemboya.ticiz.com/p436045-california-car-scentsbalboa.html
ben sigortadan kaskodan dolayı anahtar vermiyor ne olur ne olmaz tavsiyede etmiyorum biraz gıcık oluyorlar ama olsun.
amerikan bayrakli olanlar ne yalan soyliyim hos duruyor ama düz sari olani  olani almak daha iyi olcak cevreden tepki almiyim  :D  linkteki kokunun aynisiysa ondanda siparis verebilirim  tatil donusu bakicam artik :) , valeye bile sen yer goster ben park etcem demiştim  kendi aralarinda konusuyolardi  manevi değeri var dedim :D 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Temmuz 31, 2014, 21:34:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #181 : Temmuz 31, 2014, 23:02:27 »
ben hep o kokuları kullanıyorum zaten :D ama kutu içinde olanları asılanları degil şimdi bunu sipariş ettim bende min 2 ay gidiyor
http://erdemboya.ticiz.com/p436045-california-car-scentsbalboa.html
ben sigortadan kaskodan dolayı anahtar vermiyor ne olur ne olmaz tavsiyede etmiyorum biraz gıcık oluyorlar ama olsun.
Sakız kokusundan ziyade yeni araba kokulusunu denedin mi abi ?
Ne zamandır koku alacaktım, aklıma getirdiniz. Geceden arabada sigara içince, sabahı çok kötü kokuyor.

http://erdemboya.ticiz.com/p241556-california-car-scentsnewport.html
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #182 : Temmuz 31, 2014, 23:07:12 »
Ne zamandır koku alacaktım, aklıma getirdiniz. Geceden arabada sigara içince, sabahı çok kötü kokuyor.

sabahta yak bi tane abi :D  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #183 : Temmuz 31, 2014, 23:09:43 »
sabahta yak bi tane abi :D  :rofl:
:rofl:

Öyle böyle değil, kusacak gibi oluyorum bazen.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #184 : Temmuz 31, 2014, 23:12:47 »
:rofl:

Öyle böyle değil, kusacak gibi oluyorum bazen.
bizimkininde pek farki yok arkadaslarim artik parasini ben vereyimde yaptir şu arabayi diyo icini :rofl:  rezil oluyorum :D sigara icmeye gelince  hepsi benim arabaya biner  bazi arkadaslar icirmiyo sigara arabada :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #185 : Temmuz 31, 2014, 23:40:53 »

hiç o kokuyu denemedim yüksel çok tavsiyealan bir kokusu degilmiş internette araştırdıgım kadarıyla ama bu sakız kokusu benim kullandıgım koku yani açıkcası sigara kokusuna dair birşey bırakmıyor arabada yada ben almıyorum.malum bende içtigim için sigara.internetten biraz baktıgında haniglerinin tavsiyealdıgını ögreniyorsun yavaş yavaş.parasının hakkını fazlasıyla veren kokular ama onu söliyim ayarlı kapagı var sonuna kadar açmak zorunda degilsin kutuyu azcık açıyorsun süresini max hale getiriyorsun yani

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 31, 2014, 23:42:33
amerikan bayrakli olanlar ne yalan soyliyim hos duruyor ama düz sari olani  olani almak daha iyi olcak cevreden tepki almiyim  :D  linkteki kokunun aynisiysa ondanda siparis verebilirim  tatil donusu bakicam artik :) , valeye bile sen yer goster ben park etcem demiştim  kendi aralarinda konusuyolardi  manevi değeri var dedim :D

o fattıgım linkte bayaga bir koku var bir bakda duruma göre konuşalım olmadı danışmak istersen ;)ayrıca tepki çekecek birşey yok türkler otursada daha iyisini yapsada onu alsak yani efsane koku o bayraklı olanı.napalım yani şimdi salla ;) arabanın başına herhangi birşey gelirse anahtarı kendi rızanla verdigin için kasko karşılamaz oyüzden valeye vs araba vermiyorum ben
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #186 : Ağustos 02, 2014, 20:50:57 »
bugun ürünler elime ulaştı.nxt wax zaten benim için bir keyif quik detaylerda öle.yeni olarak sadece swırlx aldım ve atas vinet aldım araç içi için.tabi birde koku

