0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamamlayabilirsiniz , eski yağ ile aynı olması gerekmez , araca uygun olsun (çok ince yada çok kalın olmasın) yeterlidir.
erdem evlat çok yanlışsın.günümüzdeki yağlar tamamen kimyasal nitelikte.değişik bir yağ yağın özelliğini bozarak motora zarar verir.arabadaki en mühim unsur motor yağıdır.bak bir anımı anlatayım.1955 chevrolet belair arabam vardı(1963-64)ankaraya gidicem,beşiktaş mobilde ozamanların en flaş yağı mobiloil special 10/30 yeni çıkmıştı.ben castrol 20/40 kullanıyordum.özendim mobil yağı koydum yola çıktım.gebzeye zor geldim araba gaza yüklenince takırtakır yatak vuruyor.ozaman 10/30 un benim motora ince geldiğini anladım,hemen türkpetrole girerek yağı döktürüp 20/40 koydurdum.araba normalleşti yola devam ettim.
Ahmet bey boşuna değiştirmeyin !neden derseniz eğer, eski yağ filtrenizde eski yağınızdan 500 gram kalıyor ve siz aracı çalıştırıp yağ akışı başlar başlamaz eski 500 gramlık pis yağ, yeni yağınıza karışıyor ve yeni yağınızıda pisletiyor.değiştiricekseniz tekrar yağ ve filtre birlikte değiştirin derim.
Ahmet bey açtığınız konuda ayrıntılı cevap verdim size, tekrar burda sormanızın bir mantığı yok bence
arkadaşlar yağ çubuğu ile ilgili bi sorum var http://img716.imageshack.us/img716/8093/90668460.jpgresimde görülen yağ çubuğunda 3 adet gösterge var. yani 3 küçük çıkıntı var. bunlardan 2 tanesi yağın max ve min noktaları olduğu aşikar, ama 3. nokta neyin göstergesidir ? araç 2002 çıkışlı e21 vvt , 3000 km de yağ görüldüğü gibi yarım litre civarında eksilmiş
ortadaki çıkıntıda buyuk bır ıhtımalle tam nokta olarak belırlenmıstır.Yani en ideal seviye orasıdır. eğerki sizin arabanızşa aynı araçlarda yoksa cubuk hatalı uretılmıstir...