0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi bu range rover x6 gibi arabalarin kabutlarina yariya kadar koruma çekiyorlar ya boyali ama normal şefaf film degil solmuştu o süngeri sürünce bütün kiri çikti filmin tertemiz oldu biz o filmi çikarmayi düsünüyoduk soldugu için
hocam nasil cikardiniz benimde hafidi soldu gibi belli oluyor film
eğer komple degilse dediklerimi yap cilayi sungerle uygula bastir rengi solduysa igrenc duruyo soluk ustundeki pislik gidiyor
cilayla hem solgunlugu gidiyor hemde temizleniyor.o yazcin arka sayfalarda kalmis bulamadik ozel mesaj atarmisin bana rica etsem ?
teşekkürederim yüksel bakalım işte agustos eylül aylarından birinde de kil ile girişcez şimdikinden bile fazlasıyla memnunken onu pekde düşünmek istemiyorum Amin.Allah hepimizin arabasını nazardan korusun inşallah kaza bela vermesin.
Kil, hedefimizdeki yol güzergahındaki engelleri kaldırarak ulaşacağımız yere daha kolay ve etkili ulaşmamızı sağlıyor. O şaşırtıcı sonuca ulaşmak için fazla bekleme abi. Zira tam bir motivasyon örneği.
bugun yeni malzemelerin siparişini verdim1-meguiars nxt wax2-meguiars quik detayler3-meguiars swirlx4-atas vinet
okan o böcekler sinekler falan adamı yoruyor tatil dönüşü.erkenkden yıkanmaz ise biraz zor çıkıyor ama yıkamada çıkıyor okadar.üst üste 2 defa yıka olmadı arabayı şampuanla tamamdır çıkar.ben koceli dönüşünde biraz fazla ugraştım ama çıktı.
senin yerinde olsam 20dk nı almaz sadece büyük ihtimalle tamponda ve birazda kaputta vardır al bi su sünger şampuanın varsa çok azcık dök temizle tamponla kaputu.ben akıl edemedim koceliye gittigimde döndügümde temizledim ama kurumuş epey zor çıktı.
yikamada jant spreyi sıkıyolar tamponlara sinekler ciksin diye tabi ben öyle bişey yapmiyorum süngerle kova yapiyorum sonra aliyorum tabancayi vuruyorum kendi yerimmiş gibi o sekilde çok yikadim 1 kuruş vermedim aydina gecicem 8 gün sonra orda kendim yikiycam bahçede biraz reçine olmuş araba
biraz zorlar seni 8gün sonra ama çıkar genede yani coslada işini görür bak yada tuz ruhu o arabayı oraya çekerseniz reçinede olur meyvede çıkarır kardeşim alla alla tatilin keyfini çıkar boşver nasılsa halledilir
abi valla burda oyle bir hava var ki arabaya binilmiyo yer sıkıntısıda var orayi bos bulduk resepsiyondakiler anahtari birakin dediler babam veriyodu ben vermedim , içi leş gibi kokuyo sigarada içmekten biraz tabi koltuklari halledersem bu amerikan bayrakli agaç kokular var geçen arkadaşin arabaya bindim bu kadar güzel bir koku olamaz cok hosuma gitti deseni düz sari olani alicam temizlikten sonra