0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla Bey, işin uzmanı değilim. Araç ve ilgililerini araştırmayı seviyorum o kadar. Sadece araştırırken gördüklerimi aktardım ki, bu forum da benim gibi sizin gibi ve tüm yazan arkadaşlar gibi fikir alışverişi olsun diye var. Siz dâhil paylaşan herkese, düşündüklerini, bildiklerini yazdıkları için saygı duyarım. Bunları okumaktan, öğrenmekten zevk alırım. Nasıl ki ben Toyota kazanç ortağı değilsem elbette siz de değilsiniz. Dediğiniz, dediklerim ve tüm yazılanlardan ortak sentez üretmek önemli olan değil mi. Not: Konu dışı olacak ama resimde ki RAV4 sizin sanırım, şu sıralar gözüme daha bir güzel görünüyor ve onu da araştırıyorum. RAV4 sizinse tecrübelerinizden faydalanmayı çok isterim. Saygılar.
Atilla bey, 5-40 yağda mobil süper 3000'inin yerine castrol edge 5-40'ı öneriyorsunuz. Fark nedir. Mobilin 5-40 nın castrol edge 5-40 dan eksiği ya da fazlası nedir. (Not: İkiside tam sentetik yağdır). Bilgi verebilirmisiniz.
arkadaşlar motor, zaman geçtikçe içindeki parçaları ne olursa olsun az da olsa aşınan bir yapıya sahiptir.kalın yağ konulması gereken motora siz daha ince yağ koyarsanız motor ömrü konusunda biraz skıntı olabileceğini düşünüyorum.bence aşınan motora km ilerledikçe kalın yağ daha uygun alacaktır.....