0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
motor değişimi yapılan aracımı bugün teslim aldım. Araç daha sessiz olmuş. Eve gelene kadar ilk izlenimlerim iyi. km yaptıkça bakacağız artık. ruhsat değişimi için toyotanın takipçisine vekalet verdim. 1 hafta sürer dediler ruhsat işi. 1 günlük iş dedim ama 1 hafta süreceğini söylediler. takipçi muayene için gelip arac ı alacakmış benden.
ARAÇLARDA MOTOR NUMARASI DEĞİŞİKLİĞİ ESNASINDA İSTENİLECEK BELGELER 1-A) GÜMRÜKTEN ALINAN MOTOR BLOKLARI 2 adet Ek -1 belgesi, muayene istasyonunun tespiti Gümrük beyanname fotokopisi ( Okunaklı ) Gümrük beyanı vezne alındısı fotokopisi ( Okunaklı ) Gümrük beyanının 10 Kalem malın üzerinde ise gümrük ek döküm listesi , parça seri numarası olacak ( Okunaklı ) İlk gümrükten çeken firmanın faturasının aslı gibidir onaylı fotokopisi ( okunaklı ) ve alıcıya kadar olan faturaların aslı gibidir ve son araç sahibine kesilen faturanın aslı Uygunluk belgesi ( TSE onaylı )Ben proje göremedim, adamlar sallamış galiba.
gözünüz aydın diyelim inşallah sizi üzen bir sorun olmaz bir daha
Abi sağolun . Şimdilik sıkıntı yok inşallah böyle devam eder .
Mahmut, senin araçta artık bir sorun çıkacağını zannetmiyorum kardeşim, katlandığın zahmetin karşılığını alacaksın.
Arkadaşlar ortalama 2500 km civarı yol yaptım ve seviye aynı .
Benim aracın ruhsat işlemleride geçen cuma bitti. takipçi 2 hafta dedi, 2 haftayı buldurdu. Araç daha sessiz olmuş . yaklaşık 250 km yol yaptım hepsi şehir içi. aracı alır almaz yakıt tüketim değerini sıfırladım. şu an şehir içi ortalama 5,6- 5,7 arası .
Bitti Mahmut bu iş. Artık bu saatten sonra bir şey çıkmaz. Sabreden derviş misali muradına erdin
Gecmis olsun. Masallah diyelim nazar degmesin.
Senin adına sevindim mahmut abi kazasiz belasız iyi yolculuklar.