0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
0w40 newlife kullan, fazla kafanı yorma. motorun uzun ömürlü olması için 40 viskozite en idealdir. mobil1 0w40, castrol edge 5w40 en güzel yağlar.
Eski corollayada yenisinede bu yağlardan başka hiçbir yağ konulmadı efsaneye hep mobil1 0-40w tam e12 ye ilk yıl mobil1 0-40wtam sonra hep castrol edge 5-40w tamsentetik iyimi yapmışız atilla abim
çok iyi yapmışsın. 0w40 lada devam edebilirdin.
Ardacığım yağın kararması iyi temizlik yapmasındandır.
arkadaş 2011 aracımı izmir borovalı servisine 1000 km bakımına götürücem 10w 40 yag kullanıyorlar ve fiyat içinde 205 tl dediler? sizce hangi yagıı koydurmalıyım mobil 1 newlife ow 40 dedi sanayidekii arkadaşım ama sizlere sormak istiyor 10 4 ile 040 arasında fark varmıdır ? birde borovalı servisi toyotanın orjinal yagını kullanıyoruz dediler ne dersiniz bunun için ?
Ya bu süre konusunda bir ara galiba Murat Küden arkadaşımız Avrupada bazı firmalar 2 yıl da bir değişim yapıyor demişti galiba daha sonra bu firmaların servis bilgileri hakkında bir şeyler sormuştum ama galiba arada kaynadı gitti. Murat arkadaşımızın yeni söyleyeceği bir şeyler var mı bu hususta?
Eftal Bey, Kusuruma bakmayin. Mesaji daha yeni fark ettim. Yurtdisindaki yag degisim periyotlari Türkiye'dekine göre daha uzun. Su an yakinimda kitapcik yok. Ama burada kullandigim araclardan örnek vereyim. Su anki aracimin servis periyodu 30bin km veya 2 yil. Her 60bin km veya 4 yilda bir bujileri degisiyor. Aracta egzantrik zincir tahrikli. O yüzden herhangi bir degisimi de söz konusu degil. Eski aracim (halen Türkiye'de kullaniyorum) Türkiye'de servis tarafindan 10bin km veya 1 yilda servise alinirken, ayni aracin Almanya servisi 20bin km veya 2 yilda servise aliyordu. Tabiki bu rakamlar tam sentetik motor yagi ile gecerli. Söyle bir örnek. Bir bakimda hava filtresini söktüler ve bu daha yeni dediler. Halbuki 18bin km önce takilmisti. Ve halen temizdi. Buna ragmen degistirttim. TR'de hava filtreleri 6 ayda bir tikanir. Bakimda yapmasaniz degistirmekte fayda var; yakit sarfiyatini düsürecek ve yagin daha uzun süre kalitesini korumasina yardimci olacaktir.
Şöyle bir bakarsak o zaman sık değişim periyotlarıyla Türkiyedeki motorlar daha sağlıklı gibi duruyor.. (kullanıcılar aynı olmak kaidesi ile..)
Hayir. Türkiye'de düsük benzin kalitesi, tozlu ve ideal olmayan ortam, isinin ehli olmayan ustalar vs sayilirsa, Avrupa'daki araclarin motorlarinin daha iyi kondisyonda olmasi daha muhtemel. Genelleme yapmak zor ama Türkiye'deki ortam araclarin canina okuyor diyebiliriz. Almanya'da özellikle araclarin eskimesi daha yavas.
Söyle bir örnek vereyim. Alfa'mi yetkili servise götürdüm. Büyük bir servis ve sahibini taniriz; o yüzden aracin bakimini dikkatli yaparlar.Arac 1999 model ve ilk sahibi benim.Gecen sefer bakima gittiginde hava filtresini degistirmisler. Araci servisten aldik, acayip bir emme sesi var. Resmen intake kit takilmis gibi. Kaputu actim baktim. Adamlar boxer modelin filtresini takmislar; büyük gelmis, kutudan tasmis. Kutuyu tam kapayamamislar, hafif acik kalmis. Döndüm bas usta bu arabalarinki hep böyle diyor. Simdi sana sorum su: Bir filtreyi degistirmek icin ne kadar usta olmak gerekiyor?