Gönderen Konu: corolla e12 cila ve genel temizlik çalışmaları  (Okunma sayısı 31213 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla e12 cila ve genel temizlik çalışmaları
« Yanıtla #140 : Haziran 29, 2014, 22:02:07 »
Aşk insana neler yaptırıyor böyle :) Güle güle kullanın abim. Hayırlısı ise Allah tamamına erdirsin abicim nişanlınla. :tamam:

Amin abi sağol teşekkürederim  :D sen yaptırmaz dediklerini say onları bile yaptırııyordur.nefes almadan çalıştım arabanın üstünde valla akşamı bulmasında eve gitsin diye deydi hoş çok begendi ama benimde pilim bitti :D
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Haziran 29, 2014, 22:02:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Haziran 29, 2014, 23:54:47 »
okan tek sıkıntı resim.çekmedim açıkcası bittigine dua ettim ve bindim arabaya direk maalesef kusurabakmayın lütfen.ama beni biliyorsun artık yani artısı eksisi neyse direk direk sölerim yani çatır çatır.araca derinlik katıyor görüntüsü gene çok guzel orta sınıf bir ürün kesinlikle ve belkide bunların başında gelir.formula1 carnuba deneyip bakmak lazım.ama dedigim gibi sebebi araca 1seneden fazla deymemem mi yoksa üründen kaynaklımı bilmiyorum ama silmesi zor oldu.bunu bilerek yazıyorum aytaç abi kullanıyorum yorum yapsın diye.kayganlıkdan geçti ama üstüne gene para koydum ve tereddütsüz kaydı gitti.maliyeti düşün ürün isteyenler için güzel bir ürün bence gerçekten ama nxt  nin yerini tutmaz onu gördüm

Mesaj Birleştirildi: Haziran 29, 2014, 21:29:54
yüksel foto yok yaa  :( hani sana dedigim  yer vardı ya gidip temizletcem diye.adamlar beş para etmez çıktı aracı batırmaktan başka birşey yapmamışlar.bende aracı aldıgım gibi bizim evin burdaki avm garage na çekildim direk işe koyuldum akşam etmeden  bitireyim diye hiç fırsat bulamadım yaa :(
çok ugraşmişin abi bende bugun 2 saat sular gitti suyun gelmesini bekledim iftara zor yetiştim yikiyip ,bu arada bişey keşfettik arkadaşla kabut koruma olan araçlarda yariya kadar arabanin renginde şefaf olmayanlar rengi solmuştu bizim cila atarken bir baktik bizim süngerler sim siyah oldu pisligini temizledi  koruma tertemiz çikti  nasil olduysa :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #142 : Haziran 29, 2014, 23:57:18 »
kafa durdu okan yaa birdaha desene demek istedigini kaput korumayla ilgili anlamadm gerçekten.bayaga ugraştım yaa sorma
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #143 : Haziran 30, 2014, 00:10:00 »
kafa durdu okan yaa birdaha desene demek istedigini kaput korumayla ilgili anlamadm gerçekten.bayaga ugraştım yaa sorma
abi bu range rover x6 gibi arabalarin kabutlarina yariya kadar koruma çekiyorlar ya boyali ama normal şefaf film degil solmuştu o süngeri sürünce bütün kiri çikti filmin tertemiz oldu biz o filmi çikarmayi düsünüyoduk soldugu için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #144 : Haziran 30, 2014, 00:14:58 »
şimdi anladım.bende onu hiç anlamıyorum tümden niye çektirmiyorlar diye.kirlenince okadar çok belli oluyorki.kıl payı atmakdan kurtardık diyorsun yani ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #145 : Haziran 30, 2014, 00:24:48 »
şimdi anladım.bende onu hiç anlamıyorum tümden niye çektirmiyorlar diye.kirlenince okadar çok belli oluyorki.kıl payı atmakdan kurtardık diyorsun yani ;)
kabutun yarisi soluk duruyodu :D bir baktik parliyo bir başladik sanki altin bulmus gibi sevindik :D valla bende anlamiyorum ama o koruma 500 tl falan baya pahali arabanin rengiyle ayni olduğu icin onlarda aldiginda varmiş üzerinde zaten söksek boşu boşuna gitcekti  bi dahaki sefere makina ile yapcaz el ile temizledik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #146 : Haziran 30, 2014, 00:27:09 »
 :D hayırlı olsun daha iyi pisletin inşallah  :D benimki isyanlarda mesala hemen pislettim :D bana anlamsız geliyor yani madem para verecen kararlısın git tümden yaptır anlamı olsun yani çünkü geçrekten kötü duruyor soldumu yada pislendimi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #147 : Temmuz 17, 2014, 20:35:54 »
tahminen 1 ay olmuş dicektim tam 1 ay olmuş gerçekten 3 yagmur ve 3te yıkama gördü araç son halini paylaşmak istedim beni hala tatminediyor.fotolar gene telefonla çekildi umarım olmuştur

