0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aşk insana neler yaptırıyor böyle Güle güle kullanın abim. Hayırlısı ise Allah tamamına erdirsin abicim nişanlınla.
okan tek sıkıntı resim.çekmedim açıkcası bittigine dua ettim ve bindim arabaya direk maalesef kusurabakmayın lütfen.ama beni biliyorsun artık yani artısı eksisi neyse direk direk sölerim yani çatır çatır.araca derinlik katıyor görüntüsü gene çok guzel orta sınıf bir ürün kesinlikle ve belkide bunların başında gelir.formula1 carnuba deneyip bakmak lazım.ama dedigim gibi sebebi araca 1seneden fazla deymemem mi yoksa üründen kaynaklımı bilmiyorum ama silmesi zor oldu.bunu bilerek yazıyorum aytaç abi kullanıyorum yorum yapsın diye.kayganlıkdan geçti ama üstüne gene para koydum ve tereddütsüz kaydı gitti.maliyeti düşün ürün isteyenler için güzel bir ürün bence gerçekten ama nxt nin yerini tutmaz onu gördümMesaj Birleştirildi: Haziran 29, 2014, 21:29:54yüksel foto yok yaa hani sana dedigim yer vardı ya gidip temizletcem diye.adamlar beş para etmez çıktı aracı batırmaktan başka birşey yapmamışlar.bende aracı aldıgım gibi bizim evin burdaki avm garage na çekildim direk işe koyuldum akşam etmeden bitireyim diye hiç fırsat bulamadım yaa
kafa durdu okan yaa birdaha desene demek istedigini kaput korumayla ilgili anlamadm gerçekten.bayaga ugraştım yaa sorma
şimdi anladım.bende onu hiç anlamıyorum tümden niye çektirmiyorlar diye.kirlenince okadar çok belli oluyorki.kıl payı atmakdan kurtardık diyorsun yani
MEGUIAR's'a ihanet seziyorum.
3m iyidir digeri hakkinda fikrim yok
o ürünü hiç kullandınmı bilgin varmı okan ya.biraz geç kaldın niye geç kaldın babama verdim ben şimdi onu çoktan zulaya atmıştır
abi kullanmadim ama çogu yer meguarstan sonra 3m kullanir zibart ta var tabi yani bu 3lu arasinda ya 2. Olur yada 3. Sirada kaliteli markadir senin meguarsla aşagi yukari ayni olabilir özeliklerine bakmak lazim ama
eger aynıysa yakınsa babamıza kıyak geçmiş olduk o zaman aracımın direk pastalık bir işi kalmadı şimdiki düşüncem küçük kılcak yuvarlak çizikleri küçük küçük bez çiziklerini vs gidermek pastamda bitti zaten bu sefer pasta almak yerine ki 2 sene pasta atmam zaten arabaya başka bir ürün düşündüm ve hemde yeni bir tecrube olmuş olur.çizik giderici küçük bir ürünüm zaten var pasta yerinehttp://www.otocity.com/G17616-Meguiar-s-Swirlx-Hare-Giderici-473-Ml-_UD4887bunu almayı düşünüyorum şuan açıkcası.tabi nekadar çok düşünce alırsam okadar iyi.ilkkez böle bir ürün almış olucam pastalık işimde yok zaten tamamen deneme amaçlı biraz araştırdım ve sanki o bahsettigim çizikleri bu da gidercek ultimate pastadan farkını görmek istiyorum neymiş ne degilmiş diyeUltimate Compound, ScratchX 2.0 and SwirlX from Barry
Yav bana aldırmadın "Gerek yok" dedin oldu mu şimdi ?
ben sırf denemek için yüksel.nedir nedegildir birimiz denesin diye.çünkü artık pastalık bir işim kalmadı benim.önce pasta alacaktım zaten küçük çizik gidericim var bagajda.ama sende pütürlenme vardı boya pütürlenmesi malum biliyorsun onları giderip çizgileri min indirmekti derdimiz ki fazlasıyla yaptık bunu.benim asıl derdim ultimate compound ile karşılaştırmak arasındaki farkı görmek yani.arasında bariz farklar var diyen olabilir ama genede bi görmek istiyorum sırf denemek için yani.elindeki malzemelerin yetmicegini bilsem önerirdim bende yanlış olmaz biliyorsun ben keyfime alıcam bu ürünü yani anlatabildimmi denemek için sadece.ürünle ilgili farklı yorumlar ve uygulamalar gördüm çünkü sadece hare giderici olarak degilüzülürüm valla darılırsan.ben ne yapıyorsam biliyorsun aynısını sana devamettik hatta daha iyi olanlarıyla
Yok be abi şaka diyorum.Pasta bittiyse yapacak bir şey yok zaten. Ultimate Compound beni çok sarmamıştı. Boya tozlarını ancak kil ile çıkartabildim.SwirlX için ben de oldukça methedici yorumlar okudum. Hareler gitmeseydi satın almayı düşünürdüm ama sen kullan, bir dahaki uygulamaya için ben de alabilirim. En azından pastaya nazaran aşındırıcı özelliği daha az diye duydum.
kaliteli markadir bende fark ettim bende de var sokak lambasi altinda cikan cizikler hareler gunes altinda yok ama ince ince var araba parlak ama cizikler var onlari gidermem lazim