0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hare gidericiyi ne zaman uygulayacaksin abi ?
Abi çok harika olmus rengi baya acilmis tavanin bizimkide baya kirli giriscektim bi gun yalan oldu icerisi les gibi kokuyo tavandada izler var sigara iciliyo ondan galiba , taksiciye helal olsun abi bide tupludur onun araba harbiden helal olsun
coming soon az kaldi onada malum eylul geldi o bana bakiyor ben ona.onunda zamani geldi.arabanin icindeki koku tumden gitti taban tavan doseme bugun simdilik bitti.
Tamamdır.Sen uygula da, UĞUR abiyle ben sonucu merak ediyoruz abi.
sırf o hareler yüzünden salı bursa autokinge girdim normal boya koruma cila vs işlemiylede çıkar 250, birde nano ürün olan seramik kaaplama var dedi uzman 1000 lira fiyat verdi:((( biri 6 ay diğeri 2.5 yıl ömrü var dedi...birde aldığınız hare gidericinin sonucunu görelimde ona göre bakıcam:((((
Vineti sıkıp köpürtünce daha iyitemizliyo ama tavanda o iş yaş Bej koltukta denemiştim fabrikadan çıktığı gibi olmuştu
çok sevinirim gerçekten yükselle beraber takipteyim:))) tskler
kışa girmeden önceki son temizligimide genel olarak yapmış bulunuyorum.atas vinetten iç temizlik olarak son derece memnun kaldım ve devamlı kullanırım diye düşünüyorum.araç dışı içinde ültimate pasta yerine nekadar mantıklı gelmesede meguiars swirlx ve herzamanki cilam olan nxt yi hepsinden öncede quikle gene şöle bir temizlik yaptım.quik hala kesinlikle favorim olan bir ürün ve nxtyi de degiştirmeyi düşünmüyorum kesinlikle çok güzel bir ikili ki nxt nin kendi şampuanı ile gerçekten çok güzel bir uyum yakalıyor kesinlikle tavsiyeediyorum şahsi düşüncem olarak.ilkkez sadece deneme amaçlı ultimate pasta ile karşılaştırmak için swirlx aldım ve kullandım.istedigim sonucu elde edemedim.ama pişmanda degilim aldıgıma.birçok hareyi çizigi vs gideriyor ama şuan aracımda hala yatan hareler ve küçük çizikler mevcut.bir kısmını götürdü bir kısmını bıraktı.sert bir ürün güzel yani bence.ama sanırım i3lk uygulamam olması ve belkide çok ince attıgım için diger çiziklerde kaldı(azımsancak ölçüde degil kalanlar gitmesi gerekiyordu.)sebebini çözemedim ama şimdilik önermiyorum şahsi düşüncem olarak.belki bir makina yardımı ile daha kalın bir şekilde uygulanırsa daha çok götürür ama buda benim gözümde paranın hakkı sayılmaz.ürünü fazla kullanmak olur.fotolarınıda yakın zamanda yüklicem
torpidoyu parlatmıyorum biliyorsun güneşle birlikte hiç iyi olmuyor.normalden az kullandım miktar olarak ve su miktarını arttırdım ilk deneme için tavan falanda işin içine girince rikse atmadım.hala sarkma yok çok iyi durumda.hafif lekeler kaldı tavanda.iyi pismiş zaten.1hafta sonra falan tavana birdaha giricem.(beze sıkıp nemlendirip öle sildim tavanı)paspaslarıda kafama göre siliyorum kimi zaman bununla siliyorum kimi zaman arap sabunu ile siliyorum degişiyor yani.çok önemsemiyorum paspasları açıkcası.o ürünü sanmıyorum alcagımı ama bi incelerim kendimi tutarım umarım döşemeler zaten temiz imiş çok pislik çıkartmadı açıkcası en kolay onlar oldu
Şaka maka iyi parlamış abi.