[img[]http://i57.tinypic.com/1215rtt.jpg[/img]

2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Temmuz 23, 2014, 17:01:05 »
şu iki ürün hakkında bilgisi olan varmı

2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #149 : Temmuz 23, 2014, 18:26:50 »
MEGUIAR's'a ihanet seziyorum.  :P
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Temmuz 23, 2014, 18:28:46 »
MEGUIAR's'a ihanet seziyorum.  :P

ben ve böle bir durum  :D :D direk babama verdim bunlarıda şirkete bir arkadaş geldide illa senin olsun al abi senin olsun falan kıramadım napayım  aldım ama ürünler nedir bilmiyom eşantiyon gibi düşün  yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #151 : Temmuz 24, 2014, 02:24:27 »
3m iyidir digeri hakkinda fikrim yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #152 : Temmuz 24, 2014, 02:26:04 »
3m iyidir digeri hakkinda fikrim yok

o ürünü hiç kullandınmı bilgin varmı okan ya.
biraz geç kaldın niye geç kaldın babama verdim ben şimdi onu çoktan zulaya atmıştır :D :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #153 : Temmuz 24, 2014, 04:25:27 »
o ürünü hiç kullandınmı bilgin varmı okan ya.
biraz geç kaldın niye geç kaldın babama verdim ben şimdi onu çoktan zulaya atmıştır :D :D
abi kullanmadim ama çogu yer meguarstan sonra 3m kullanir zibart ta var tabi yani bu 3lu arasinda ya 2. Olur yada 3. Sirada kaliteli markadir senin meguarsla aşagi yukari ayni olabilir :D özeliklerine bakmak lazim ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #154 : Temmuz 24, 2014, 04:47:02 »
abi kullanmadim ama çogu yer meguarstan sonra 3m kullanir zibart ta var tabi yani bu 3lu arasinda ya 2. Olur yada 3. Sirada kaliteli markadir senin meguarsla aşagi yukari ayni olabilir :D özeliklerine bakmak lazim ama

eger aynıysa yakınsa babamıza kıyak geçmiş olduk o zaman :)

aracımın direk pastalık bir işi kalmadı şimdiki düşüncem küçük kılcak yuvarlak çizikleri küçük küçük bez çiziklerini vs gidermek pastamda bitti zaten bu sefer pasta almak yerine ki 2 sene pasta atmam zaten arabaya başka bir ürün düşündüm ve hemde yeni bir tecrube olmuş olur.çizik giderici küçük bir ürünüm zaten var pasta yerine
http://www.otocity.com/G17616-Meguiar-s-Swirlx-Hare-Giderici-473-Ml-_UD4887

bunu almayı düşünüyorum şuan açıkcası.tabi nekadar çok düşünce alırsam okadar iyi.ilkkez böle bir ürün almış olucam pastalık işimde yok zaten tamamen deneme amaçlı biraz araştırdım ve sanki o bahsettigim çizikleri bu da gidercek ultimate pastadan farkını görmek istiyorum neymiş ne degilmiş diye

Ultimate Compound, ScratchX 2.0 and SwirlX from Barry
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #155 : Temmuz 24, 2014, 12:45:23 »

aracımın direk pastalık bir işi kalmadı şimdiki düşüncem küçük kılcak yuvarlak çizikleri küçük küçük bez çiziklerini vs gidermek pastamda bitti zaten bu sefer pasta almak yerine ki 2 sene pasta atmam zaten arabaya başka bir ürün düşündüm ve hemde yeni bir tecrube olmuş olur.çizik giderici küçük bir ürünüm zaten var pasta yerine

bunu almayı düşünüyorum şuan açıkcası.tabi nekadar çok düşünce alırsam okadar iyi.ilkkez böle bir ürün almış olucam pastalık işimde yok zaten tamamen deneme amaçlı biraz araştırdım ve sanki o bahsettigim çizikleri bu da gidercek ultimate pastadan farkını görmek istiyorum neymiş ne degilmiş diye

kaliteli markadir bende fark ettim bende de var sokak lambasi altinda cikan cizikler hareler gunes altinda yok ama ince ince var araba parlak ama cizikler var onlari gidermem lazim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Temmuz 24, 2014, 14:13:49 »

