0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline sağlık Ogün usta Dip detailige girişcem biliyorsun NXT zevk melesi ama fk1000p ve collinite 915i de bir dene derim. FK1000p kullandım deneme amaçlı tüm araca uyguladım ilk yıkamada sadece camları bez ile kuruladım
Eline sağlık güzel olmuş bizde 15 gün önce biraderin araya formula 1 cila uyguladık amatör bir ürün ama gayet iyi sonuç verdi kalıcılığı ne kadar olur ona bir şey diyemem ama parlatma olayı gerçekten çok beğendim araba resmen yandı .Renk te granit gri olunca
Kaliciligi arabayi yikarken kulandiginiz veya yikamada kulanilan kimyasala ilgili ki yikamada köpükten çok kimyasali dayiyolar tankin icine cilali şampuan veya bulaşik deterjani kulaniyorum bulasik deterjani camda suyu kaydiriyo yagmurda
Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2014, 17:22:47Bulaşık deterjanı kullanma. Aracın boyasını zamanla perişan edersin....
ne gibi zarari olup olmadigini bilmiyorum ama sürekli cila pasta atarim 3 ayda bir 2haftada bir cila zaten çogu benzinlik yikamalarida bulasik deterjani kullaniyor
Kalıcılığı konusunda inşallah unutmazsam yazarım satan adam güzel uygulanırsa 3-6 ay arasında etkisi kalır dedi ben 3 aya fitim .Uygulamadan önce aracı 2 kez süngerle ovarak yıkadık iyice kuruladık akşam üzeri hafif serinlikte uygulama yaptım iyice bastıra bastıra boyaya yedirdim 1 süre bekledikten sonra kardeşimde arkadan yüzeyim parlatma işlemini girişti şöyle söyleyim 20 tl lik bir ürün için bizim istediğimizi karşıladı
Kardeş biraderin arabayı pazar gün köy de yıkarız ciladan sonra ilk yıkanacak resimlerini çekerim
aslında abi hiç foto paylaşman mümkünmü burda bir karşılaştırsak hazır sende yapmışken ürünüde görmüş oluruz etkisini..valla için rahat olsun diyebilirim parasına göre fazlasıyla başarılı oldugunu sölüyolar..bu ürünü bitirdikten sonra yalan degil bende ona geçecem zaten köşede yatıyor.kalıcıgını bekliyorum ama bende senden..bende sana habervericem.