0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler yüksel.elimizden geldikçe işte aksatmadan korumaya çalışıyoruz.amcaoglu meraklı foto ve bu tür işlere saolsun hem ögretiyorum kendi çapımda hem yardımcı oluyor.olmasa olmazdıda yani açıkcası epey yardımcı oldu.nxt ve quik detayler gerçekten degişmem yani çok çok çok uzun süre.aslında bu 3 ürün çok güzel uyum sagladı yumuşaklık kayganlık parlaklık ve süre olarak çok iyiler hiç sözüm yok.ama dedigim gibi hareler biraz kaldı o da olmasaydı işte 4-4lük diyebilirdim.tek sıkıntım o oldu.ya ben iyi atamadım yapamadım yada 2.bir kat iyi olcak.
Eline sağlık güzel olmuş. Far cilası olarak ne kullanıyosun. Meguiars harici uygun fiyatlı bişey varmı ? Benimkiler çok kötü durmaya başladı.
Harelenme bende de var abi. Yalnız polisaj makinasıyla yaptıktan sonra, elle uygulamaya nazaran harelenmeler gözle görülür bir şekilde azaldı. Çok çok küçük belli oluyor.Araç renklerimiz, hare kaldıran bir renk olduğu için çok sıkıntı yok. Ancak gece ışık altında çok dikkatli bakınca belli olacak düzeyde kalmıştır eminim.Millet ne arabalara biniyor allasen, bazen "yemişim haresini" diyor insan.
Elini saglik abi cok guzel olmus
aldıgım hare giderici ile ilgili yoruma ek olarak bu ürünü makina ile 3 ay sonra tekrar yapmayı düşünüyorum.bence makinayla sonuç dahada degişcek.güzel bir şekilde uygulanırsa.ürün makinaya yatkın sanırım ve hareler içinde el uygulamasını gereksiz buluyorlar.makinayla kesin çözümü vercek bence
Polisaj ile yaparsan daha iyi sonuç alma ihtimalin kuvvetli Ogün.
turtle teflon sert diyordum ya abi sana bu ondan da sert.bunda mecburen öle yapıcam gibi.ve sanırım küçük çizikleri hologramları alıcak sanırım öle
Teflondan sertse evet makina, hiç elle uğraşıp kendini yorma.
Dedigime gelmissin abi. En son eller tutuyordu bir problem mi oldu.
Ogün Bey,3. fotoğrafdaki araç daha güzel.