Yav bana aldırmadın "Gerek yok" dedin oldu mu şimdi ?  :)
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #157 : Temmuz 24, 2014, 14:25:11 »
Yav bana aldırmadın "Gerek yok" dedin oldu mu şimdi ?  :)

ben sırf denemek için yüksel.nedir nedegildir birimiz denesin diye.çünkü artık pastalık bir işim kalmadı benim.önce pasta alacaktım zaten küçük çizik gidericim var bagajda.ama sende pütürlenme vardı boya pütürlenmesi malum biliyorsun onları giderip çizgileri min indirmekti derdimiz ki fazlasıyla yaptık bunu.benim asıl derdim ultimate compound ile karşılaştırmak arasındaki farkı görmek yani.arasında bariz farklar var diyen olabilir ama genede bi görmek istiyorum sırf denemek için yani.elindeki malzemelerin yetmicegini bilsem önerirdim bende yanlış olmaz biliyorsun ;) ben keyfime alıcam bu ürünü yani anlatabildimmi denemek için sadece.ürünle ilgili farklı yorumlar ve uygulamalar gördüm çünkü sadece hare giderici olarak degil
üzülürüm valla darılırsan.ben ne yapıyorsam biliyorsun aynısını sana devamettik hatta daha iyi olanlarıyla :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 836 kere teşekkür etti
« Yanıtla #158 : Temmuz 24, 2014, 14:42:14 »
ben sırf denemek için yüksel.nedir nedegildir birimiz denesin diye.çünkü artık pastalık bir işim kalmadı benim.önce pasta alacaktım zaten küçük çizik gidericim var bagajda.ama sende pütürlenme vardı boya pütürlenmesi malum biliyorsun onları giderip çizgileri min indirmekti derdimiz ki fazlasıyla yaptık bunu.benim asıl derdim ultimate compound ile karşılaştırmak arasındaki farkı görmek yani.arasında bariz farklar var diyen olabilir ama genede bi görmek istiyorum sırf denemek için yani.elindeki malzemelerin yetmicegini bilsem önerirdim bende yanlış olmaz biliyorsun ;) ben keyfime alıcam bu ürünü yani anlatabildimmi denemek için sadece.ürünle ilgili farklı yorumlar ve uygulamalar gördüm çünkü sadece hare giderici olarak degil
üzülürüm valla darılırsan.ben ne yapıyorsam biliyorsun aynısını sana devamettik hatta daha iyi olanlarıyla :)
Yok be abi şaka diyorum.

Pasta bittiyse yapacak bir şey yok zaten. Ultimate Compound beni çok sarmamıştı. Boya tozlarını ancak kil ile çıkartabildim.

SwirlX için ben de oldukça methedici yorumlar okudum. Hareler gitmeseydi satın almayı düşünürdüm ama sen kullan, bir dahaki uygulamaya için ben de alabilirim. En azından pastaya nazaran aşındırıcı özelliği daha az diye duydum.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #159 : Temmuz 24, 2014, 14:49:43 »
Yok be abi şaka diyorum.

Pasta bittiyse yapacak bir şey yok zaten. Ultimate Compound beni çok sarmamıştı. Boya tozlarını ancak kil ile çıkartabildim.

SwirlX için ben de oldukça methedici yorumlar okudum. Hareler gitmeseydi satın almayı düşünürdüm ama sen kullan, bir dahaki uygulamaya için ben de alabilirim. En azından pastaya nazaran aşındırıcı özelliği daha az diye duydum.

bu işi aklıma sokan ürün gene turtlewax oldu tabikide.pasta görevi gören haraleri kılcak çizikleri vs alan ürün yapmışlar gene.meguiarsda boş degildir dedim.inceledim ettim  bu ürünün kılcal çiziklerde kullanıldıgını gördüm daha çok.ince çizikleri bunun kalın çizikleride başka bir isimle buna benzeyen videoda da var zaten onun aldıgını sölemişler.direk pasta görevi görmesede pasta yerine kullananlar var hatta direk.oyüzden merakettim ki ultimate pasta seninde bitince kullanılcak yeni bir ürün lazım bize.maksat denemek ultimate pasta ile arasındaki farka bakmak.pastanın yanına alma derim hala bu ürünü ben.compound bende bitmeseydi almayacaktım şahsen bunu.bence bunlar birbirlerini tolere edecekler.bence ama saçma gelsede kulaga.

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 24, 2014, 15:28:01
kaliteli markadir bende fark ettim bende de var sokak lambasi altinda cikan cizikler hareler gunes altinda yok ama ince ince var araba parlak ama cizikler var onlari gidermem lazim

turtleda çıkarmış ama onunki pastaya daha yakın sert bir ürün
2002 corolla sol vvt-i