2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #187 : Ağustos 02, 2014, 21:02:02 »
bugun ürünler elime ulaştı.nxt wax zaten benim için bir keyif quik detaylerda öle.yeni olarak sadece swırlx aldım ve atas vinet aldım araç içi için.tabi birde koku

Vinet candır :D Heryeri silebilirsin. ( camlar hariç :D )  normal kullanım 1/10 göz kararı şişenin dibine 2-3 parmak kadar koysan yeter sulandırıp kullanılıyo. Ağır kirlere biraz daha koyu yapmıştım.  Bej döşemeleri görmüştün nasıl temizlenmişti. Kokusu nasıl ama ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #188 : Ağustos 02, 2014, 21:09:58 »
araç içi için tek kullanımlık turtle vs ürünlerini salmak istedim daha ucuz daha uzun ömürlü ve hep senden de internettende adını duydugum vineti tercih ettim.elde bulunmasında yarar var.bayaga etkili oldugunu hep duydum sende biliyorsun.aracın içine kafama estiginde detaylı giricem koltuklar sökülcek vs vs.tüm sigara olayını arabanın içinden atmak istiyorum artık.hatta belki risk alıp tavana bile girerim yani.duruma göre tabi tavanın döşemesi buna izin vercekmi kontroledilcek.paspaslar olsun taban olsun bununla temizlicem artık.kokusu bence güzel rahatsızetmiyor beni açıkcası.1/10  derken araba yıkadıgımız kovaya nekadar atıcaz yani sence?
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #189 : Ağustos 02, 2014, 21:13:00 »
araç içi için tek kullanımlık turtle vs ürünlerini salmak istedim daha ucuz daha uzun ömürlü ve hep senden de internettende adını duydugum vineti tercih ettim.elde bulunmasında yarar var.bayaga etkili oldugunu hep duydum sende biliyorsun.aracın içine kafama estiginde detaylı giricem koltuklar sökülcek vs vs.tüm sigara olayını arabanın içinden atmak istiyorum artık.hatta belki risk alıp tavana bile girerim yani.duruma göre tabi tavanın döşemesi buna izin vercekmi kontroledilcek.paspaslar olsun taban olsun bununla temizlicem artık.kokusu bence güzel rahatsızetmiyor beni açıkcası.1/10  derken araba yıkadıgımız kovaya nekadar atıcaz yani sence?

Kovayla yapmadım hiç bilmiyorum. Fısfısla daha kolay oluyo sıkıyosun fırçalıyosun temiz nemli bezle siliyosun olay bu. Tavan işi biraz riskli sarkma yapabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #190 : Ağustos 02, 2014, 21:15:34 »
Kovayla yapmadım hiç bilmiyorum. Fısfısla daha kolay oluyo sıkıyosun fırçalıyosun temiz nemli bezle siliyosun olay bu. Tavan işi biraz riskli sarkma yapabilir.

bi video vardı sende biliyorsun adam tavanı acımadan siliyordu valla.bi cesaret vermiyor bana o videoda tavanı kontrolettirmeden o işe girmem zaten.döşemeleri bi kontrolettiricem.ama çıtalar falan temizlik istiyor artık.tavan zaten istiyorda çıtalar falan göze daha çok batıcak yerler sonuçta.fısfıs bulurum evde ben ganimet gibi.fırçada var.fısfısın içine nekadar koyıyım.köpürücekmi bu nolcak
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #191 : Ağustos 02, 2014, 21:18:12 »
bi video vardı sende biliyorsun adam tavanı acımadan siliyordu valla.bi cesaret vermiyor bana o videoda tavanı kontrolettirmeden o işe girmem zaten.döşemeleri bi kontrolettiricem.ama çıtalar falan temizlik istiyor artık.tavan zaten istiyorda çıtalar falan göze daha çok batıcak yerler sonuçta.fısfıs bulurum evde ben ganimet gibi.fırçada var.fısfısın içine nekadar koyıyım.köpürücekmi bu nolcak
Normal temizlik için  2 parmak kadar koysan dibine yeter. Ama ağır kirler için Şişenin yarısından biraz daha az koyabilirsin ( parmak hesabıyla 3 parmak  :rofl:  )

