0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar benim ki iddia değil... Ben Yetkili Toyota Bayiinde 2002-2004 Yılları arasında Mekanik Teknisyenlik stajı, 2004-2006 Yılları arasında da Mekanik Teknisyenlik yaptım. Toyota Teknisyeni, Toyota Pro Teknisyeni vs. ıvır zıvır sertifikalarını daha kolaylıkla aldım. Hatta Valiliğin verdiği Ustalık Belgesini bile aldım. Yani bu işi yaptığım dönemlerde uyduruktan bi teknisyen değildim. İşini seven, kendini geliştirmeye yönelik sürekli çalışan bi adamım. Serviste olduğum için güncellemelerden, yada gelen kronik arızalardan vs. her zaman haberim olurdu. Yukarıda da bahsettiğim gibi 2004 yada 2005 yılında yağ yakma olayına tedbir olarak bir önlem alındı. Ve yüzlerce yağ çubuğuna gelen bültene göre yeni max. çizgisi işaretledim. Belki de binlerce vvt-i motora da 4.2 lt. yağ doldurdum. O yüzden bu kadar net ve kesin konuşuyorum... Bu arada 2005 model ve üzeri araçlarda bu yeni işaretlenmiş max. noktalı yağ çubuğu olmayabilir. Çünkü bu araçların motor yağ çubukları 4.2 lt. yağ konulduğunda max. çizgisine denk gelecek şekilde tasarlandı...
Yanlış hatırlamıyorsan, Toyota servisten bir arkadaşımız, sizin aracın kasasına sahip corollalarda, bu yağ çubuklarının hatalı olsuğunu bu nedenle üzerine yeni bir maksimum noktası işaretlendiği belirtmişti. Yani ortada bulunan noktayı gözardı edeceksiniz, yok varsayacaksınız. Sadece en üst ve en alt noktayı dikkate alacaksınızErcüment kardeş, ben mi senin tanışma mesajını göremedim, yoksa sen mi tanışma mesajı göndermedin? Eğer sen tanışma mesajı göndermediysen, ikinci yıldızı bile almış bir toyotacı olarak daha fazla geç kalmadan kendini tanıtırmısın?
Aşağıda belirttiğim değişimden sonra yaklaşık 2200 km yol katettim. Yağda hiç bir eksilme yok. Rölantide çalışma sesi, ilk çalıştırmadaki rahatlık, performans, yakıt tüketimi gibi konulardaki memnuniyetim aynen devam ediyor. Fakat dün yağı kontrol ettiğimde renginin daha önce kullanmış olduğum yağlara göre daha çabuk esmerleşmiş olduğu farkettim. Yağın kararmasının kötü bir şey olmadığını, tersine görevini iyi yapan bir yağın çabuk kararacağını bildiğim için tam sentetik yağa olan güvenim biraz daha arttı diyebilirim
Aracımın en son yağ değişimi yaklaşık 8 ay / 6500 km önce 40.000 bakımında yapılmıştı. Yağ karardığı ve rölantide çok hafif de olsa dizelimsi bir ses gelmeye başladığı için orjinal filtresini de temin ederek yağını değiştirdim hafta içinde. 46.000 km'deki aracımın daha iyi koruma adına artık tam sentetik yağı hakettiğini düşünerek Mobil1 0-40 aldım Bakımlar ve ara kilometrelerdekiler de dahil olmak üzere daha önce 6 defa yağ değişimi yaptırmıştım. Motorun hiç bu kadar sessiz, rahat ve akıcı çalıştığını hatırlamıyorum. Eğer eksilme gibi problemle de karşılaşmazsam bundan sonra aracıma tam sentetikten başka yağ koymayı düşünmüyorum.
Hakkı bey çok teşekkürlerAslında daha once bu yağa geçmek istedim ama pahalı olacağını söyledilerçünkü bizim araçlar 10 bin km de bakıma giriyor ve yağ değiştiriyorOysa bu yağın ömrü 60 70 bin km imişAslında bu ömre göre yağın fiyatı tam tersine çok ucuza geliyorAma işte bu yağı 10 bin km de değiştirmeye kalkınca pahalı oluyorAslında kararsizim motor için iyisini isterim ama sorun olur diyede çekiniyorum
2004 vvt-i corollalar hangi 1-)yağ markası 2-) numarası3-) hangi marka yağ filtresi ( yada filtrenin markası önemli mi bu hafta içinde artık yağımı değişmem lazım yardım ederseniz cok sevinirim
1. Yağ markası çok önemli değil ama hiç bilinmeyeyen bir marka seçme. Mobil1, Castrol gibi yağları seçebilirsin2. Malatya için 10W-40 uygun bir olur. En az yarı sentetik (tam sentetik yağı öneririm) olması lazım.3. Toyota orjinal yağ filitresi iyi bir seçim olur
Genelde yarı sentetik 10/40 kullanılıyor diye biliyorum.