0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bi alisveris yapmakdan ziyade sohbet eder gibisin bir arkadasinla.ben tuttum yani adamlari.malzemelerde orjinal kargoda ucretsiz oneririm yani.benim kullandigim urunleri gördün sonucuda gördün. O fotolari burdada paylascam insallah o attigin linden devamederim uye olmak daha güvenli olursa öle yaparım bu gece yüklerim belki
direk resim çıkmıyor dimi link atıcaz genevalla özel sektörün acımasızlıgı desek daha dogru olur.ama alışmış benimsemiş bu durumu telefon numarasını veririm sana iletişime geçersin direk.gerçekten ilgili yani sıcak bir iletişimi var
abi bu durum başka birinin konusunda daha konuşulmuştu aralıklı olmasının sebebi işlemin dogru yapılmamasından ziyade yüzeyin ciddi kaygan olmasından kaynaklanıyor.yagmurda özellikle çıktım inceledim kalmıyor yüzeyde.büyük yuvarlaklarda çok anormal gelmedi bana gerçi.videoları daha yükleyemedim ama 50krş dahi şuan arabanın üstünde durmuyor sebebi bu bence.zaten yagmurdan birkaç saat sonraki durumda baktıysan hiçbirşey yok.akıtıyor sürekli.Mesaj Birleştirildi: Haziran 17, 2014, 00:27:17birde farklar işlem istiyor abi.şuan fotodakinden daha iyi durumda ama farlar bir işlem istiyor kışa dogru bakacam o işe bir.
Arka taraftaki hurdaya dönmüs bir bmw ilgimi çekti e30 mu o
yakin zamanda bir efsane kasanin yok olusunu paylascam bizim otoparkda ne ararsan var ama asla ve asla bir e30 o haldebenim parkettigim yerde oöle virane duramaz izinvermem balina kasa klasik mercedes sadece freni duz yolda bosaldi düz duvara girdi davasi devamediyor.
bugun nişanlımın arabasına giriştim turtle teflon ile araç bayaga zaman sonra şampuanla yıkandı quik detayler ile yüzey temizliği yapıldı döşemeler turtle döşeme temizleyicisiyle temizlendi konsol gögüs vs vs ne varsa 8saatde bitirdim.turtle teflon ile ilk tecrubem oldu bu.memnun kaldınmı evet kaldım meguiars nxt peki bu üründen farklımı kesinlikle evet.ürünü begendim sonuç gerçekten çok güzel oldu.ama uygulaması nxt ye göre beni biraz daha yordu.biraz degil açıkcası bayaga yordu.temizlenmesi bir hayli zor bir ürün gibi geldi.belkide araca bayagdır dokunmuyordum enaz 1 sene onun etkisi olabilir.epey zorladı gerçekten nxt ye göre.ama sonuç çok güzel.nxt nin görüntüsü yok ama nxt daha canlı ve daha başarılı kayganlık derinlik dolgunluk açısından.aralarında da fiyat farkı fazlasıyla var zaten.küçük bütçeler için ugraşmayı sevenler için oldukça güzel bir ürün şahsım adına tavsiyeederim.kayganlık testi yapıldı ve evet gayet başarılı yeterli yani
resim var mi abi çektiysen paylaşirsin umarim
Evet, fotoğrafları bekliyoruz üstad.