0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut bey kaç km geçti revizyon sonrası ve araçta yağ sıkıntısı bitti mi? Ruhsat değişimi gerektiğini bilmiyordum...
Siz hangi serviste yaptırdınız...Servis karşılıyor mu ruhsat değişimini ve muayne işlemlerini?
İstanbulda çok zor bence..Karşılamak bir yana yedek araç umarım bulurum
benim araçta da yarım motor değişti, yaklaşık 2000 km yaptım ve yağ seviyesi max seviyesinin yarım cm kadar aşağısında ve hızlı kalkışlarda siyah duman atıyo araç (
Blok değişimi yapıldığından bu yana 3500 km geçtim ve yağ seviyesi üst çizginin 0,5-0,6cm kadar altında. Duman vb. bir durum yok, aracın gidişi ve yakıtı iyi.10.000 km sonra serviste motordan çıkan yağ kap içine alınarak ölçülecek bakalım ne kadar yağ çıkacak.[/quotbana öyle bişey demediler hasan bey ama bende isteyim yağ değişiminde ölçümü
herkese merhaba.yeni konu açıp kalabalık yapmak istemedim sevdiğim bi abimize 2011 comfort extra 1,4 d-4d buldukhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-renault-baday-dan-2011-toyota-corolla-1.4-4d-comfort-ex-hatasiz-162446829/detay/linkteki araç.yağ yakma tüm dizellerdemi var yoksa belirli serilerde mi var?yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.