Sıkmadan çalkalarsın sıkarken ve sıktıktan sonra fırçalayınca köpürüyor zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #192 : Ağustos 02, 2014, 21:21:06 »
Normal temizlik için  2 parmak kadar koysan dibine yeter. Ama ağır kirler için Şişenin yarısından biraz daha az koyabilirsin ( parmak hesabıyla 3 parmak  :rofl:  )

Sıkmadan çalkalarsın sıkarken ve sıktıktan sonra fırçalayınca köpürüyor zaten

taban paspas döşeme için 2parmak diyorsun yani agır kir olursa 3.nekadar gidiyor tahminen peki bu 1lt aldım ben.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #193 : Ağustos 02, 2014, 21:24:31 »
taban paspas döşeme için 2parmak diyorsun yani agır kir olursa 3.nekadar gidiyor tahminen peki bu 1lt aldım ben.

1 seneden fazla rahat rahat gidiyor. en son biten atası 2 sene önce almıştım. Onda genel temizlik yaptım hep 1/10 ölçeğinde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #194 : Ağustos 02, 2014, 21:28:38 »
dedigim gibi kafama estiginde boş bir vakit buldugumda kışa giriş temizligini yaparken bunuda aradan çıkarıcam kullanmadan haberederim sana zaten.eger okadar gidiyorsa gayet iyi yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #195 : Ağustos 02, 2014, 22:02:49 »
Az önce arabaya bindim 3 gündür tatildeyim  içi bu kadar kötü kokabilir  iğrendim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #196 : Ağustos 02, 2014, 22:24:22 »
Az önce arabaya bindim 3 gündür tatildeyim  içi bu kadar kötü kokabilir  iğrendim

:D sigaradandır iyice havalandır bi de kendini parfumunu sık birazcık.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #197 : Ağustos 02, 2014, 22:34:08 »
:D sigaradandır iyice havalandır bi de kendini parfumunu sık birazcık.
geçen yikamada koku sıkmıstim o kokuyla sigara kokusu birleşmiş galiba :D sigara içmek keyiflide şu kokusu mahfediyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #198 : Eylül 04, 2014, 21:13:46 »
tatilden dönünce kalan izni aracın çok pis olan riskli bölgesi olan tavan kısmında ilk amatörlüğümü atmak istedim.kullandıgım ürün atas vinet ürünü.biraz tırsarak kuru bezi bu ürünle nemli hale getirip(suyla karıştırıp bezin üstüne sıktım)bezle yüzeysel olarak yavaş yavaş elimden geldikçe temizlemeye çalıştım ilk halini çekmedim ama şuanki hali bile bana fazlasıyla iyi geldi.çıtalar tavan komple temizlendi şuan oldukça yüzeysel temizledim bazı noktalarda lekeler kaldı küçük çaplı 2hafta sonra tekrar yüzeysel temizleyip bitirmeyi düşünüyorum tavanı 2.kez üstünden geçip benim için şuanlık gayet başarılı.şunuda eklemek istedim bugun temizlik sırasında aracı begenipde gedlen bir 2007 model corolla terra e12 taksici geldi.bazı insanlara inat bu yorumu paylaşmak istedim 2002 model olmasına çok şaşırdıgını aracın temiz oldugunu kendi aracının 600000de oldugunu ve daha herhangi bir işlemi olmadıgını 1milyona kadar bu motorla gitme hedefi oldugunu söledi.kıytırık e12 mize bakıyoruz işte

2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #199 : Eylül 04, 2014, 22:23:46 »
Hare gidericiyi ne zaman uygulayacaksin abi ?
1.6 VVT-i