0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mobil 1 0w 40 aldım özen ticaretten 122 TL izmir tokullar da servis ücreti ise 130 TL geldi normalde yağdan servis 161 TL alıyormus 5w 40 yarısentetik toyota oil içinServis ücreti bana biraz fazla geldi yok enjeksiyon katkısı fren yağlaması gibi uygulamalarm için 40 tl aldılar normalde 10.000 km bakımıiçin 90 TL alıyorlarmış bu fiyatlar normal midir yoksa pazarlık payı varmıdır?
soğuk iklimde 0w40 a nazaran 0w30 daha mı iyidir sonuçta?yoksa ikiside 0 la başladığından aynımıdır soğukta verdikleri reaksiyon?
Merhaba,2. el corolla terra 1.6 düz vites arabam var 2002 model ve 7000 (yedibin) km.de önceki sahibinden kalma toyota servisi iş emri kağıdı var elimde 2009 mayıs ayında servisde yağ değişimi yapmışlar 10W40 yağdan 4,2 litre koymuşlar. Sormak istediklerim;1- Bu arabanın yağını değiştireyim mi? ve hangi yağı koyayım? Yağ çubuğundaki yağ çok temiz hiç kirlenme yok kutusundan yeni çıkmış gibi2- Arabanın kitabında filitreli 3,7 litre yağ konur denilmekde neden servis 4,2 litre koymuş. Yağ çubuğuna baktığımda yağ seviyesi iki çzigininde üzerinde gözüküyor yani fazla dolu. Yağ değişimi yapan da toyota yetkili servisi. 3- Arabada herhangi bir sorun görünürde yok. 4 lastiğide değiştirdim. Daha yapmam gereken nelerdir? Bu arabanın bakımını kitabındaki kilometre ve zamanlara göre yaptıracağım fakat az kullanıldığı için aciliyet gereken ve kitapdaki zamanları beklenmeden yaptırılması gerekenler varmıdır?Teşekkürler.
benimde bir sorum var arkadaşlar..benim araçta 2002 1.4 terra tüplü yağ değişimine 3000km var 140000km devirecek.yağ olarak önce hangi marka eklendiğini bilmiyorum ama 132000km de 10-40 yağ değişimi yapılmış.sizce mersin gibi bi yerde bu km ve tüplü araçta hangi yağ ile değişitirmeliyim?